Įkraunama...
Įkraunama...

Sergejus Lazarevas

Atomai nieko deti , mintis neiseina uz refleksu lygio.
TAI GAL TIK NESĄMONINGŲ REFLEKSŲ? g.gif

Nesamoningi refleksai sudaro 95 % visu jusu reakciju i aplinka.kiti 5 % tai aisbergo virsune kuri stovi ant didelio nematomo ledo kalno.Darytkite isvadas kas , ka kontroliuoja , ir iskur isteka vienos ar kitos reakcijos i gyvenimiskas situacijas.

SAUSI FAKTAI NEĮDOMU. PABANDYSIU PASIREMTI TUO, KĄ PATS PABRĖŽI.VEDOSE TEIGIAMA, KAD SENIAU ŽMONĖS BUVĘ VISAI NE TOKIE, SU ĮVAIRIOM GALIMYBĖM, SAVYBĖM, BET ĮŽENGĘ Į KALI JUGĄ JIE KAIP IR NUŽMOGĖJO, SUPRIMITYVĖJO.TAI GAL MIEGANČIOS SMEGENŲ LĄSTELĖS LIKUSIOS IŠ TŲ LAIKŲ? IR PAŽADINTI JAS GALI ATITINKAMOS VIBRACIJOS, PVZ MEILĖ?kAS YRA MEILĖ, PYKTIS? TAI TAM TIKRAS ENERGIJOS VIBRACIJOS DAŽNIS. šIUOLAIKINIO ŽMOGAUS NERVŲ SISTEMA NĖRA PAJĖGI IŠLAIKYTI TOKIŲ DAŽNIŲ. BET TAI GALIMA KEISTI smile.gif

Jaigu sausi faktai jusu nedomina , tada liudni popieriai wink.gif Tai parodo , kad zmogus negali pasinaudoti konkrecia informacija pakeisti viena ar kita nuo jos priklausoma ivyki , nuo to visos proto negales , kai ant " nesausu " faktu statomos idejos , svajones , gyvenimo tikslai , kurie griuna laikui prabegus , kaip kortu namelis.Tik todel , kad pamatas nestabilus , t.y ne sausas wink.gif

Visa kita del keitimo , Deja tik su sausais faktais smile.gif

Parasykite ta tarpa tarp Mastimo sablonas ir dingo skausmas.Ta tarpine grandine kuri ijnge ta riakcija.

Tai kaip ten del jusu patirties ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ebor @ 2008 08 19, 01:51)
Nesamoningi refleksai sudaro 95 % visu jusu reakciju i aplinka.kiti 5 % tai aisbergo virsune kuri stovi ant didelio nematomo ledo kalno.Darytkite isvadas  kas , ka kontroliuoja , ir iskur isteka vienos ar kitos reakcijos i gyvenimiskas situacijas.
Tai kaip ten del jusu patirties ? smile.gif

Paskutinis klausimas- jei viskas yra taip, kaip tu sakai, tai kam tada Vedose pagrindinė praktika yra Dievo vardų kartojimas ir laimės linkėjimas? Paaiškik moksliškai, kaip tai keičia žmogaus gyvenimą, kaip padaro žmogų laimingesnį? g.gif
Dėl patirties. Nenoriu pasakoti, nes yra susiję su jau mirusiu žmogumi. per savo kvailumą ir puikybę vos neprisidariau didelių bėdų.
Ir grįžtant prie Lazarevo temos dar noriu pridurti- jei kas mano, kad kažkas yra svarbiau nei meilė, tas , manau, klysta smarkiai.
Atsakyti
Vedose , ir kituose saltiniuose pabresta , kad kiekvienam laikotarpiui buna duotos zinios kurios yra efektyvios.Laikas praejo , tos praktikos praranda savo efektivuma.Todel Laikas , Vieta , Situacija tai labai svarbus faktoriai.Kundalini ar dar kitos senos praktikos , mantros nebeefektyvios.Jaigu kas dabar " kelia : kundalini , tai jis tiesiogine to zodzio prasme prisikels sau onkologija.Daugelis neatkreipia demesio kad pasikeitus laikmeciui pasikeicia ir energetine - informacine struktura.
Dievo vardu kartojismas ir laimes linkejimas . Pries tai reiketu zinoti kokiu pagrindu veikia sitos praktikos.Beje tam tikras praktikas reikia atlikineti laikantis griestu " remu " o tai nera lengva.Kitaip daugelis is ju neveiks.

Del mano klausimo , yra toks dalykas , jaigu zmogus nezino , reiksia jis to negali.

