Įkraunama...
Įkraunama...

O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?

QUOTE(Ganga @ 2007 03 20, 12:37)
As tai zadu turgui pirkti. Esu jau nusiziurejus vezima is Tutis firmos, niu bet ju visokiu buna  doh.gif

o turguj kokiam? pas mus mazeikiuose??
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 20, 12:42)
o turguj kokiam? pas mus mazeikiuose??

Juo pas mus turgui, ta pati moteriske ir i rietava vazinejas bigsmile.gif
Atsakyti
As turiu Tutis firmos vezima,tai esu patenkinta thumbup.gif .Manasis vezimas labai patvarus,nes kiekviena diena is ketvirto auksto pirmyn atgal tempiu vezima,tai jis man thumbup.gif ir kol kas dar laiko..o pirkau ji Migleje..
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 03 20, 16:29)
As turiu Tutis firmos vezima,tai esu patenkinta  thumbup.gif .Manasis vezimas labai patvarus,nes kiekviena diena is ketvirto auksto pirmyn atgal tempiu vezima,tai jis man  thumbup.gif ir kol kas dar laiko..o pirkau ji Migleje..

o kaip del svorio?? ir ar jis ten tik vezimo funkcija turi, ar yra dar lopsys, sportinukas??
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 20, 18:20)
o kaip del svorio?? ir ar jis ten tik vezimo funkcija turi, ar yra dar lopsys, sportinukas??

Na nelengvas verysad.gif ,bet jau pripratau tampyti biggrin.gif .Siaip jis pasidaro sportinis,yra lopsys,pripuciamos padangos,amortizatoriai geri...Kai pirkau,tai atitiko visus reikalavimus (is zurnalo buvau issitraukusi,koks vezimas praktiskiausias ir geriausias),isskyrus,kad nera lengvas...
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 03 20, 17:30)
Na nelengvas  verysad.gif ,bet jau pripratau tampyti  biggrin.gif .Siaip jis pasidaro sportinis,yra lopsys,pripuciamos padangos,amortizatoriai geri...Kai pirkau,tai atitiko visus reikalavimus (is zurnalo buvau issitraukusi,koks vezimas praktiskiausias ir geriausias),isskyrus,kad nera lengvas...

cia tai blogai...nes man ji irgi i 4 auksta teks tysti. O kaina jo kokia?
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 21, 07:57)

Man tai Tuti tampyt i penkta auksta niu gal priprasiu doh.gif o turgui kainos mazesnes nei Miglei.
Atsakyti
QUOTE(Ganga @ 2007 03 21, 12:49)
Man tai Tuti tampyt i penkta auksta niu gal priprasiu doh.gif o turgui kainos mazesnes nei Miglei.

na apie migles kainas aplamai neverta diskutuot, taip kaip ir apie aptarnavima. As tik galvoju gal butu pigiau ir didesnis pasirinkimas kokioj Kauno bazej apsipirkti....
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 21, 14:38)
na apie migles kainas aplamai neverta diskutuot, taip kaip ir apie aptarnavima. As tik galvoju gal butu pigiau ir didesnis pasirinkimas  kokioj Kauno bazej apsipirkti....

yra vienas vyriškis Ventoje, kuris turi ką pasiūlyti už normalias kainas, tik jo tel nebeturiu, gal kas turi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 21, 09:57)

As mokejau 550 lt Miglej...o turguj turbut kokia 100 lt pigiau,bet kai mes ziurejom,bent jau mano reikalavimu neatitiko schmoll.gif ne vienas vezimas (mazeikiu turguje).
Papildyta:
QUOTE(myma @ 2007 03 21, 16:42)
yra vienas vyriškis Ventoje, kuris turi ką pasiūlyti už normalias kainas, tik jo tel nebeturiu, gal kas turi  ax.gif

As turejau jo telefona,bet istryniau taip nepasinaudojusi jo paslaugomis,nes tai tie patys vezimai kur ir turguje,jie dar Retavo turguj prekiauja...kadangi buvo toks atvejis,kai viena mano drauge nusipirko is ju vezima,tai dar net nepagimdzius jis suluzo kazkokia detale,tai veze keisti...tai pagalvojau koks skirtumas kur pirkti,nes nezinai kas gali atsitikti ir kitur perkant...o dar vaziuok i Venta,pagalvojom su vyru ir nusipirkom Miglej,nors ir kaip ten man nepatinka schmoll.gif ir esu patenkinta vezimu thumbup.gif (o gal ir antram leliui pasinaudosim g.gif )
Atsakyti
kazkaip mes apie gydytojas uzmirsom...
vakar prisiklausiau pletku apie Ziulpiene ir Tamasauskiene....ir vel neramu pasidare kur gimdyt
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 22, 10:12)
kazkaip mes apie gydytojas uzmirsom...
vakar prisiklausiau pletku apie Ziulpiene ir Tamasauskiene....ir vel neramu pasidare kur  gimdyt

As manau maziau reikia pletku klausytis..as kai buvau nescia nieko nenorejau girdeti,nes visokie pletkai tik nerimo sukelia ir kenkia leliukui....
Atsakyti