Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių lopšeliai-darželiai

nuejau siandien i darzeli "trys nykstukai", nes buvom uzsirase lankyti nuo rugsejo 1d. pagalvojau perkelsim pavasariui, o direktore mums sako ateikit nors ir dabar. tai kaip man susijauke visos mintis..... g.gif ir noreciau leisti, ir gaila ir isvis nebezinau ka daryti...... doh.gif o gal dar truputi anksti? kaip jus mamos isleidot vaikus i darzeli? kaip susitaikyti su ta mintim?
Atsakyti
QUOTE(renuteg @ 2006 09 21, 09:04)
nuejau siandien i darzeli "trys nykstukai", nes buvom uzsirase lankyti nuo rugsejo 1d. pagalvojau perkelsim pavasariui, o direktore mums sako ateikit nors ir dabar. tai kaip man susijauke visos mintis..... g.gif ir noreciau leisti, ir gaila ir isvis nebezinau ka daryti...... doh.gif o gal dar truputi anksti? kaip jus mamos isleidot vaikus i darzeli? kaip susitaikyti su ta mintim?

as saviski tokio amziaus isleidau
lanke savaite,bet dar nepriprato
Atsakyti
4u.gif taip sunku tiek mamai tiek ir vaikui tas pirmas išsiskyrimas.Juk tai reiškia ,kad jau vaikutisauga ir laikas eina link to,kad jis greit taps savarankiškas,o mamai norisi ir taip ir bus visada vaikas(nors jam ir 25 ar 40metų).Sunku susitaikyti su ta mintimi,kad atrodo taip nesenai dar ant rankų sūoavai,o čia darželis toks0svarbus žingsnis,po to mokykla,universitetas,darbas šeima.Laikas greitai bėga. mirksiukas.gif
Mes savo atžala žadam leisti nuo pavasario jai bus puantrų metukų.Jau dabar įsivaizduoju ,kaip bus sunku.
Aš darželį pradėjau lankyti nuo 9 mėnesių,tai mama sakė ir vaikščioti išmokai tenai,ir visada labai su dideliu noru norėjau eiti tiek į darželį,tiek į mokyklą. thumbup.gif
Linkiu ir jums gero sprendimo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2006 09 21, 10:37)
4u.gif taip sunku tiek mamai tiek ir vaikui tas pirmas išsiskyrimas.Juk tai reiškia ,kad jau vaikutisauga ir laikas eina link to,kad jis greit taps savarankiškas,o mamai norisi ir taip ir bus visada vaikas(nors jam ir 25 ar 40metų).Sunku susitaikyti su ta mintimi,kad atrodo taip nesenai dar ant rankų sūoavai,o čia darželis toks0svarbus žingsnis,po to mokykla,universitetas,darbas šeima.Laikas greitai bėga.  mirksiukas.gif
Mes savo atžala žadam leisti nuo pavasario jai bus puantrų metukų.Jau dabar įsivaizduoju ,kaip bus sunku.
Aš darželį pradėjau lankyti nuo 9 mėnesių,tai mama sakė ir vaikščioti išmokai tenai,ir visada labai su dideliu noru norėjau eiti tiek į darželį,tiek į mokyklą. thumbup.gif
Linkiu ir jums gero sprendimo. mirksiukas.gif

tai kad nezinau koks cia tas geras sprendimas.... doh.gif galvoje chaosas..... g.gif o apsisprendimo dar nera... verysad.gif
Atsakyti

zinok, as savaja metuku isleidau, nes neturejau kito pasirinkimo ax.gif tai jai ten puikiai sekasi, neskaitant to kad dabar biski apsirgom, ir net ne darzely uzsikretem o per savaitegli turbut koki skresvejuka pagavom doh.gif darzely sake puikiausiai zaidzia, juokiasi, miega dar geriau thumbup.gif kad tik neprigirciau, paskui po sirgimu nebepasiliks blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugnee @ 2006 09 19, 11:40)
Sveikos, gal kuri galetumete patarti kuri darzeli geriau rinktis "Varpeli" ar "Gintareli" ? Juk jie abu vienas salia kito. Reikia i kuri nors uzrasyti ir nezinau i kuri...  g.gif
Papildyta:
Suklydau  doh.gif  domina "Voveraite" Saules takas 7 ir "Gintarelis" Saules takas 5...

