Įkraunama...
Įkraunama...

O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?

QUOTE(Jurate26 @ 2007 06 26, 10:37)
sveika,

aš pirkau grikių-kokosinį čiužinį,nesiskundžiu,atrodo geras  thumbup.gif

Ganga turbūt jau pagimdė?kažin kaip jai ten?  g.gif

Aš tokį irgi žadėjau pirkti, tik galvoju, kad grikinis labai čeža ax.gif
O tavo zuikiui jau metai, sako, tokiu laiku reik apverst tokį čiužinį iš kokosinio į grikinį... Ar apvertei?

Ganga būtinai prasineš, kai jau grįš (jei jau gimdymo namučiuose) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 06 26, 12:28)
Aš tokį irgi žadėjau pirkti, tik galvoju, kad grikinis labai čeža  ax.gif
O tavo zuikiui jau metai, sako, tokiu laiku reik apverst tokį čiužinį iš kokosinio į grikinį... Ar apvertei?

net nezinojau,kad taip reikia daryti g.gif ,o kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 06 25, 21:07)
Jau grįžau  pioneer.gif

Čia aš biški ne į temą - kokius jūs čiužinius pirkot savo leliukams į lovytę?

aš pirkau grynai kokosinį, nes apsiskaičiau, kad jie geriausi, nors smirda kaip doh.gif ...jau savaitė kaip laikau balkone, ale vedinu.

O kokosinių plius grikinių trūkumas, toks, kad tarpe tarp sluoksnių yra paralonas, ir jei sisiukas prateka, pradeda ten pelyt.
Atsakyti
Isiterpsiu ir as ne i tema tongue.gif Ilga laika dukryte migdem tik ant grikinio. Bet zinokit, man nepatiko, nes tie grikiai idumba, susiguli, tai pries kiekviena vaiko miega reikia ciuzini kaip reikiant padauzyt, kad grikiai vel tolygiai pasiskirstytu. Apvertem kita puse, kur kokosinis, ir viskas labai gerai thumbup.gif Gerai pagalvojus, koks gi skirtumas, ar vaikas ant grikiu miegos, ar ant kokosu. Mus tevai isvis augino ant poroloniniu ir pan. ciuziniu. Ir ka - ar uzaugom kreivos? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytr @ 2007 06 26, 15:46)
Isiterpsiu ir as ne i tema  tongue.gif  Ilga laika dukryte migdem tik ant grikinio. Bet zinokit, man nepatiko, nes tie grikiai idumba, susiguli, tai pries kiekviena vaiko miega reikia ciuzini kaip reikiant padauzyt, kad grikiai vel tolygiai pasiskirstytu. Apvertem kita puse, kur kokosinis, ir viskas labai gerai  thumbup.gif  Gerai pagalvojus, koks gi skirtumas, ar vaikas ant grikiu miegos, ar ant kokosu. Mus tevai isvis augino ant poroloniniu ir pan. ciuziniu. Ir ka - ar uzaugom kreivos?  mirksiukas.gif

kreivos paskui palikom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 06 26, 13:46)
net nezinojau,kad taip reikia daryti  g.gif ,o kodėl?

Man taip konsultantės pasakojo ax.gif
Rasiunia ->apie kvapą dar nieko nebuvau girdėjusi g.gif
Gytr->klausinėju dėl to, kad vis tiek naują perku, tai reik rinktis geriausia iš to, ko yra rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 06 26, 23:15)
Gytr->klausinėju dėl to, kad vis tiek naują perku, tai reik rinktis geriausia iš to, ko yra rinktis mirksiukas.gif

O tie grikiniai ir kokosiniai ciuzinukai tai kokioj pardej perkami? Tikriausiai Miglej? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 06 27, 07:25)
O tie grikiniai ir kokosiniai ciuzinukai tai kokioj pardej perkami? Tikriausiai Miglej? g.gif

sveikute,

as pirkau grikini-kokosini Miglej ir berods 70 lt mokėjau...Man šis čiužinys labai gerai,nei per kietas nei per minkštas....

o kas dėl praleidimo,tai aš vistiek kloju ant viršaus čiužinio neperšlampama tokį užtiesaliuką specialų...ir jokių problemų nėra mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gitusia @ 2007 06 26, 23:15)

reikės apversti mirksiukas.gif
Atsakyti
o as turbut vien kokosini ciupsiu...antram aukste..kur buvo rojus yra visokiu patalyniu ir ciuzinuku...
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 06 26, 21:15)

aš irgi nebuvau girdėjus, ale kai ištaukiau ir paauosčiau...na jis tikriausiai toks nes naujas...bet tikiuosi greit isivedės. Juk visi nauji daiktai turi kvapą.
Papildyta:
QUOTE(Dile @ 2007 06 27, 05:25)

arba didžąjam turgui, juk daugiau vaikų prekių parduotuvių nėr doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2007 06 27, 10:35)
o as turbut vien kokosini ciupsiu...antram aukste..kur buvo rojus yra visokiu patalyniu ir ciuzinuku...

O tas vien kokosinis ar turi kvapa? Gal jis neissivedins? Buvau nusipirkusi Vilnos patalyne, su triuksmais teko susigrazint atgal pinigus, smirdejo taip kaip guleciau tarp aviu fermoj, po poros valandu buvo viskas supakuota atgal ir palaukus ryto paskambinta i firma kur ja platina ir sugrazinta. Kaina trys tukstanciai o naudot neimanoma, nebent padvale pamesti. Po tokios pamokos, viska uostau ir nesiruosiu balkone laikyt pusmeti pamesta kad vedintus.
Atsakyti
tų čiužinikų yra ir turguj, kur prekiauja vežimais (70 Lt), ir Miglėj (79,90 Lt), ir pardavinėja toks Ventiškis, kur reik su juo susiskambinti ir pigiau parduotų, tik reiktų važiuoti į Ventą... Šiaip jis Rietavo turguj stovi, Mažeikiuose ne. Jis daug ką pardavinėja leliukams (tą patį, kas Miglėj, turguj, Vaikų mieste) tik reik iš kažkur gauti jo tel. Nr.
Atsakyti