Įkraunama...
Įkraunama...

O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?

QUOTE(Gitusia @ 2007 06 27, 18:32)
tų čiužinikų yra ir turguj, kur prekiauja vežimais (70 Lt), ir Miglėj (79,90 Lt), ir pardavinėja toks Ventiškis, kur reik su juo susiskambinti ir pigiau parduotų, tik reiktų važiuoti į Ventą... Šiaip jis Rietavo turguj stovi, Mažeikiuose ne. Jis daug ką pardavinėja leliukams (tą patį, kas Miglėj, turguj, Vaikų mieste) tik reik iš kažkur gauti jo tel. Nr.

Girdejau,kad sekmadieniais Akmenej prekiauja... Gal tas pats.. Gal jau reikia pradet ieskot transporto priemones ir kt. ? Ne anksti ? As vis bijau,dar pirkti...
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2007 06 27, 19:25)
Girdejau,kad sekmadieniais Akmenej prekiauja... Gal tas pats.. Gal jau reikia pradet ieskot transporto priemones ir kt. ? Ne anksti ? As vis bijau,dar pirkti...

Reik mazeikieciu paklaust.
Transporto priemones nereik ieskot, nes pats didziausias pirkinys butu ciuzinys. Dar reik pataliuko ir visko visko, ko reik i gimdymo namus. O visa kita ir gimus galima nusipirkt.
Dziaugiuosi, kad neskubu pirkt - sesuo sake, kad sunaus isaugtus rubelius atiduos, podruzke paskolins vonele, papigiai autokedute parduos, sutaupysiu piniguciu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2007 06 27, 21:04)
Reik mazeikieciu paklaust.
Transporto priemones nereik ieskot, nes pats didziausias pirkinys butu ciuzinys. Dar reik pataliuko ir visko visko, ko reik i gimdymo namus. O visa kita ir gimus galima nusipirkt.
Dziaugiuosi, kad neskubu pirkt - sesuo sake, kad sunaus isaugtus rubelius atiduos, podruzke paskolins vonele, papigiai autokedute parduos, sutaupysiu piniguciu thumbup.gif

nu ciuzinuko ant zemes nepamesi... tongue.gif reiks ir lovos ir trnsporto priemones...mums ir komodos,nes netilpsim visi i viena spinta... O paskuj ieskojimuj nebus laiko... Taj kazkada jau reiks...

O ko reik i ligonine ? Ar duod poliklinikoj koki sarasiuka ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2007 06 27, 23:47)
nu ciuzinuko ant zemes nepamesi... tongue.gif reiks ir lovos ir trnsporto priemones...mums ir komodos,nes netilpsim visi i viena spinta... O paskuj ieskojimuj nebus laiko... Taj kazkada jau reiks...

O man iskilo klausimas del rubu ligoninej, ar gimdyt duoda rubus ir paskui savus po gimdymo persirengi? Ar reikia savo einant gimdyt turet? O maziukui gimus, jau iskart reikia rubelius turet, ar tik atsiimant issivezimui perrengia savais? Ar viska nuo pat gimimo rengia savo atsiveztais? Jei taip, tai vienos tases gali neuztekt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Romeniukas @ 2007 06 27, 20:25)

Nereikia tiketi prietarais, nes mintys materializuojasi tongue.gif tongue.gif . Pirk ko reikia ir negalvok kad blogai darai is anksto pirkdama mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gitusia @ 2007 06 27, 19:32)
tų čiužinikų yra ir turguj, kur prekiauja vežimais (70 Lt), ir Miglėj (79,90 Lt), ir pardavinėja toks Ventiškis, kur reik su juo susiskambinti ir pigiau parduotų, tik reiktų važiuoti į Ventą... Šiaip jis Rietavo turguj stovi, Mažeikiuose ne. Jis daug ką pardavinėja leliukams (tą patį, kas Miglėj, turguj, Vaikų mieste) tik reik iš kažkur gauti jo tel. Nr.

Vyras buvo Rietave ,apziurejo vezimukus, jei buciau zinojus, buciau paprasius kad paimtu is to Ventiskio telefona. Bet palyginau jo pasakytas kainas su Mazeikiu turgaus, jos skiriasi per kelias desimtis litu. Mazeikiuose mane domines vezimukas per 40 litu buvo pigesnis,nei pas Ventiski.

