Įkraunama...
Įkraunama...

O kokį gydytoją rinktis Mažeikiuose?

QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 22, 08:12)
kazkaip mes apie gydytojas uzmirsom...
vakar prisiklausiau pletku apie Ziulpiene ir Tamasauskiene....ir vel neramu pasidare kur  gimdyt

Nagi nagi, ir man įdomu paliko g.gif bigsmile.gif ?????? Jei nenori čia, laukiu AŽ mirksiukas.gif . Man jau aktualu bigsmile.gif .
Atsakyti
Labas Mazeikiu mamos. nestuke.gif
Kaip matau turite begale rupesciu - pradedant gerais gydytojais, baigiant vaiko vezimu ar pacios mamytes apranga. Vis uzsuku pas jus paskaityti, nes pati esu is Mazeikiu. Jau 7 metai gyvenu Kaune.
Galiu patarti jeigu leidzia finansai- butinai vaziuokite i Kauna apsipirkti. Konkreciai Kauno Urmo miestelyje savo vaikeli aprengsite nuo galvos iki koju, sau rasite rubeliu, nes yra nesciuju skyrius. Kainos tikrai nesikandzioja, ir pasirinkimas labai didelis. Kad ir ne nesciuju skyriuje, dzinsiukus nestukei be problemu nusipirksite bet kuriame dzinsu skyriuje ir kainos tikrai prieinamos( iki 150- 200lt nusipirksite super super madingus dzinsus). Be to kas liecia vezimus- yra dvi vietos vertos demesio. Mes patys pries savaite nusipirkome superini vezima uz 460lt. Jei vaziuosite tai patariu uzeiti i 5 sandeli. Ten rasite ir vezimu, ir lovyciu thumbup.gif Mes isirinkome lovyte su stalciu. Kadangi miesto erdves mazos,bute labai patogu lovyte su stalciumi. Be to dar yra firmine TUTUTIS parduotuve. Cia vezimai lietuviski irgi saunus, bet brangesni nei lenkiski. Nors kiek girdejau kad ir Tututis savo vezimu remus veza is lenkijos. Tai va, per visa Kauna cia radome pigiausius vezimus. Be to isirinksite ir ciuzinukus,ir patalynes komplektus. Na tiesa pasakius sunku isirinkti, nes norisi visu thumbup.gif

Jeigu reiketu kokios pagalbos kaip ir kur pigiausiai rasti Kaune vaikams ir mamoms prekiu, rasykite. Tikrai nesunku bus patarti kolegems nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidutex @ 2007 03 22, 17:35)
Labas Mazeikiu mamos.  nestuke.gif
Kaip matau turite begale rupesciu - pradedant gerais gydytojais, baigiant vaiko vezimu ar pacios mamytes apranga. Vis uzsuku pas jus paskaityti, nes pati esu is Mazeikiu. Jau 7 metai gyvenu Kaune.
Galiu patarti jeigu leidzia finansai- butinai vaziuokite i Kauna apsipirkti. Konkreciai Kauno Urmo miestelyje savo vaikeli aprengsite nuo galvos iki koju, sau rasite rubeliu, nes yra nesciuju skyrius. Kainos tikrai nesikandzioja, ir pasirinkimas labai didelis. Kad ir ne nesciuju skyriuje, dzinsiukus nestukei be problemu nusipirksite bet kuriame dzinsu skyriuje ir kainos tikrai prieinamos( iki 150- 200lt nusipirksite super super madingus dzinsus). Be to kas liecia vezimus- yra dvi vietos vertos demesio. Mes patys pries savaite nusipirkome superini vezima uz 460lt. Jei vaziuosite tai patariu uzeiti i 5 sandeli. Ten rasite ir vezimu, ir lovyciu  thumbup.gif Mes isirinkome lovyte su stalciu. Kadangi miesto erdves mazos,bute labai patogu lovyte su stalciumi. Be to dar yra firmine TUTUTIS parduotuve. Cia vezimai lietuviski irgi saunus, bet brangesni nei lenkiski. Nors kiek girdejau kad ir Tututis savo vezimu remus veza is lenkijos. Tai va, per visa Kauna cia radome pigiausius vezimus. Be to isirinksite ir ciuzinukus,ir patalynes komplektus. Na tiesa pasakius sunku isirinkti, nes norisi visu  thumbup.gif

Jeigu reiketu kokios pagalbos kaip ir kur pigiausiai rasti Kaune vaikams ir mamoms prekiu, rasykite. Tikrai nesunku bus patarti kolegems  nestuke.gif

aciu uz patarimus, as kaip tik taip ir galvoju elgtis, nes jau ne is vienos mamos girdziu, kad ten verta apsipirkti. thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(aisteba @ 2007 03 22, 17:00)
Nagi nagi, ir man įdomu paliko g.gif  bigsmile.gif ?????? Jei nenori čia, laukiu AŽ mirksiukas.gif . Man jau aktualu bigsmile.gif .

