Įkraunama...
Įkraunama...

O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?

QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 14, 16:57)
o gal ka parduoti nori?  blush2.gif
Papildyta:

kol kas dar neparduosiu,nes jei antras ir trecias lelius bus,tai prisireiks... mirksiukas.gif tie drabuziai visiskai nauji dar,ateity prisireiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgux 1 @ 2007 03 15, 15:31)
Matai as kaip varydavau kiekviena dien kaip tik prekes uzveza, tai pasirinkdavau. na aisku, gi nevisuomet ir uzveza ko mums reikia ir kokiu dydziu. bigsmile.gif Man tai buvo nusiseke bigsmile.gif

is kur zinot, kada ten uzveza.
Atsakyti
QUOTE(Irmgarda @ 2007 03 14, 12:44)
Labas mergytes,

Gal kas žinot, kur galima nėštukinių drabužių įsigyti Mažeikiuose. Gal kas užsiima parsiuntimu ar taip perpardavinėjimu, nes parduotuvių tai nemanau, kad yra.
Beje, vakar buvau pas Graželienę ir man išpranašavo berniuką. Taip gražiai jis rodė savo grožybes, kad net gydytoja juokėsi. Aišku, kadangi dar tik 18 sav. tai 100 proc. nedavė. Beje pirmo vaiko lytį tai ji man buvo tikrai atspėjusi. O šiaip viskas gerai, normos ribose. Taip faina pamatyti savo angelėlį  thumbup.gif

g.gif Aš džinsus pirkau "Kietas" thumbup.gif , dar mačiau "Junamoj" (IKI) . O daugiau tai kažin g.gif .

QUOTE(Jurgux 1 @ 2007 03 14, 22:40)
Nueik i parduotuve "Ar noretum" Naftininku 2, ten labai daznai buna, as ten daug ka pirkausi bigsmile.gif

O aš ten iš vis nieko neradau schmoll.gif doh.gif . Tiksliau, nieko net nebuvo tada visai schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 15, 17:47)

Papildyta:
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 15, 17:47)

Na bent kai dar lankiaus, tai antradieniais ir ketvirtadieniais budavo naujos prekes bigsmile.gif
Atsakyti
gal norit bodžių early days kaip kaiminkoms bus pigiau turėsiu kitą savaitę trumpomis rankovytėmis, o yra visai nebrangiai ir Adams balti ilgomis rankovytėmis blush2.gif
gal kas norit savo vaikučiams kokių rūbelių, tai prašom kreiptis ax.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz patarimus del pienelio.Jo jau pas mane uztektinai ir nebereikia daduoti maistelio, labai tuom dziaugiuosi. thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(myma @ 2007 03 15, 21:18)
gal norit bodžių early days kaip kaiminkoms bus pigiau turėsiu kitą savaitę trumpomis rankovytėmis, o yra visai nebrangiai ir Adams balti ilgomis rankovytėmis  blush2.gif
gal kas norit savo vaikučiams kokių rūbelių, tai prašom kreiptis  ax.gif

MB kazkoks prietaringas dar neleidzia nieko pirkti.
Papildyta:
QUOTE(Jurgux 1 @ 2007 03 15, 23:26)
Aciu visoms uz patarimus del pienelio.Jo jau pas mane uztektinai ir nebereikia daduoti maistelio, labai tuom dziaugiuosi. thumbup.gif  bigsmile.gif

ir kuriais is ju pasinaudojai. Idomu, gal kada tai prireiks. Beje kaip augate???
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 16, 08:04)
MB kazkoks prietaringas dar neleidzia nieko pirkti.

tai jums dar ir anksti, aš ir pati pirkausi tik paskutinį mėnesį blush2.gif , na bet tas laikas greitai bėga mirksiukas.gif
Atsakyti
[ir kuriais is ju pasinaudojai. Idomu, gal kada tai prireiks. Beje kaip augate???
[/quote]

Na as geriau plikyta kmynu arbata su pienu ir ta arbata is Hipp maitinanciom, na dar geriu mineralinio negazuoto vandens, valgau vienodu laiku, bet valgau viska kaip sako, kad negalima citrusiniu, tai valgau ir apelsinus ir mandarinus, vynuoges, tik obuoliu nevalgau.Mano mazojo neberia, taip, kad galiu valgyti viska bigsmile.gif O augame tai kaip ant mieliu, atrodo katik parsivezem, bet jau musu maziukas toks didelis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Jurgux 1,2007 03 17, 12:57]
[ir kuriais is ju pasinaudojai. Idomu, gal kada tai prireiks. Beje kaip augate???
[/quote]

Na as geriau plikyta kmynu arbata su pienu ir ta arbata is Hipp maitinanciom, na dar geriu mineralinio negazuoto vandens, valgau vienodu laiku, bet valgau viska kaip sako, kad negalima citrusiniu, tai valgau ir apelsinus ir mandarinus, vynuoges, tik obuoliu nevalgau.Mano mazojo neberia, taip, kad galiu valgyti viska bigsmile.gif O augame tai kaip ant mieliu, atrodo katik parsivezem, bet jau musu maziukas toks didelis bigsmile.gif thumbup.gif
[/quote]

saunuoliai kokie thumbup.gif
Atsakyti
Labukas.
As tai nescia 6 men ir 2 sav ir pastebejau kad man siandien slapiuoja speneliai, tai cia suprast kaip priespieni blush2.gif Mazai bet slapiuoja tongue.gif tai turbut po gymdymo turesiu pieno ar cia vissiskai nuo to neprikalauso? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ganga @ 2007 03 18, 14:23)
Labukas.
As tai nescia 6 men ir 2 sav ir pastebejau kad man siandien slapiuoja speneliai, tai cia suprast kaip priespieni blush2.gif  Mazai bet slapiuoja  tongue.gif tai turbut po gymdymo turesiu pieno ar cia vissiskai nuo to neprikalauso?    doh.gif

Jo, cia priespienis.Mano draugei taip pat buvo, ji po gimdymo turi labai daug pieno thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti