į darželį "Gluosnis" priiima nuo 1 m., mano vaikas eina, esu visai patenkinta, auklėtojos labai fainos, kas par nesąmonė, kad apkiautusios. Tas darželis netoli dvaro g., yra janonio g. rodos kad 7. Tarp kitko, darželis renovuotas, visur sudėti plastikiniai langai. Mano vaikas eina į mažiausiųjų 'Pūkučių" grupę, tikrai labai fainiai sutvarkyta grupė, šilta, laminutos grindys ir pan. Galima į darželį atsinešti savo buteliuką, čiulptuką, žaisliukų. Vaikai piešia, lipdo, dainuoja, sportuoja. Man tai iš karto pasijuto, kai Martyna prdėjo eit į darželį: žaisliukus namie sustvarko, daug gražiau savarankiškai valgo, labai daug kalba, nuolat dainuoja ir pan. Mes pradėjom lankyti sausio mėn., buvo laisvų vietų, gal dar ir dabar yra.
QUOTE(janna @ 2005 05 10, 11:30)
mamytės au-au-uuuuuu
taip kaip gi darželis spindulio gatvėje
dėja, aš jo pavadinimo nežinau, gal kas jau ir minėjot jį?
taip kaip gi darželis spindulio gatvėje

dėja, aš jo pavadinimo nežinau, gal kas jau ir minėjot jį?
Šiandien užrašiau dukrytę i " Coliukę". Kaimynė nesiskundė, daugiau nieko nežinau, tik man labai patinka šventės, jos būna kieme, stebiu pro langą. Mano sūnus irgi bėga pažiūrėti. Darželis tvarkingas, gražus, Šią vasarą keitė langus. O auklėtoju visur visokių yra, čia darželis nepadės. Kiekvienam yra savas darbas. Mes pačios kartais nenužiūrim savo vaikų, jie kanors pridirba,tai kaip nužiurėt tokį būrį. Čia kalta valdžia, visuomenė, kad sudaromos didelės grupės ir apkraunamos auklėtojos. Duokit jai vieną vaiką tai jos išpopsitų iš visų pusių, nebežinotų ką dar reiktų nuveikt

Šeis laikais auklėtija yra mažas žiogelis, visos tesybės vių pirma yra tėvų pusėja.
Dėl problemų, nedaryk pats problemų ir tau jų niekas nedarys.
Dėl saugumo, aš turėjau tik sūnų ir nenužiūrėjau, sukarpė mano palaidinę, nusikirpo plaukus iki odos,ir t.t. Kaip manot ko vaikai gali prisigalvot būrelyje?
Pridedu nuoruodą švietimo įstaigos
Sveiki,
Mes užsirašėm į 'žiogelį" 2004m., vakar nėjau paklausti ar nuo rugsėjo priims, tai pasakė, kad mes 51 eilėje
, o priima tik 15. Argi gali būti tokios eilės?
Patarkit kur kreiptis, gal pagal gyvenamą vietą pirmenybė, mes gyvename gegužių 77.O kituose darželiuose neužsirašėm, tai kažin ar bepriims, o man jau į darbelį reikia?
Mes užsirašėm į 'žiogelį" 2004m., vakar nėjau paklausti ar nuo rugsėjo priims, tai pasakė, kad mes 51 eilėje

QUOTE(jurgitad @ 2006 03 07, 16:54)
Sveiki,
Patarkit kur kreiptis, gal pagal gyvenamą vietą pirmenybė, mes gyvename gegužių 77.O kituose darželiuose neužsirašėm, tai kažin ar bepriims, o man jau į darbelį reikia?

Bandyk, gal kitur dar priims. Vaikų nėra tiek daug, kad butų viskas užkišta.
QUOTE(luara.l @ 2006 03 07, 19:38)
Bandyk, gal kitur dar priims. Vaikų nėra tiek daug, kad butų viskas užkišta.
Aciū, eisiu šiandien ieškoti.iki
QUOTE(NORIKA @ 2005 09 04, 16:19)
BEILE> kokioj jus grupej busit,nes mano mazius irgi siemet paruosiamoj.Ir lanko Tris nykstukus.
O apie "Varpeli" atsiliepimai irgi geri,siemet tenpradedu dirbt,tai labai patiko kolektyvas,vedeja labai faina ir siaip viskas ten
.Kol kas tokia mano nuomone,verta ten vaikus vest,tik gaila kad tas rajonas ne kokios reputacijos.Bet is vedejos sprendziu,kad labai rupinasi darzeliu ir jo klientais ypac 
O apie "Varpeli" atsiliepimai irgi geri,siemet tenpradedu dirbt,tai labai patiko kolektyvas,vedeja labai faina ir siaip viskas ten

Sveikos, mamytės. noriu prisijungti į pokalbį apie darželius. Noriu papprieštarauti apie "Varpelio" vedėją-man ji visai nepatiko

QUOTE(jurgitad @ 2006 03 07, 17:54)
Sveiki,

Taip į visus darželius rugsėjo mėn. priima tik po 15 vaikučių,bet žinok jau spalio-lapkričio mėn. atsiranda vėl vietų o ir šiaip gal dar paima.Aš užrašiau nuo gimimo tai priėjom kaip ir norėjau vesti 2.4metų
Aš užrašiau mažąją dar 2004 į "žiogelį" reiks nueiti pasiklaust kaip ten mūms bus reikaliukai, nes šį rudenį ko gero nevesiu spalio mėn. gimdyt tai bus nelabai patogu man ją rytais nuvest, vyras paroms dirbs,o dar ir bijau tų slogų parnešimo, tai vat persikelsim iš eilės toleliau truputį. O dar manau gi yra kad užsirašo į kelius darželius ir pasirinka vieną, taip ir atsiranda tos eilės, kai nepraneša kad jau apsisprendę kurį lankyt.
QUOTE(Jasmin @ 2006 03 08, 17:22)
nemažai girdėjau kad vedėja labai jau lauknešėlius mėgsta. jei nori pakliūti į grupę kur geresnės auklėtojos tai tuščiom rankom nesirodyk.
Ot parazitka

o as kazko bijau anksti leisti i darzeli, vis atrodo, kazi kaip jis ten tarp svetimu bus.
QUOTE(Angangute @ 2006 03 12, 15:22)
o as kazko bijau anksti leisti i darzeli, vis atrodo, kazi kaip jis ten tarp svetimu bus.
nėra didelio pagrindo bijoti...