O kaip su tuo kokosiniu ciuzniu, ar smirda jis????? verysad.gif Parasykit kas esat nusipirke, labai nenoriu smirdaliaus isileist i namus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 06 28, 08:28)
O man iskilo klausimas del rubu ligoninej, ar gimdyt duoda rubus ir paskui savus po gimdymo persirengi? Ar reikia savo einant gimdyt turet? O maziukui gimus, jau iskart reikia rubelius turet, ar tik atsiimant issivezimui perrengia savais? Ar viska nuo pat gimimo rengia savo atsiveztais? Jei taip, tai vienos tases gali neuztekt lotuliukas.gif
Papildyta:

atvaziavus i ligonine prie isvezant i gimdykla ligonine pati duoda tokius marskinius,o veliau,kai atsigausi,truputeli pailsesi,bent jau as persirengiau i savo naktinius dvejus buvau pasisiemusi (nors salia manes gulinti gimdyve nepersirenge).is pradziu kudiki suvysto,o veliau siautinukus liginine duoda,tik savo sliaustinukus(berods kita diena jau vilkom i sliauztinukus).Kadangi as gulejau 7 dienas,tai vaikuciui drabuzeliu buvau pakankamai pasiemusi....Buvau susikrovusi viena didele tase biggrin.gif ir pampersu visas didelis pokas....Sau buvau pasiemusi visas higienos priemones, po gimdymo pampersus(uzmaunamas kelnaites thumbup.gif ),iklotus kur paprastoms menesinems naudoju,slepetes,chalatą,maitinanciai liemenele,sakute,peili ir t.t.As ankstenej temoj buvau viska surasiusi biggrin.gif

O pirktis buvau rimciau pradejusi 7-8 menesi,38 savaitę aš jau viską turėjau....
Atsakyti
QUOTE(Dile @ 2007 06 28, 06:28)
O kaip su tuo kokosiniu ciuzniu, ar smirda jis????? verysad.gif Parasykit kas esat nusipirke, labai nenoriu smirdaliaus isileist i namus doh.gif

pirkau miglej, kuri miesto gale, mokejau 69,90. Kai istraukiau is celofano ir pauosciau tai feeeee.....Palikau pastovet be celefono balkone, tai lyg ir nebesmirdi.
Papildyta:
QUOTE(Romeniukas @ 2007 06 27, 21:47)

as pradejau pirkti viska kai isejau i dekreta. Siai dienai, jau kaip ir viska turiu.
Sarasiuko jokio neduoda, cia supermamoj paskaiciau ko reikia, pagal tai ir susidejau tasyte.
Papildyta:
QUOTE(Jurate26 @ 2007 06 28, 06:59)
atvaziavus i ligonine prie isvezant i gimdykla ligonine pati duoda tokius marskinius,o veliau,kai atsigausi,truputeli pailsesi,bent jau as persirengiau i savo naktinius dvejus buvau pasisiemusi (nors salia manes gulinti  gimdyve nepersirenge).is pradziu kudiki suvysto,o veliau siautinukus liginine duoda,tik savo sliaustinukus(berods kita diena jau vilkom i sliauztinukus).Kadangi as gulejau 7 dienas,tai vaikuciui drabuzeliu buvau pakankamai pasiemusi....Buvau susikrovusi viena didele tase  biggrin.gif  ir pampersu visas didelis pokas....Sau buvau pasiemusi visas higienos priemones, po gimdymo pampersus(uzmaunamas kelnaites  thumbup.gif ),iklotus kur paprastoms menesinems naudoju,slepetes,chalatą,maitinanciai liemenele,sakute,peili ir t.t.As ankstenej temoj buvau viska surasiusi  biggrin.gif

papildysiu: kojines, ranksluosciai. Leliukui butina kepureles ir vilnonines kojinytes mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Rasiunia,2007 06 28, 09:35]
as pradejau pirkti viska kai isejau i dekreta. Siai dienai, jau kaip ir viska turiu.
Sarasiuko jokio neduoda, cia supermamoj paskaiciau ko reikia, pagal tai ir susidejau tasyte.

