Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių lopšeliai-darželiai

QUOTE(Coxe @ 2006 01 26, 17:23)
thumb_yello.gif O man iš karto galvoje pradėjo suktis barmenės.... Aš jas pabandžiau įsivaizduoti su vaikais darbe. Nu nerealiai puiki socializacija.  ax.gif

Arba teisejai, prokurorai......
Neblogai atrodytu teismo posedis...... biggrin.gif
Atsakyti
galiu pasakyti tik tiek ar mes kalbėsime ar nekalbėsime vistiek niekas nepasikeis...tad prasidėjusi diskusija,man rodos, neturi jokios išliekamosios vertės...
geriau jau pakalbam apie tai kokių gražių darbelių vaikai padaro darželyje per įvairias veiklas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2006 01 26, 01:08)
Tada lauksim tavo patarimų, kur dėti vaikus, pvz. mamai dirbančiai Maximoje. Beje, po anos diskusijos apsipirkinėdama bandžiau įsivaizduoti, kaip atrodytų tavo pasiūlymas atsivesti vaiką į darbą.Įsivaizdavau, kad puiki socializacija vaikui būtų suktis aplink mamą sėdinčią kasoje.

"Ant chaliavos" nekonsultuoju , ypač tokių pagiežingų kaip tu smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(Coxe @ 2006 01 26, 18:23)
thumb_yello.gif O man iš karto galvoje pradėjo suktis barmenės.... Aš jas pabandžiau įsivaizduoti su vaikais darbe. Nu nerealiai puiki socializacija.  ax.gif

Nu "nereaaaaliai''puiki socializacija ? frusty.gif
Dar neteko tokio derinio girdėt.
Gal tik vakar pirmą kartą tą žodį išgirdai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2006 01 26, 21:08)
galiu pasakyti tik tiek ar mes kalbėsime ar nekalbėsime vistiek niekas nepasikeis...tad prasidėjusi diskusija,man rodos, neturi jokios išliekamosios vertės...
geriau jau pakalbam apie tai kokių gražių darbelių vaikai padaro darželyje per įvairias veiklas  smile.gif

Džiugu ,kad nors viena atsirado supratusi ,kad diskusija neturi išliekamosios vertės.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2006 01 26, 22:02)
"Ant chaliavos"  nekonsultuoju , ypač tokių pagiežingų kaip tu smoke.gif

Diagnoze - mokytoja umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2006 01 27, 00:58)
Diagnoze - mokytoja umn.gif

Nu šiaip, anot tavęs, iki mokytojos (t.y. tavo) lygio man dar toloka...Ir jei manai ,kad tokiai kaip tau yra nuopuolis kalbėti su tokia kaip aš ,tai gali išsilieti kitose temose, kur renkasi tavo lygio pašnekovės
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2006 01 26, 23:35)
Nu šiaip, anot tavęs, iki mokytojos (t.y. tavo) lygio  man dar toloka...Ir jei manai ,kad tokiai kaip tau yra nuopuolis kalbėti  su tokia kaip aš ,tai gali išsilieti kitose temose, kur renkasi tavo lygio pašnekovės

scare.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2006 01 26, 23:35)
Nu šiaip, anot tavęs, iki mokytojos (t.y. tavo) lygio  man dar toloka...Ir jei manai ,kad tokiai kaip tau yra nuopuolis kalbėti  su tokia kaip aš ,tai gali išsilieti kitose temose, kur renkasi tavo lygio pašnekovės

Nelabai supratau apie ką tu čia šneki. Jeigu nori įžeidinėti ir rašyti piktas žinutes, gali pratęsti toliau rašydama i asmeninę. Vakar tau visai neblogai sekėsi. thumbup.gif

Tęsiam diskusiją apie darželius.
Atsakyti
QUOTE(Mįsliukė @ 2006 01 27, 16:58)
Nelabai supratau apie ką tu čia šneki. Jeigu nori įžeidinėti ir rašyti piktas žinutes, gali pratęsti toliau rašydama i asmeninę. Vakar tau visai neblogai sekėsi.  thumbup.gif

Tęsiam diskusiją apie darželius.

O ką su tavim diskutuoti ,jei pasiūlymas nusiraminimui išgerti šilto pieno tau skamba kaip įžeidimas???Tai čia aš greičiau turėčiau įsižeisti ,kad pati imi ir nustatai mano žemą lygį ( kam neaišku -irgi per asmeninę ). Dabar jau neturiu kito varianto kaip paklausti viešai : prašom išsamiau paaiškinti kokiais testais nustatinėji lygius?
Atsakyti
poster_offtopic.gif neteršk temos, prašom į asmeninę
Atsakyti
O , jau ir čia erzelis kaip kitose temose.

Darželio maitinimas,ar esate juo patenkintos ? Žinau ,kad visur labai skirtingai yra sudaromas meniu bei visa kita.Mūsų darže,pvz., nekoks meniu, sakyčiau trūksta įvairovės.
Atsakyti