Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių lopšeliai-darželiai

4u.gif O tai galima mamas įjungti į panašius projektus?Na gal kad siūt ar ką padėtų.Kad vaikučiai nenukentėtų?Manau vaikam patiktų,kad mamos praleidžia daugiau laiko,o ir mamom būtų prasiblaškymas. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(renuteg @ 2006 09 10, 00:14)
labai aciu, Darbstuole, kad cia pasisakei. dabar tikrai zinosiu, kad darzeliu direktores, o tuo labiau aukletojos, taria ne paskutini zodi... tuo labiau kad jau pavasari turbut eisim i darzeli, ir ta tema man siuo metu labai aktuali!!!

4u.gif tai truputi apsigalvojot?Žadėjot iki 3 metukų būt namie? biggrin.gif Smagu gi tam darželyje? biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
ne neapsigalvojom... tiesiog vienas protingas zmogus pas kuri mes dabar lankomes pasake, kad musu kudikelis "net tik, kad pribrendes, bet jau ir prisirpes darzeliui!!!" thumbup.gif taigi reikia daryti isvadas ir viskas! smile.gif bet jei butu mano valia, tai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(darbštuolė @ 2006 09 09, 20:22)
Linkiu to smile.gif
Pernai per tą pačią šventę, oras buvo puikus, vaikų eisena su ramunėmis ant galvų (ramunių jūra) buvo tikrai efektinga, tuo labiau, kad priekyje žygiavo, berods, konservatorijos orkestras , o iš praskrendančio lėktuvo buvo paleisti popieriniai lėktuvėliai su vaikų svajonėmis...tačiau vėlgi, paklauskite , kas tas ramunes (pagal griežus nurodymus-dydis,lapų skaičius, spalva, medžiaga ir t.t. ir pan.) gamino?- ogi visą savaitę, palikusios vaikus šeimininkutėms, mes, auklėtojos... verysad.gif O darbo buvo tikrai daug-visų darželių gėlės turėjo atrodyti "pagal vieną kurpalių". Kaip manote, ar tuo metu buvo su vaikais užsiimama?-nebuvo tam laiko-reikėjo spėti (todėl pajungta tikrai nemažai auklėtojų) padaryti iki šventės.O šventėje nuo darželio ėjo viso labo 10 vaikų.Taigi matematika paparasta- dėl 10-ies minučių efektingos eisenos nukentėjo darbas su vaikais .
Papildyta:
gaila, bet šiuo metu taip, selmės jums smile.gif

ar tikrai tamsta tokia darbstuole, ar tik zirziakle aukletoja? g.gif
Atsakyti
kam taip ziauriai??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cepelinai @ 2006 09 12, 19:27)
ar tikrai tamsta tokia darbstuole, ar tik zirziakle aukletoja?  g.gif

O kokio atsakymo tikisi cepelinai? biggrin.gif
Papildyta:
Man atrodo , kad cepelinai nesuprato ( gal sąmoningai nenorėjo suprasti) esmės, o tik pasičiupo sakinį iš konteksto g.gif Čia , forume, tokie atvejai dažnoki...Manau tokiems atvejams labiau tiktų AŽ sfera, nesutinki?
Atsakyti
4u.gif
QUOTE(renuteg @ 2006 09 12, 19:39)
ne neapsigalvojom... tiesiog vienas protingas zmogus pas kuri mes dabar lankomes pasake, kad musu kudikelis "net tik, kad pribrendes, bet jau ir prisirpes darzeliui!!!" thumbup.gif taigi reikia daryti isvadas ir viskas! smile.gif bet jei butu mano valia, tai... biggrin.gif

4u.gif tai gerai kad yra aplinkui protig žmonių. biggrin.gif Tai gerai jukmanau darželis visad į naudą vaikučiui.
Atsakyti
Merginos, gal zinote, kiek laikogalioja medicinine pazyma darzelyje COLIUKE. Man gydytoja pasake kad kiekviename darzelyje skirtingai (nesuprantu kodel?)
Mes pradesime lankyti nuo rugsejo 25 d.
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2006 09 12, 21:31)
4u.gif
4u.gif tai gerai kad yra aplinkui protig žmonių. biggrin.gif  Tai gerai jukmanau darželis visad į naudą vaikučiui.

kazkaip cia nefainiai parasiai. nesuprantu ar as neprotinga, ar as nesugebu priimti tinkamu sprendimu? manes niekas neperkalbes del darzeliu. as noreciau kad vaikas dar pabutu namie. negalvoju visiskai jos neleisti, bet butume dar namie pabuve iki 3 metuku.
Atsakyti
Sveikos mamytes gal kuri nors galėtūmėt man ką nors papasakoti apie lopšelį darželį užupiukas,nes ketinu ten pradėti leisti savo, metukų ir devynių menesių, dukryte. labai lauksiu atsakymų smile.gif .
Atsakyti
Labukas 4u.gif

QUOTE(janna @ 2006 09 13, 07:37)
Merginos, gal zinote, kiek laikogalioja medicinine pazyma darzelyje COLIUKE. Man gydytoja pasake kad kiekviename darzelyje skirtingai (nesuprantu kodel?)
Mes pradesime lankyti nuo rugsejo 25 d.

Laikraštyje buvo straipsnis, kuriame rašė apie tai, kad vaikai turi būti tikrinami 1 kartą metuose... taigi pažyma galioja metus smile.gif

Mes buvom pažymą pasiėmę gegužės mėnesį ir rugsėjui tiko ta pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dagne @ 2006 09 13, 11:56)
Sveikos mamytes gal kuri nors galėtūmėt man ką nors papasakoti apie lopšelį darželį užupiukas,nes ketinu ten pradėti leisti savo, metukų ir devynių menesių, dukryte. labai lauksiu atsakymų smile.gif .

Kad nesigirdejo tokio darzelio siauliuose schmoll.gif , gal sumaisete ka nors g.gif
Atsakyti
sveikos....mamytes....noriu paklaust jusu nuomones,atsiliepimus apie privacia mokyklele Smalsucius???
ar ten tik mokyklele,ar ir darzelis yra???
siauliuose privaciu darzeliu yra???
labai lauksiu atsiliepimo,aciu smile.gif
Atsakyti