Niu jo...tau jau ne uz kalnu,o kalnuose... biggrin.gif Jau netrukus ir prireiks tos tasyyytes thumbup.gif Sekmes ! Susitarei gal su kokia daktaryte,kad butu su tavim ?

Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2007 06 27, 22:47)

Mes lovytę jau turim biggrin.gif, komodą taip pat (vienas stalčius jau pilnas visokiausių rūbelių mažiui), todėl pats didžiausias pirkinys ir bus čiužinys bigsmile.gif

QUOTE(Dile @ 2007 06 28, 07:28)
O man iskilo klausimas del rubu ligoninej...

Vyras buvo Rietave ,apziurejo vezimukus, jei buciau zinojus, buciau paprasius kad paimtu is to Ventiskio telefona. Bet palyginau jo pasakytas kainas su Mazeikiu turgaus, jos skiriasi per kelias desimtis litu.  Mazeikiuose mane domines vezimukas per 40 litu buvo pigesnis,nei pas Ventiski.

Man irgi smalsu dėl to, ką reik vežtis į ligoninę, tai gerai, kd sesuo duos sąrašiuką...
Tai taip išeina, kad Mažeikiuose pigiau? Ir dar plius važiuoti niekur nereikėtų?

QUOTE(Jurate26 @ 2007 06 28, 07:59)
atvaziavus i ligonine ...
As ankstenej temoj buvau viska surasiusi  biggrin.gif

O pirktis buvau rimciau pradejusi 7-8 menesi,38 savaitę aš jau viską turėjau....

Kokia išsami info thumbup.gif
Aš pirktis rimčiau irgi pradėsiu kai išeisiu i dekretą drinks_cheers.gif

QUOTE(Rasiunia @ 2007 06 28, 09:35)
pirkau miglej, kuri miesto gale, mokejau 69,90. Kai istraukiau is celofano ir pauosciau tai feeeee.....Palikau pastovet be celefono balkone, tai lyg ir nebesmirdi.

papildysiu: kojines, ranksluosciai. Leliukui butina kepureles ir vilnonines kojinytes  mirksiukas.gif

Kokosinis + grikinis mažeikių turguj 70 Lt... Kojinytes ir kepurytę jau turiu, dar reikės pampersais apsirūpinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 06 28, 08:59)
atvaziavus i ligonine prie isvezant i gimdykla ligonine pati duoda tokius marskinius,o veliau,kai atsigausi,truputeli pailsesi,bent jau as persirengiau i savo naktinius dvejus buvau pasisiemusi (nors salia manes gulinti  gimdyve nepersirenge).is pradziu kudiki suvysto,o veliau siautinukus liginine duoda,tik savo sliaustinukus(berods kita diena jau vilkom i sliauztinukus).Kadangi as gulejau 7 dienas,tai vaikuciui drabuzeliu buvau pakankamai pasiemusi....Buvau susikrovusi viena didele tase  biggrin.gif  ir pampersu visas didelis pokas....Sau buvau pasiemusi visas higienos priemones, po gimdymo pampersus(uzmaunamas kelnaites  thumbup.gif ),iklotus kur paprastoms menesinems naudoju,slepetes,chalatą,maitinanciai liemenele,sakute,peili ir t.t.As ankstenej temoj buvau viska surasiusi  biggrin.gif

Aciu, pasidare tikrai aiskiau, o tai senai gimdziau, buvo kiti laikai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeniukas @ 2007 06 28, 08:40)
Niu jo...tau jau ne uz kalnu,o kalnuose...  biggrin.gif  Jau netrukus ir prireiks tos tasyyytes  thumbup.gif  Sekmes ! Susitarei gal su kokia daktaryte,kad butu su tavim ?

tarsiuos su JG, nes pas ja lankausi visa nestuma.
Atsakyti
Merginos, biski ne i tema, bet....kurios leliukus jau turit mazus, gal zinot kur kreiptis del tos vienkartines ismokos leliui gimus.
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 06 28, 21:21)
Merginos, biski ne i tema, bet....kurios leliukus jau turit mazus, gal zinot kur kreiptis del tos vienkartines ismokos leliui gimus.

Ar 1000? Man atrodo kai priregistruosi metrikacijoj gimusi vaika, ten isduos dokumenta ir paaiskins kur su juo nueiti del ismokos.
Atsakyti