Ir grįžtant prie Lazarevo temos dar noriu pridurti- jei kas mano, kad kažkas yra svarbiau nei meilė, tas , manau, klysta smarkiai.

kiek zmoniu tiek nuomoniu , bet yta akivaizdus procesai , kurie nusako ta busena.Zmogus gali prisigalvoti begale niuansu ir jam tai atrodis teigiama , teisinga , bet tai gali iskristi is visuotinio , is globalinio konteksto.
Atsakyti
QUOTE(ebor @ 2008 08 19, 10:03)
Dievo vardu kartojismas ir laimes linkejimas . Pries tai reiketu zinoti kokiu pagrindu veikia sitos praktikos.
TAI PAAIŠKINK, KOKIU PAGRINDU JOS VEIKIA.

Del mano klausimo , yra toks dalykas , jaigu zmogus nezino , reiksia jis to negali.
MANYK, KAIP PATINKA ax.gif

kiek zmoniu tiek nuomoniu , bet yta akivaizdus procesai , kurie nusako ta busena.Zmogus gali prisigalvoti begale niuansu ir jam tai atrodis teigiama , teisinga , bet tai gali iskristi is visuotinio , is  globalinio konteksto.
AR MATEI NORS SYKĮ MIRŠTANTĮ ŽMOGŲ? AR TEKO STOVĖTI ŠALIA? kAŽKAIP TADA JAM NESVARBU TIE NIUANSAI.IR NUSENUSIAM ŽMOGUI NE SAUJA TABLEČIŲ REIKALINGA, LABIAU GAUDO MEILĘ IŠ ARTIMŲJŲ, YPAČ TIE, KURIE PATYS SVEIKI IR JAUNI BŪDAMI KITIEMS MEILĖS NEDALIJO g.gif PAVAIKŠČIOK SU SAVO NIUANSAIS PO SLAUGOS SKYRIŲ 4u.gif TEN VISKAS IŠKRENTA IŠ GLOBALINIO, VISUOTINIO KONTEKSTO: PURTANČIOS GALVOS, PILNOS SAUSKELNĖS. o PRIE TO BEVEIK VISI PRIEISIM.

Atsakyti
Dievo vardu kartojismas ir laimes linkejimas . Pries tai reiketu zinoti kokiu pagrindu veikia sitos praktikos.
TAI PAAIŠKINK, KOKIU PAGRINDU JOS VEIKIA.

Rezonanso.

MANYK, KAIP PATINKA ax.gif

" Nezinojimas neatleidzia nuo istatymo " cia is to pacio , nesvarbu kas ka masto , ir kas ka galvoja.

AR MATEI NORS SYKĮ MIRŠTANTĮ ŽMOGŲ? AR TEKO STOVĖTI ŠALIA? kAŽKAIP TADA JAM NESVARBU TIE NIUANSAI.IR NUSENUSIAM ŽMOGUI NE SAUJA TABLEČIŲ REIKALINGA, LABIAU GAUDO MEILĘ IŠ ARTIMŲJŲ, YPAČ TIE, KURIE PATYS SVEIKI IR JAUNI BŪDAMI KITIEMS MEILĖS NEDALIJO g.gif PAVAIKŠČIOK SU SAVO NIUANSAIS PO SLAUGOS SKYRIŲ 4u.gif TEN VISKAS IŠKRENTA IŠ GLOBALINIO, VISUOTINIO KONTEKSTO: PURTANČIOS GALVOS, PILNOS SAUSKELNĖS. o PRIE TO BEVEIK VISI PRIEISIM.
*

Niekas nekaltas kad zmones visa savo gyvenima praleido veltui , kad uzseme tais darbais kurie mirties minute tampa nebereikalingi , tai tik ju reikalas ir ju apsisprendimo rezultatas.Nereikia versti savo problemu kitiems , niekas niekam nera skolingas , kiekvienas yra savo likimo kalvis.Mirties valanda , tai geriausiai matosi ko istikruju esi vertas.

" palikite mirusiesiems laidoti savo mirusiuosius " T.y tie kas svaiste brangu laika savo pasitenkinimams , svajonems , tegu laidoja tokius pat kaip jie.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ebor: 19 rugpjūčio 2008 - 14:59
QUOTE(ebor @ 2008 08 19, 15:57)
Rezonanso.

" palikite mirusiesiems laidoti savo mirusiuosius " T.y tie kas svaiste brangu laika savo pasitenkinimams , svajonems , tegu laidoja tokius pat kaip jie.

