Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių lopšeliai-darželiai

QUOTE(mamux02 @ 2005 09 11, 23:43)
Ar jis taip ir vadinas? Ežerėlio? Kurioj vietoj yra?

Taip ir vadinasi,o randasi Ežero g.prie senų kapinių.
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2005 09 11, 23:50)
Taip ir vadinasi,o randasi Ežero g.prie senų kapinių.

Aš kažkaip įsivaizdavau, kad ten ,,Ąžuoliukas" g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamux02 @ 2005 09 11, 23:52)
Aš kažkaip įsivaizdavau, kad ten ,,Ąžuoliukas" g.gif

Ne,ten Ežerėlis.
Atsakyti
Sveiki, gal kas ką nors girdėjote apie lopšelį-darželį "Sigutė". Mes tenjau trečius metelius einam, pradėjome nuo lopšelio, o paskui perkėlė į drželinukų grupę. Neblogai tai, kad darželis turi savo atskirą šildymą ir kai kiti dar galvoja apie šildymą, ten vaikučiai nešąla. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lllara @ 2005 09 19, 14:36)
Sveiki, gal kas ką nors girdėjote apie lopšelį-darželį "Sigutė". Mes tenjau trečius metelius einam, pradėjome nuo lopšelio, o paskui perkėlė į drželinukų grupę. Neblogai tai, kad darželis turi savo atskirą šildymą ir kai kiti dar galvoja apie šildymą, ten vaikučiai nešąla. 4u.gif

Aš tai nieko negirdėjau,bet gal tu gali papasakot?
Šiaip tai įsivaizduoju,kad jis yra tame baisiame rajone,kur buvusios kareivinės,kur link mėsos kombinato,taip?Kažkodėl manau,kad jis puikus,kaip ir kiti ,tik tas rajonas toks ...
Atsakyti
LANKOME "ŽIRNIUKĄ" IR ESAME PATENKINTOS. TIESA JAU PARUOŠIAMUKŲ GRUPĘ BET SKŪSTIS TIKRAI NEGALIU. DABAR LAUKIUOSI TREČIO VAIKELIO IR TIKIUOSI VĖL PATEKTI Į ŠĮ DARŽELĮ. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(canim @ 2005 06 30, 16:43)
Labai negera grupe "Pupu pedo" darzelio Eziuku grupe.  :cry:

Na ir kuo ji tokia negera? Jei jau skustusi mamos, tai tikrai butu padaryta tvarka, nes vedeja labai reikli ir rupinasi, kad su vaikais bei ju teveliais butu elgiamasi graziai. Tik kartais patys tevai jau nebezino prie ko prikibt, tai kimba prie bet ko... Siaip pats darzelis tikrai geras...aplinka labai grazi...tvarkinga. Ne taip kaip kai kuriu darzeliu. Aisku yra visokiu darbuotoju (apie aukletojas ir seimininkeles) kaip ir visur...Yra labai svelniu, yra grieztesniu...Bet as tai galiu tik pagirt...Ir is kitu teveliu girdejau geru atsiliepimu.
Atsakyti
Gal kas zinot ka nors apie l/d Valanciaus g. (prie veterinarijos gydyklos)? Ir gal zinot kur yra l/d "Kregzdute"? Paskutiniame "Mazylio" Nr. yra pateiktas Lietuvos darzeliu desimtukas, tai "Kregzdute" septintoj vietoj g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2005 10 11, 21:19)
Gal kas zinot ka nors apie l/d Valanciaus g. (prie veterinarijos gydyklos)? Ir gal zinot kur yra l/d "Kregzdute"? Paskutiniame "Mazylio" Nr. yra pateiktas Lietuvos darzeliu desimtukas, tai "Kregzdute" septintoj vietoj  g.gif

mano drauge savo dukrele veda i ta darzeli prie veterinarijos gydyklos.Nieko blogo negirdejau apie ji.Jos mergaite tai labai noriai vaiksto i si darzeli. O ji ja leido nuo 1 metu 10 men.
Atsakyti
sveikutes as savo mazaja esu prirasiusi i darzeli kur kurciuju puse ten yra sveiku vaiku 3 grupes.tai esu girdejusi kad visai nieko sako kad geros aukletojos nes visos su spec issilavinimu na kaip bus reiks ziuret vistiek mums dar toli iki to darzelio biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2005 09 11, 22:38)
Sveikos mamytės 4u.gif Aš tai norėčiau pagirti Ežerėlio darželį. thumbup.gif Labai puikios auklėtojos,tikrai vaikai numyluoti ir išmokyti.Mano sūnus ėjo į šį darželį.Vaikai užimami ir mokomi,labai gerai paruošė mokyklai ir dar pliusas,kad vasarai neužsidaro,nereikia vaiko tampyt po kitus darželius.Pakliuvom aišku tik su dovanom,bet užteko simbolinių ir manau,kad visur tas pats. g.gif O dukrytę ruošiuos užrašyt Spindulio g. nes arčiau namų.Kiek girdėjau atsiliepimų tai visai neblogas tik vedėja labai kyšininkė. blink.gif

Pradėjom lankyti Ežerėlį nuo rugsėjo mėn. Kad neklaidinti mamyčių, noriu perspėt, kiek supratau iš vedėjos kalbų, kad Ežerėlis vasaromis dirba ne kasmet. Pvz. ateinančią vasarą nedirbs, vaikučius teks vesti į kažkurį kitą centre esantį.
Šiaip mūsų lankymo pradžia, kaip ir tikėjausi, nelabai sėkminga... sad.gif Savaitę palankom, dvi savaites sergam unsure.gif Maniškis judrus be proto, lauke nusilaksto, sukaista...Suprantu, kad auklėtoja vaikui bėgiot negali uždraust....
Na, o įspūdžiai apie darželį neblogi - jaukios grupės, malonios auklėtojos, reaguoja į pastabas ir prašymus. Jei dar kas domina - klauskit mirksiukas.gif
Atsakyti
Kregždutė yra prie autobusų stoties, Cvirkos g.
Atsakyti