Įkraunama...
Įkraunama...

O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?

QUOTE(Rasiunia @ 2007 07 03, 20:59)
na visokios info prisirinkau, belieka tik gimdyt  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sekmes ! Bet truputi dar gali pailset ax.gif O jau uz poros savaiteliu ramiai nebepamiegosi tongue.gif

O kur tetukam kreiptis del priklausanciu menesio atostogu,kas ta nedarbingumo biuleteni israso jiem ?
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2007 07 03, 22:24)
Sekmes ! Bet truputi dar gali pailset  ax.gif  O jau uz poros savaiteliu ramiai nebepamiegosi  tongue.gif 

O kur tetukam kreiptis del priklausanciu menesio atostogu,kas ta nedarbingumo biuleteni israso jiem ?

Visų pirma į darbą, ten parašo įsakymą, o jau tada su įsakymu, pažyma apie vaiko gimimą į sodrą. Daugiau gali paskaityti Čia

Beje noriu parduot savo nėštukiškus rūbelius, ar niekam nereikia??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasiunia: 04 liepos 2007 - 08:12
QUOTE(Rasiunia @ 2007 07 04, 09:11)
Visų pirma į darbą, ten parašo įsakymą, o jau tada su įsakymu, pažyma apie vaiko gimimą į sodrą. Daugiau gali paskaityti Čia

Labukas 4u.gif
O ką gero turi? ax.gif rolleyes.gif Kokie tavo dydžiai? Man dar laiko nedaug, bet į jokias kelnes neįtelpu g.gif Veržia unsure.gif
Atsakyti

Labuka...

aciu uz info wink.gif Kazin, kai pasakys darbe paskutinem dienom,kaip sureaguos ? blink.gif
O ka turi parduot ? Gal kas zino,kur Mzk yra ispiriamu keduku pirkt dideliom sutinusiom kojom ? Saltesnem dienom su atvirom basutem salta...
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2007 07 04, 11:24)
Labuka...

aciu uz info wink.gif Kazin, kai pasakys darbe paskutinem dienom,kaip sureaguos ?  blink.gif
O ka turi parduot ?  Gal kas zino,kur Mzk yra ispiriamu keduku pirkt dideliom sutinusiom kojom ? Saltesnem dienom su atvirom basutem salta...

Jum,s gerai, kad vyrai irgi atostogaus ax.gif O mums neapsimoka rolleyes.gif Dėl suprantamų priežasčių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 07 04, 10:44)
Jum,s gerai, kad vyrai irgi atostogaus  ax.gif  O mums neapsimoka  rolleyes.gif  Dėl suprantamų priežasčių  rolleyes.gif

kodel, juk apmoka 100%, na nebet atlyginimas i vokeli sad.gif
Atsakyti

Visai suintrigavai g.gif Ką turi? Kokie dydžiai?
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2007 07 04, 09:51)
Labukas  4u.gif
O ką gero turi?  ax.gif  rolleyes.gif  Kokie tavo dydžiai? Man dar laiko nedaug, bet į jokias kelnes neįtelpu  g.gif Veržia  unsure.gif

atsakiau i az
Papildyta:
QUOTE(Gitusia @ 2007 07 04, 11:51)
Visai suintrigavai  g.gif  Ką turi? Kokie dydžiai?

viska parasiau i AZ 4u.gif
Atsakyti
Betuk, kaip reikalai su Stupakoviene? Kaip dėl echo? Susitarei?
O man šį kartą 1-dienį kai buvau, ji buvo labai maloni. Likau pamaloninta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaKA @ 2007 07 03, 14:23)
na, gal tu greiciau susisgribai, o ji kreipesi veliau nei  po metu, tai paaiskino, kad atgaline data galima gauti daugiausia tik uz puse metu:(

Prasyma tai pasalpai rasem kartu su vienkartine, ten pat- soc rupyboj.

O cia ir dirbusioms ir nedirbusioms mamoms uz vaikuti priklauso tas 90?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 07 04, 21:59)
Betuk, kaip reikalai su Stupakoviene? Kaip dėl echo? Susitarei?
O man šį kartą 1-dienį kai buvau, ji buvo labai maloni. Likau pamaloninta bigsmile.gif

Taj gal dirbo paskutine diena pries atostogas...todel ir buvo geraj nusiteikus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 07 05, 09:13)
O cia ir dirbusioms ir nedirbusioms mamoms uz vaikuti priklauso tas 90?

Taip, visiems priklauso- cia juk valstybes parama seimai:))))))))))))
Atsakyti