Tai o aš apie ką? ką reiškia "rezonansas"?Rezonansas (lot. resonans) - reiškinys, kai sistemą veikiančios jėgos kitimo dažnis sutampa su tos sistemos laisvųjų svyravimų dažniu ir to pasekoje sistemai perduodama daugiausiai energijos bei ryškiai padidėja priverstinių svyravimų amplitudė.Čia iš fizikos. O dvasinis rezon.- tai kokias vibracijas pasiunti aplinkai, taip aplinka atsiliepia, gitarų rezonansas plačiai išdėstytas pavyzdys, psichinis rezonansas su beždžionėm g.gif

Kaip ten sakė g.gif Kas be nuodėmės, tegu pirmas į mane meta akmenį. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 08 19, 18:34)
Tai o aš apie ką? ką reiškia "rezonansas"?Rezonansas (lot. resonans) - reiškinys, kai sistemą veikiančios jėgos kitimo dažnis sutampa su tos sistemos laisvųjų svyravimų dažniu ir to pasekoje sistemai perduodama daugiausiai energijos bei ryškiai padidėja priverstinių svyravimų amplitudė.Čia iš fizikos. O dvasinis rezon.- tai kokias vibracijas pasiunti aplinkai, taip aplinka atsiliepia, gitarų rezonansas plačiai išdėstytas pavyzdys, psichinis rezonansas su beždžionėm g.gif
Kaip ten sakė g.gif Kas be nuodėmės, tegu pirmas į mane meta akmenį. smile.gif

kaip ten sake ))) neklausykite kas ka sako , ziurejite i jo darbus.

Jaigu zinote kas yra rezonansas tada zinote , kad didinant amplitude ( pajeguma ) pradeda slankioti Faze. Jaigu Samone pas zmogu ne FIKSUOTA ( o taip ir yra ) ji nebegali rasti tos vietos kurioje bus harmonija , nes kuo aktyviau mylyte , tuo aktiviau jus metis i sonus , kai ta energija pereis i priesinga faze.Nes tokie rezonanso desniai , ir ju negali isvengti nei jus , nei as , nei kas kitas.
Atsakyti
QUOTE(ebor @ 2008 08 19, 20:26)
Jaigu Samone pas zmogu ne FIKSUOTA  ( o taip ir yra ) ji nebegali rasti tos vietos kurioje bus harmonija , nes kuo aktyviau mylyte , tuo aktiviau jus metis i sonus , kai ta energija pereis i priesinga faze.Nes tokie rezonanso desniai , ir ju negali isvengti nei jus , nei as , nei kas kitas.

Taip, ebor, viskas taip 4u.gif biggrin.gif Tik sunku man paaiškinti g.gif matai, jei ta meilė yra, kaip tu sakai, nefilksuota, tai kaip svarstyklių lėkštė-kai viena kyla, kita leidžiasi. Būtent, tai turi savaime būti kaip nepajudinama stabili ašis, stovas, ant kurio pakabinti lėkščių laikikliai. O apie tai ir kalba ponas Lazarevas paskutinėse savo knygose tongue.gif Tai kaip karuselės ašis, apie kurią visklas sukasi, o ji- stabili.Gal susišnekėsim kaip nors? smile.gif Ir dėl anksčiau paminėtos kundalini sutinku.gal tik ne netie laikai, o žmonės ne tokie.vienas dalykas sėdėti vienuoliui oloj metus ir kitas - vakarietiškas gyvenimo būdas. Dabar kaip tik skaitau knygą, kur amerikietis pasakoja kaip budistų vienuoliu būdamas darė praktikas, viskas buvo gerai, bet tik grįžo į JAV ir vėl viskas atsinaujino, vid. problemos, nuo kurių manė išsivadavęs. Tiesiog tai, kas vienu metu ir vienoj vietoj tinka, kitur - nelabai. Todėl ir meditacijos nerekomenduotinos žmonėm su neišspręstom vid. problemom.Žmogus gali paprasčiausiai sužvėrėti.
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2008 08 19, 20:44)
Taip, ebor, viskas taip 4u.gif  biggrin.gif  Tik sunku man paaiškinti g.gif matai, jei ta meilė yra, kaip tu sakai, nefilksuota, tai kaip svarstyklių lėkštė-kai viena kyla, kita leidžiasi. Būtent, tai turi savaime būti kaip nepajudinama stabili ašis, stovas, ant kurio pakabinti lėkščių laikikliai. O apie tai ir kalba ponas Lazarevas paskutinėse savo knygose tongue.gif Tai kaip karuselės ašis, apie kurią visklas sukasi, o ji- stabili.Gal susišnekėsim kaip nors? smile.gif Ir dėl anksčiau paminėtos kundalini sutinku.gal tik ne netie laikai, o žmonės ne tokie.vienas dalykas sėdėti vienuoliui oloj metus ir kitas - vakarietiškas gyvenimo būdas. Dabar kaip tik skaitau knygą, kur amerikietis pasakoja kaip budistų vienuoliu būdamas darė praktikas, viskas buvo gerai, bet tik grįžo į JAV ir vėl viskas atsinaujino, vid. problemos, nuo kurių manė išsivadavęs. Tiesiog tai, kas  vienu metu ir vienoj vietoj tinka, kitur - nelabai. Todėl ir meditacijos nerekomenduotinos žmonėm su neišspręstom vid. problemom.Žmogus gali paprasčiausiai sužvėrėti.