Mes į Voveraitę vedame, esame patenkinti, ten yra sveikos gyvensenos darželis, o Gintarelis yra labiau katalikisku paziuru smile.gif

O voveraitę lankome jau 2 metus smile.gif
Atsakyti
mes ir kažkoki virusa esam pasigavusios viduriuojam,veme.Ryt nesim kakučio tyrimą pasidaryt.
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2006 09 21, 20:36)
mes ir kažkoki virusa esam pasigavusios viduriuojam,veme.Ryt nesim kakučio tyrimą pasidaryt.

ne dantys?... g.gif

o kas liecia darzeli tai jau lyg ir visai sirdele linksta prie darzelio... blush2.gif ryt dar pasitarsiu su kitais ir nuspresiu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(redžikė @ 2006 09 21, 17:48)
Mes į Voveraitę vedame, esame patenkinti, ten yra sveikos gyvensenos darželis, o Gintarelis yra labiau katalikisku paziuru smile.gif

O voveraitę lankome jau 2 metus smile.gif

O kaip suprasti sveikos gyvensenos? Ar tai susije su maistu, mankstytem, uzsiemimais ar kaip?
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
prisipažinsiu, ne visus puslapius perskaičiau, gal ir yra jau atsiliepimų apie Avižonio regos centrą 4u.gif jei nesunku, parašykit ką žinot apie šį darželį 4u.gif
Atsakyti
SVEIKI VISI!!!
Rašau čia pirmą kartą, nors užsukdavau ir seniau, pasiskaitinėdavau cool.gif Prispyrė rimtesnis reikaliukas, tad teko prisiregistruoti. Mielos mamytes ir tėveliai, perskaiciau nuosekliai šios temos visus pasisakymus, daug informacijos, daug jausmu..., tačiau taip ir nesuradau mane dominančios informacijos schmoll.gif O kas gi dedasi miesto pakraščiuose esančiuose darzeliuose? Pvz. l/d "Žiburėlis" Darbininkų g.30 (Netoli "Žemaičio" restorano)??? Gal yra kas vedat savo vaikelius ten? Laabai reikalinga informacija, tad būčiau be galo dėkinga.
Taip pat įdomu būtų sužinot jūsų nuomonę apie trimečių ir penkiamečių vaikučių miksą vienoje grupėje g.gif
Ir dar. Šioje temoje išgirdau gerus pasisakymus apie mūsų lankomą darželį, tiesa jie tik iš antru lūpų... Bet mes jį norime palikti... ir ne be priežasties. Bet apie tai kita kart.
IKI malonaus!
Atsakyti

puikiai suprantu kaip jauties,mano mazius tik pirma savaite dar tesilanko darzelyje,sekasi jam puikiai,aukletoja thumbup.gif ...o man sirdis plysta,gaila...o dar aplinkiniu komentarai ir uzuominos,kad 'atiaviau nes pati tingiu augint' ir t.t.bet as tvirtai nusprendus esu vesti i darzeli ir taskas ax.gif vaikams ten gerai,jie mokosi bendrauti vieni su kitais,ipranta prie rutinos,yra ivairiapusiskai lavinami.niekam nepaslaptis kad butent lankiusiems darzeli vaikams lengviau adaptuotis mokykloje,jiems lengviau bendrauti biggrin.gif tavo lelius tikrai nera per mazas,svarbiausia kad aukletoja butu gera,jei uztaikysit ant geros tada viskas bus thumbup.gif linkiu tau ir tavo leliui sekmes drinks_cheers.gif
Atsakyti