QUOTE(geguzevasaris @ 2005 12 30, 17:43)
Bet aš esu mama ir galiu tas dienas su vaiku nueiti kartu į savo darbą (tik nereikia aiškinti,kad mokytoja negali savo vaiko pasiimti į darbą arba tėtis ,pvz.),
Ir dar,vaikui (kalbu apie didesnius vaikus),apsilankymas mamos ,tėčio darbovietėje,ar kur kitur-puiki socializacija,praplėstas akiratis, nauji įspudžiai,nauji žmonėsir teigiamos emocijos.
Ar geriau "uždarytas saugiai ir netrukdantis mamai,tėčiui" ?
Tiesa,ką rašiau aukščiau ir dabar ,taikau tik vyresniems vaikams, jokiu būdu ne mažyliukams-lopšeliukams,kurių tikrai nėra kur padėti...
Gal prikelsiu sena diskusija, bet, kad mokykloj nera mokiniu, tai dar visai nereiskia, kad nedirba ir darbuotojai.
Kita vertus, kai per atostogas mokykloj 9 laisniai silumos... Nu sorry, man vaiku gaila.
O trečia - ne kiekvienas direktorius "džiaugiasi", kai mokykloje ar kitur darbovieteje zuja darbuotoju vaikai...
Beja, is sios diskusijos galima suprasti, kad tik mokytojai vaiku prisigimdo ir po darzelius ismeto, jei mokytojai nevestu, tai ir dirbt nebereiketu per tarpusvencius ar kaip...
Gyvenimas - tai spektaklis: nesvarbu, kad jis neilgas, svarbu, kad būtų gerai vaidinamas. (Seneka)O cia mano panelės