viena ju numarino dar negimusius lelkas, nes negyde slapimo taku uzdegimo, tipo vos ne taip turi buti, kita isvalyma dare ir paliko ko nereikia, kad zmogui operacijos reikia...zodziu doh.gif doh.gif , dar viena magniu neciaja pompavo, paskui gimdyma tarsi kosmaras patapo...nu zodziu doh.gif doh.gif jau nezinau kuom tiket.
padariau isvada, kad geriau negirdet, bo atrodo ten monstrai dirba.
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 23, 10:28)
Papildyta:
viena ju numarino dar negimusius lelkas, nes negyde slapimo taku uzdegimo, tipo vos ne taip turi buti, kita isvalyma dare ir paliko ko nereikia, kad zmogui operacijos reikia...zodziu  doh.gif  doh.gif , dar viena magniu neciaja pompavo, paskui gimdyma tarsi kosmaras patapo...nu zodziu  doh.gif  doh.gif  jau nezinau kuom tiket.

sunku patiketi,kad taip galejo pasielgti schmoll.gif kaip galejo negydyti? g.gif Turbut pinigu nedave,juk visi korumpuoti cia pas mus,jei neduosi i kapus nuvarys...geriau nepagaileti pinigeliu ir apie taves sokines ar reikia ar nereikia pvz. apie mane bent jau taip dare....cia tik mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 23, 08:28)
viena ju numarino dar negimusius lelkas, nes negyde slapimo taku uzdegimo, tipo vos ne taip turi buti, kita isvalyma dare ir paliko ko nereikia, kad zmogui operacijos reikia...zodziu  doh.gif  , dar viena magniu neciaja pompavo, paskui gimdyma tarsi kosmaras patapo...nu zodziu  doh.gif  jau nezinau kuom tiket.

doh.gif Ai, tai čia apie kiekvieną gydytoją gali ką nors tokio iškapstyt mirksiukas.gif . Magnio šiaip sau niekas nepompuoja, nebent gresia persileidimas, gimda labai apsitraukinėja mirksiukas.gif . Tada jau mažulius gelbėja mirksiukas.gif .

QUOTE(Jurate26 @ 2007 03 23, 09:28)
sunku patiketi,kad taip galejo pasielgti  schmoll.gif kaip galejo negydyti?  g.gif Turbut pinigu nedave,juk visi korumpuoti cia pas mus,jei neduosi i kapus nuvarys...geriau nepagaileti pinigeliu ir apie taves sokines ar reikia ar nereikia pvz. apie mane bent jau taip dare....cia tik mano nuomone  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aisteba @ 2007 03 23, 10:33)
doh.gif Ai, tai čia apie kiekvieną gydytoją gali ką nors tokio iškapstyt mirksiukas.gif . Magnio šiaip sau niekas nepompuoja, nebent gresia persileidimas, gimda labai apsitraukinėja mirksiukas.gif . Tada jau mažulius gelbėja mirksiukas.gif .
drinks_cheers.gif

baisausia tai, kad mokejo!!!
Atsakyti
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 23, 14:26)

Tarkis pas J.Grazeliene thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgux 1: 23 kovo 2007 - 23:12
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 23, 15:26)

O as kazkaip negaliu patiketi g.gif .turbut nepakankamai mokejo...as tai tiesiai sviesiai paklausiau kiek gimdymas kainuoja privaciose klinikose,tai tiek ir daviau...
Atsakyti
QUOTE(Jurgux 1 @ 2007 03 24, 00:12)
Tarkis pas J.Grazeliene thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

kad tik neatostogautu tuo metu g.gif g.gif reiks issiaiskint kada ji siemet planuoja, jei jos nebus, tada net nzn pas ka reiks....
Atsakyti
na aisku kiekvienam savo, bet as zinoma, jei reiks gimdyti ir tektu daryti cezari, tai gal ir Mazeikiuose tarciaus pas ka nors, na bet gimdyti Mazeikiuose nesiryzciau. Pas mane visas pazistamu ratas vaziuoja i Klaipeda ir vienetai kuriuos pazistu gimdo Mazeikiuose. Bet atrodo gimdo ir pagimdo. Na cia aisku kiekvienam savo. Apie ta pacia Grazeliene yra pilna pletku ir net cia forume kai kurios nelabai gerai apie ja atsiliepia, bet aisku yra ir geru atiliepimu.
doh.gif ka daryyt? Niekas nezino... Gimde neseniai pusesere pas Tamasauskiene, tai ji apie ja irgi tik gerai atsiliepia, labai jau jai patiko ji. Tipo ir rupestinga ir paslaugi ir maloni... ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurate26 @ 2007 03 24, 12:38)
O as kazkaip negaliu patiketi  g.gif .turbut nepakankamai mokejo...as tai tiesiai sviesiai paklausiau kiek gimdymas kainuoja privaciose klinikose,tai tiek ir daviau...

O as klausiau ir man nepasake, tai daviau pagal save bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgux 1: 24 kovo 2007 - 16:29
QUOTE(Rasiunia @ 2007 03 24, 14:06)
kad tik neatostogautu tuo metu  g.gif  g.gif  reiks issiaiskint kada ji siemet planuoja, jei jos nebus, tada net nzn pas ka reiks....

Man Grazeliene po cezario darymo sake ateiti apziurai pas ja po dvieju menesiu, tai eisiu geguzes pirmom dienom, pries tai sake pasiskambinti, tai gal neis dar i atostogas, gal vasara eis, o pamirsau kada tau gimdyti? nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti