Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių lopšeliai-darželiai

QUOTE(voverike @ 2006 01 06, 20:42)
Esrtelija , jei reiktų rinktis tarp Žirniuko ir Klevelio, ką patartum?

I viena is situ darzeliu giminaiciai veda panelyte yra labai patenkinti, nes salia ju namu. I kita draugai veda sunu, situacija ta pati darzeliu patenkinti.
Taigi siulau rinkis pagal rajona kuris arciau, nes sie darzeliai vienodo lygio! O, vaikas, bet kuriame pripras, cia tik mums mamoms sunku susitaikyti, kad vaikas jau eis i darzeli. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2006 01 10, 09:08)
I viena is situ darzeliu giminaiciai veda panelyte yra labai patenkinti, nes salia ju namu. I kita draugai veda sunu, situacija ta pati darzeliu patenkinti.
Taigi siulau rinkis pagal rajona kuris arciau, nes sie darzeliai vienodo lygio! O, vaikas, bet kuriame pripras, cia tik mums mamoms sunku susitaikyti, kad vaikas jau eis i darzeli. smile.gif

pritariu... thumbup.gif
Atsakyti
O ka gali pasakyti apie darzeli "Ezerelis"
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2006 01 10, 18:24)
O ka gali pasakyti apie darzeli "Ezerelis"

dirbau vasarą jame...bet žinot vasarą iš visur auklėtojų priėję buvo...labiau teko su šeimininkėlėmis susipažinti...tik keletas nemalonių yra...teko susipažinti ir su keliomis auklėtojomis,tai dar dabar kviečia užeiti,vis pasišnekam ir darbiniais,ir nedarbiniais reikalais,seminaruose susitinkam...auklėtojoms aukšti reikalavimai keliami(bet čia turbūt visur taip).
manau,kad kiekvienas darželis turi ir savo pliusų ir minusų...čia vos ne kiekvienam individualiai.gali ir patikti,gali ir nepatikti... smile.gif
Atsakyti
"Ežerėlyje"grupės ganėtinai erdvios...ir priemonių vaikams pakankamai...daug kieme vietos...man tik labai nepatiko tie visada atviri neuždaromi vartai tiesiai į gatvę...vis skaičiuodavau vaikus kaip viščiukus,kad nesugalvotų,kuris pasivaikščioti sugalvoti,pavyzdžiui apžiūrėti kaip mašinos važiuoja... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(estrelija @ 2006 01 10, 23:47)
"Ežerėlyje"grupės ganėtinai erdvios...ir priemonių vaikams pakankamai...daug kieme vietos...man tik labai nepatiko tie visada atviri neuždaromi vartai tiesiai į gatvę...vis skaičiuodavau vaikus kaip viščiukus,kad nesugalvotų,kuris pasivaikščioti sugalvoti,pavyzdžiui apžiūrėti kaip mašinos važiuoja... unsure.gif

Aciu uz issakyta nuomone thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgusia: 11 sausio 2006 - 17:57
Ačiū, lyg ir paaiškėjo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(voverike @ 2006 01 07, 00:42)
Esrtelija , jei reiktų rinktis tarp Žirniuko ir Klevelio, ką patartum?

voverike, maniškė eina į "Žirniuką", o ir mažę ten pat esu užrašius...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo edinka: 14 sausio 2006 - 20:20
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 12 30, 17:43)

Bet aš esu mama ir galiu tas dienas su vaiku nueiti kartu į savo darbą (tik nereikia aiškinti,kad mokytoja negali savo vaiko pasiimti į darbą arba tėtis ,pvz.),
Ir dar,vaikui (kalbu apie didesnius vaikus),apsilankymas mamos ,tėčio darbovietėje,ar kur kitur-puiki socializacija,praplėstas akiratis, nauji įspudžiai,nauji žmonėsir teigiamos emocijos.
Ar geriau "uždarytas saugiai ir netrukdantis mamai,tėčiui" ?
Tiesa,ką rašiau aukščiau ir dabar ,taikau tik vyresniems vaikams, jokiu būdu ne mažyliukams-lopšeliukams,kurių tikrai nėra kur padėti...

Gal prikelsiu sena diskusija, bet, kad mokykloj nera mokiniu, tai dar visai nereiskia, kad nedirba ir darbuotojai.
Kita vertus, kai per atostogas mokykloj 9 laisniai silumos... Nu sorry, man vaiku gaila.
O trečia - ne kiekvienas direktorius "džiaugiasi", kai mokykloje ar kitur darbovieteje zuja darbuotoju vaikai...

Beja, is sios diskusijos galima suprasti, kad tik mokytojai vaiku prisigimdo ir po darzelius ismeto, jei mokytojai nevestu, tai ir dirbt nebereiketu per tarpusvencius ar kaip...
Atsakyti
QUOTE(Ajuss @ 2006 01 25, 13:25)
Gal prikelsiu sena diskusija, be...i

Ai, ko čia dabar pavėlavus į traukinį putotis ant visos stoties ? blink.gif
Nugi senai klausimas išaiškintas ir įrodytas aukščiau ir anksčiau .

Šalčius aš prilyginčiau ekstremaliai situacijai ,o ne atostogoms, todėl galvoju ,kad čia biški ne į temą parašei.Va kai ateis vasara ,ir 3 mėnesius KAI KURIE vaikai eis diena iš dienos į savus ir svetimus (vaduojančius )darželius neturėdami vasaros atostogų ,tada galėsim vėl sugrįžti prie šito klausimo ir pratęst...
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2006 01 25, 20:56)
Va kai ateis vasara ,ir 3 mėnesius KAI KURIE vaikai eis diena iš dienos į savus ir svetimus (vaduojančius )darželius neturėdami vasaros atostogų ,tada galėsim vėl sugrįžti prie šito klausimo ir pratęst...

Tada lauksim tavo patarimų, kur dėti vaikus, pvz. mamai dirbančiai Maximoje. Beje, po anos diskusijos apsipirkinėdama bandžiau įsivaizduoti, kaip atrodytų tavo pasiūlymas atsivesti vaiką į darbą.Įsivaizdavau, kad puiki socializacija vaikui būtų suktis aplink mamą sėdinčią kasoje.
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2006 01 25, 23:08)
Tada lauksim tavo patarimų, kur dėti vaikus, pvz. mamai dirbančiai Maximoje. Beje, po anos diskusijos apsipirkinėdama bandžiau įsivaizduoti, kaip atrodytų tavo pasiūlymas atsivesti vaiką į darbą.Įsivaizdavau, kad puiki socializacija vaikui būtų suktis aplink mamą sėdinčią kasoje.

thumb_yello.gif O man iš karto galvoje pradėjo suktis barmenės.... Aš jas pabandžiau įsivaizduoti su vaikais darbe. Nu nerealiai puiki socializacija. ax.gif
Atsakyti