Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių lopšeliai-darželiai

Dukra ėjo į "Eglutę" darželyje nepatiko ta sisitema kai kiekvienai metais keičiasi auklėtojos Yra kelios tokoios auklėtojos kai iš vis nieko nemokina tik rėkia ant vaikų, bet kiek žinau dabar jau truputi pasikeitė. Priešmokyklinėje grupėje nieko neišmokino tik darbelius dirbti, o mokykloje visko reikalauja g.gif Bet mažiuko tai tikrai nevesiu į Eglutę. Man labai patiko thumbup.gif "Klevelis" darželis tai mažiuką tikrai ten vesiu
Atsakyti
sveikos, gal galetumete ka papasakoti apie lopseli - darzeli "trys nykstukai" ? mes salia jo gyvenam. gal esat girdeja kokiu atsiliepimu. dekui. smile.gif
Atsakyti
klausymas "logikai": ar tikrai sia vasara dirbs "trys nykstukai"??? unsure.gif
Atsakyti
Mano sunelis jau antrus metus eina i darzeli "VOVERAITE". Ji pasirinkome atsitiktinai, nes buvo arciausiai prie namu. Niekas nieko nepatare, bet nuojauta neapgavo, darzelis man patinka. Vedeja maloniai mus prieme. I lopsiuku grupe ejome budami 1,8. vaikas nebijojo, streso daug nebuvo, nesunkiai priprato, todel manau, kad cia aukletoju nuopelnas. smile.gif
dabar jam 3,3 m. ir eina i didesniu vaiku grupe. .nusiskundimu dideliu neuriu, aukletojos ir seimininkute man patinka, vaikas irgi sako, kad geros. Dabar problemu nematau ir tikiuosi, kad augsime zvalus ir sveiki.
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugstele @ 2006 03 22, 09:50)
Beje, ka manot apie "SALDUVE". Nes vasara musu darzeli visada uzdaro verysad.gif , todel zadu prie tevuku i Salduve savo suneli vest. Zinot mociute, jei ka  doh.gif  isgelbes anukeli ax.gif .

Naaa unsure.gif buvau nuėjusi užrašyti mažės tai direktorė maloniai priėmė, o atėjus vyr. auklėtoja pareiškė, kad už nukąstas vaiko ausis neatsakys jei ką blink.gif unsure.gif
Taigi pas tokią nekompetetingą tikrai nevesiu... ir ką ji veikia su lopšiukais jei su jais užsiimti nenori protest.gif
Aišku tai tik mano patyrimas po kurio likau pakraupus ax.gif
Paguodai > girdėjau, kad vasarą ji lyg ir nedirbs cool.gif
Atsakyti
QUOTE(egute @ 2006 03 23, 10:33)
Naaa  unsure.gif  buvau nuėjusi užrašyti mažės tai direktorė maloniai priėmė, o atėjus vyr. auklėtoja pareiškė, kad už nukąstas vaiko ausis neatsakys jei ką  blink.gif  unsure.gif
Taigi pas tokią nekompetetingą tikrai nevesiu... ir ką ji veikia su lopšiukais jei su jais užsiimti nenori  protest.gif
Aišku tai tik mano patyrimas po kurio likau pakraupus  ax.gif
Paguodai > girdėjau, kad vasarą ji lyg ir nedirbs  cool.gif

Kokiam čia darželyje? Tai tu ves į Klevelį , nes šiais metais žada daryti 2 grupes lopšelio jei bus daug vaikų tai tada gal vaikai papuls į vieną grupę g.gif
Atsakyti
Ei, Eglute, tai gal ji pajuokavo hihihi.gif . Na zinai, gal turejo omeny, kad jos nevisagales ir 20 pioneers.gif vienu metu gali nesuziureti lens.gif , kai ir mes soske.gif nesuziurim kartais?
Atsakyti
QUOTE(JuMa @ 2006 03 22, 12:02)
klausymas "logikai": ar tikrai sia vasara dirbs "trys nykstukai"??? unsure.gif

buvo parašyta,kad dirbs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KLEVELIS @ 2006 03 23, 13:09)
Kokiam čia darželyje? Tai tu ves į Klevelį ,  tai tada gal vaikai papuls į vieną grupę  g.gif

Rašiau apie SALDUVĖS ax.gif
Taigi jei priims vasaros mėnesiukams į Klevelį ten ir eisim bigsmile.gif

QUOTE(rugstele @ 2006 03 23, 14:03)
Ei, Eglute, tai gal ji pajuokavo hihihi.gif .

Žinot juokus yvairius suprantu bet tokių kalbėjimų ir dar su isterijom tai nesitikėjau blink.gif Įsivaizduok, vedėja sako priimam, o auklėtoja, kad neprižiūrės jokiu būdu blink.gif Dar pažystamai liepė man į mobilų skambinti, kad jokiu būdu neatvesčiau protest.gif Tingi jos su mažiukais užsiiminėti, geriau trimečiai unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
mane darzeliu klausimas taip pat labai domina...kadangi noreciau savo maziuke vesti nuo rudens..tai labai idomu ar yra tokia galimybe, kur nors vaikuti ar priimtu toki maza, jai dar tik 1 metukai bus? blink.gif o man labai reikia eiti i mokslus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(waidoolka_ @ 2006 03 26, 20:04)
Sveikos mamytes 4u.gif
mane darzeliu klausimas taip pat labai domina...kadangi noreciau savo maziuke vesti nuo rudens..tai labai idomu ar yra tokia galimybe, kur nors vaikuti ar priimtu toki maza, jai dar tik 1 metukai bus? blink.gif o man labai reikia eiti i mokslus doh.gif

Labas, mes vedam į "Gluosnį", Janonio 5, tai ten nuo metų į lopšelį priima, pas mus grupėj jauniausia mergaitė 1,2 m. Gslima su sauskelmėmis, čiulptukais, buteliukais ir mylimais žaislais ateiti thumbup.gif Darželis netoli centro. Pietiniams tai daugiausia nuo 2 m. priima ir jau reik į puoduką mokėt daryt, mes iš pietinio, bet vežiojam tenai, tėčiui pakeliui į darbą.
Atsakyti
QUOTE(wlaura @ 2006 03 27, 07:23)
Labas, mes vedam į "Gluosnį

O į kokią grupę vedat, ten berods dvi lopšiukų grupės, ar aš maišau? O prieš kiek laiko prisirašėt? Kaip auklėtojos? Ar ten visi tokie mažiukai, kaip jos suspėja?
Atsakyti