barsukele jus neteisingai suprantate zodi Fiksuota samones pozicija.Tai ka jus parasete tai neturi nieko bendro su tuo.Fiksuota samones pozicija , turi buti aplinkines erdves atzvilgiu.Asis imanoma tik momentaliai fiksuojant 3 pozicijas erdves atzvilgiu.Deja Lazarevas neraso kokiu budu imanoma tai fiksuoti , kaip manote kodel ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ebor @ 2008 08 19, 20:50)
Deja Lazarevas neraso kokiu budu imanoma tai fiksuoti , kaip manote kodel ? smile.gif

Pagal jus išeitų, kad nesupranta ir nežino g.gif Gal. aš tikrai ne jo advokatė. Ginčijamės, nes jūs tvirtinat, kad žmogus negali mylėti, meilė yra nesąmonė ir tai nieko gyvenime nekeičia. Ar taip suprantu jūsų poziciją? Aš sakau, kad mylėti galima neprisirišant, tokia meilė keičia visą žmogų, ji keičia visą jo gyvenimą. Pacituosiu jus patį- "čia rašinėjo toks Vanduo" smile.gif jis tai apibūdino ne kaip kelią, o kaip šuolį į bedugnę. Dar pridursiu, kad į tą bedugnę dažnai meta pats gyvenimas ir tik nuo žmogaus priklauso, ar jis nukris kaip katė ant pėdų ar ištišks į košę.
Na, ir kokiu būdu tai įmanoma fiksuoti? Kartais tai vyksta savaime, kartais save reikia gražinti į kelią nusistatymu, kartais ir palūdėti ilgiau tenka. Toks tas gyvenimas, kam dabar lengva? biggrin.gif
ir gar paklausti noriu- ar tai, ką u rašai, įmanoma kažkam suprasti ir pagal tai gyventi? Man atrodo, kad čia tik prielaidos dėstomos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo barsukele: 20 rugpjūčio 2008 - 07:30
QUOTE(barsukele @ 2008 08 20, 08:07)
Pagal jus išeitų, kad nesupranta ir nežino g.gif Gal. aš tikrai ne jo advokatė. Ginčijamės,
nes jūs tvirtinat, kad žmogus negali mylėti, meilė yra nesąmonė
ir tai nieko gyvenime nekeičia. Ar taip suprantu jūsų poziciją? Aš sakau, kad mylėti galima neprisirišant, tokia meilė keičia visą žmogų, ji keičia visą jo gyvenimą. Pacituosiu jus patį- "čia rašinėjo toks Vanduo" smile.gif jis tai apibūdino ne kaip kelią, o kaip šuolį į bedugnę. Dar pridursiu, kad į tą bedugnę dažnai meta pats gyvenimas ir tik nuo žmogaus priklauso, ar jis nukris kaip katė ant pėdų ar ištišks į košę.
Na, ir kokiu būdu tai įmanoma fiksuoti? Kartais tai vyksta savaime, kartais save reikia gražinti į kelią nusistatymu, kartais ir palūdėti ilgiau tenka. Toks tas gyvenimas, kam dabar lengva? biggrin.gif
ir gar paklausti noriu- ar tai, ką u rašai, įmanoma kažkam suprasti ir pagal tai gyventi? Man atrodo, kad čia tik prielaidos dėstomos.

As taip netvirtinu , as kalbejau apie visai kitus dalykus.Tie patys zodziai , nesa visai kita konteksta.

Visa kita del fiksavomo , tai realiai imanoma padaryti.Kabaloje naudojamas supratimas Ekranas , ir taskas.Jaigu zmogus turi galimybe modeliuoti tada nera nieko neimanomo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ebor: 20 rugpjūčio 2008 - 09:40
Labas, gal žinote Klaipėdoje kokį gerą bioenergetiką? labai noriu nusiųsti mamą, kad pasikalbėtų, nes jau ilgus metus ji sėdi tarsi kokioj duobėj.. . nuolatinis stresas, barniai su jos tėvais, skyrybos, antro vyro žūtis.. žodžiu jai viskas slysta iš po kojų. ir šiaip, kaip man, atrodo, ji moraliai labai silpna, nesugeba pasipriešinti gyvenimo negandoms, nedaro nieko, kas galėtų kažką pakeisti jos gyvenime.. kartais bandau ją paprotinti, motyvuoti pažvelgti į gyvenimą kitaip, pamatyti kažką naujo, kažką keisti, tačiau viskas baigiasi jos galvos palinksėjimu, ašaromis ir tyla. labai pykstu ant jos už tokį silpnumą..
tikrai būčiau labai dėkinga, jei kas duotumėte kokį patarimą ar nurodytumėte, kur kreiptis.
Atsakyti