QUOTE(Vaidutex @ 2007 03 22, 17:35)
Labas Mazeikiu mamos.
Kaip matau turite begale rupesciu - pradedant gerais gydytojais, baigiant vaiko vezimu ar pacios mamytes apranga. Vis uzsuku pas jus paskaityti, nes pati esu is Mazeikiu. Jau 7 metai gyvenu Kaune.
Galiu patarti jeigu leidzia finansai- butinai vaziuokite i Kauna apsipirkti. Konkreciai Kauno Urmo miestelyje savo vaikeli aprengsite nuo galvos iki koju, sau rasite rubeliu, nes yra nesciuju skyrius. Kainos tikrai nesikandzioja, ir pasirinkimas labai didelis. Kad ir ne nesciuju skyriuje, dzinsiukus nestukei be problemu nusipirksite bet kuriame dzinsu skyriuje ir kainos tikrai prieinamos( iki 150- 200lt nusipirksite super super madingus dzinsus). Be to kas liecia vezimus- yra dvi vietos vertos demesio. Mes patys pries savaite nusipirkome superini vezima uz 460lt. Jei vaziuosite tai patariu uzeiti i 5 sandeli. Ten rasite ir vezimu, ir lovyciu

Mes isirinkome lovyte su stalciu. Kadangi miesto erdves mazos,bute labai patogu lovyte su stalciumi. Be to dar yra firmine TUTUTIS parduotuve. Cia vezimai lietuviski irgi saunus, bet brangesni nei lenkiski. Nors kiek girdejau kad ir Tututis savo vezimu remus veza is lenkijos. Tai va, per visa Kauna cia radome pigiausius vezimus. Be to isirinksite ir ciuzinukus,ir patalynes komplektus. Na tiesa pasakius sunku isirinkti, nes norisi visu
Jeigu reiketu kokios pagalbos kaip ir kur pigiausiai rasti Kaune vaikams ir mamoms prekiu, rasykite. Tikrai nesunku bus patarti kolegems
aciu uz patarimus, as kaip tik taip ir galvoju elgtis, nes jau ne is vienos mamos girdziu, kad ten verta apsipirkti.
Papildyta:
QUOTE(aisteba @ 2007 03 22, 17:00)
Nagi nagi, ir man įdomu paliko

?????? Jei nenori čia, laukiu AŽ

. Man jau aktualu

.
viena ju numarino dar negimusius lelkas, nes negyde slapimo taku uzdegimo, tipo vos ne taip turi buti, kita isvalyma dare ir paliko ko nereikia, kad zmogui operacijos reikia...zodziu

, dar viena magniu neciaja pompavo, paskui gimdyma tarsi kosmaras patapo...nu zodziu

jau nezinau kuom tiket.
padariau isvada, kad geriau negirdet, bo atrodo ten monstrai dirba.