Įkraunama...
Įkraunama...

O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?

Ziulpiene kiek zinau nuo 25os,o Tamasauskiene jau nuo pirmadienio atostogauja...tik neaisku kiek ilgai,visa men ?
Ganga, nebijai ? As jau pradedu bijot... fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2007 06 20, 11:22)
Labuka....

Kaime gyvenam  biggrin.gif Kai apie buhalterija kazka rasei...pagalvojau,gal ta pati,kur Loreta pasakoja ir akurat  clap.gif
Kaip tu jauties ? Geraj ? O as nakti tik verciuos ant kito sono ir dejuoju,asaros bega is skausmo...nz ka daryt...tik tepu su fastum geliu ir fsio...Niekur neinu,nes skauda...ir triusiku neturiu  blush2.gif musu kaime nera pirkt...ryt gal mamuks is siauliu parves.. gal jie bisk pades ir bus lengviau vaiksciot..
O gyd.Ziulpiene man patinka..savo vyra man net buvo pakvietus paciupinet mano kauliuku...
Kur ir pas ka tu zadi lukstentis ?

Jaučiuos normaliai, tik kartais nugarą paskausta, bet juk nestuke.gif , reik pratintis, kad esam ne tokios, kaip visuomet wub.gif
Man terminas rugsėjo 24 dieną, bet manau leliuką savo sūpuosiu jau 20 biggrin.gif nes ddėl planinio Cezario galiu pati pasirinkt datą bigsmile.gif
Atsakyti
o kur planuoji ? Kas tau dzyru dzyru darys ?

Atsakyti
QUOTE(Ganga @ 2007 06 20, 13:23)
Liaba, as tariausi su Zulpiene, bet kai buejau i pasimatyma su ja tai ji man pasake kad iseina atostogu kaip tik ta diena kai man sueina terminas. Tai pasiule su Grazaliene susitart, ji man patinka, bet sakau su nieko nesitarsiu kaip bus taip. Kiek zinau ir Tamasauskiene ir Zulpiene iseina atostogu birzelio 24d.

Siandien buvau pas stupokovienes tai apziurejio sake 2cm jau atsidare ir kazkaip man strenos dabar jau pradejo maust, ar tik neteks vaziuot greit i ginekologini  doh.gif Man tai stupokoviene laaabai faina buvo, kazkaip isejau su skaudancia sirdim, kad neatsidejojau, tai jei istempsu iki penktadienio reiks ka nors nunest  ax.gif

oij mergyt laikykis. Sekmes tau dideliausio. Po viso apsilankyk, mus pagasdink mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,

gal kas žinote kiek kainuoja Medėjoje apžiūra ir konsultacija pas ginekologą?Ačiū...
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 06 21, 06:51)
Sveikutės,

gal kas žinote kiek kainuoja Medėjoje apžiūra ir konsultacija pas ginekologą?Ačiū...

kazkada buvo berods 60 lt. 30 konsultacija, 30 ehoskopas..
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 06 21, 08:51)
Sveikutės,

Bet ten menesi reikia laukti, net nescios ir kraujuojancios nesiteike priimti be menesio doh.gif , pasiule vaziuoti i priemimo skyriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 06 21, 10:12)
Bet ten menesi reikia laukti, net nescios ir kraujuojancios nesiteike priimti be menesio doh.gif , pasiule vaziuoti i priemimo skyriu verysad.gif

taip yra todel, kad konsultuoti pigiau nei gydyti. Aparaturos neturi, arba pakankamos kompetencijos.
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 06 21, 12:27)
taip yra todel, kad konsultuoti pigiau nei gydyti. Aparaturos neturi, arba pakankamos kompetencijos.

Nu bet mane nuvyle ten... Moka tik pinigus paimt? g.gif Net nebuciau pagalvojus kad gali ir uz pinigus nekonsultuot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 06 21, 13:53)
Nu bet mane nuvyle ten... Moka tik pinigus paimt? g.gif  Net nebuciau pagalvojus kad gali ir uz pinigus nekonsultuot blink.gif

konsultuot gali, o va kazka rimciau daryt neapsiima. Pas mus Mazeikiuos visos privacios tokios...kazka diagnozuoja ir siuncia toliau, bo neturi pakankamos aparaturos baigti tyrimus.
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 06 21, 06:51)
Sveikutės,

Aš skambinau pasiteirauti, tai mėnesio laukti nereikia, jau siūlė tą pačią savaitę, o kaina sakė - 80 litų už apžiūrą, konsultaciją, ir echoskopiją. Dar pridūrė, kad tai atliktų gyd.Rovas bigsmile.gif
Atsakyti
Laukti nereikia, jeigu turi koks gydytojas laisva tarpa. Siaip kiek ten esu buvus ir norejus pas Tamasauskiene pakliut tai visalaik sakydavo, kad siam menesiui laisvu vietu nera.
Atsakyti