Įkraunama...
Įkraunama...

Butai S.Neries gatvėje

QUOTE(Inculto @ 2010 04 15, 09:53)
Labai daug "anekdotu" sklando, todel nepirkciau toje gatveje, bet nuomotis manau galima, nenoriu izeist ten gyvenanciu  4u.gif

umn.gif na ir pasisakymas daug "anekdotu" sklando
o jus kur gyvenate, salia gal ??
Atsakyti
QUOTE(Bagyra606 @ 2010 05 11, 15:46)
sveiki, kaip tik ieskome buto pirkimui, ir pagalvojame apie nauja statyba. labai butu  idomu suzinoti gal kas gyvenate kamanes komplekte,? kaip ten butai? ar apsimoka pirkti tenai ar ne? ar yra ten su pilna apdaila butu? ir kokios kainos mazdaug?


siaip mano draugas priziuri kamane wink.gif butai ten nebrangus (jei dar yra laisvu, pries pora savaiciu atrodo buvo tik pora buvo like laisvu), sake pilnai irengti ir sildymas nebrangus ziemos metu. parkavimasis po namu, apsauga naktimis perimetra tikrina (nezinau tiksliai kaip parkinge). Mes nepirkom ten todel, kad tiesiog tam rajone nenorejom smile.gif tiesiog reiktu patiems pamatyti kas pro langus matosi ir kas yra viduj g.gif
Atsakyti
QUOTE(123antanas @ 2010 04 17, 20:12)
na gal jau tu ten buta nusipirkaiir gali pasidalinti su visais patirtimi ? smile.gif

ir mes gyvenam ten jau 4 metai, nieko blogo neizvelgiam, gipskartonio sienos minkstesnes, sugeriau geriau garsus, kaimynu visiskai negirdime, parkavimo problema isspresta, turim savo aikstele, aplink daug parduotuviu, visos imanomos paslaugos ranka pasiekiamos - bankai, kirpyklos, soliariumai, siuveja, avalynes taisykla, net kinieciu restoranelis uz vienos stoteles. Kadangi daug vaikstome su vaikais kieme, tai ir draugu ir pazistamu ten susiradome kruva, cia pagrinde gyvena jaunos seimos su vaikais, dabar dar planuojama statyti gyventoju iniciatyva diiiidele zaidimu aikstele... Aisku yra ir minusu, pvz., parkavimosi kultura, bet cia bendra viso Vilniaus problema.
Atsakyti
nu ka buvom ir mes toj kamane paziureti butto, zinokit pasakysiu atvirai man kazkaip nezinau butas gal ir nieko tik kad kazkaip kvailai pastatytas vienas dalykas kolona bute yra kam jinai padaryta nezinau, seip isplanavimas gal ir nieko tik kad vat su kaimynais koridoriuka tektu dalintis tai vat tas man nepatiko, zodziu ieini pirma i koridoriuka ir tam karidoriuke durys i tavo buta ir tam paciam karidoriuke kaimyno durys i jo buta o durys iveiti i karidoriuka sarvuotos vienos. nezinau ar supratot ka turejau omenyje, gal kas taip esat nusipirke buta, gal galit pasakyt kaip gyvensi.
Atsakyti
QUOTE(Bagyra606 @ 2010 05 12, 12:08)
nu ka buvom ir mes toj kamane paziureti butto, zinokit pasakysiu atvirai man kazkaip nezinau butas gal ir nieko tik kad kazkaip kvailai pastatytas vienas dalykas kolona bute yra kam jinai padaryta nezinau, seip isplanavimas gal ir nieko tik  kad vat su kaimynais koridoriuka tektu dalintis tai vat tas man nepatiko, zodziu ieini pirma i koridoriuka ir tam karidoriuke durys i tavo buta ir tam paciam karidoriuke  kaimyno durys i jo buta  o durys iveiti i karidoriuka sarvuotos vienos. nezinau ar supratot ka turejau omenyje, gal kas taip esat nusipirke buta, gal galit pasakyt kaip gyvensi.


Monolitiniuose namuose taip yra mirksiukas.gif Draugai gyvena ir negali atsidžiaugti. Bendram koridoriuj laiko dviračius, vežimėlius, pasidarė spintas, kuriose talpina stiklainius, laiko bulves - koridorius atlieka rūsio funkciją, nes pakankamai vėsu jame. Iš koridoriuko yra išėjimas į balkoną, kur gali džiovinti rūbus.

Toks variantas patogus, jei normalūs, tvarkingi kaimynai. O jei ne doh.gif
Atsakyti
o cia kazin visuose dvieju kambariu butuose taip yra su tuo bendru karidoliuku turiu omenyje grynai kamanes komplekse? nes ziurejom ir 3 kambariu buta tai ten grynai iveini savo buta o ne i koridoriuka atsirakinus duris.
Atsakyti
Nusipirkom cia buta pries beveik 5m., kai dar net namas buvo nepastatytas, matem tik planus, pagal kuriuos ir rinkomes. Buvom jauni, taigi ir toks didziulis pirkinys buvo pirmas. Gal ir neatsakingai elgemes, bet didziausias ir bene vienintelis demesys buvo atkreiptas i kaina ir buto isplanavima (kuris mums idealiai tiko, nes is 2k. norejom perplanuoti i 3k. buta). Gyvenam 107 name, kaimynu tikrai per sienas negirdime (statybininkai sake, kad pirmuose namuose tarp kaimynu buvo gipskartonio plokstes), vaikams aiksteles zaidimu yra (tik yra ir nekulturingu kaimynu, drystanciu tose aikstelese savo suni paleisti verysad.gif ). Seimoje dvi masinos ir su parkavimu kadangi buvo problemos, issinuomavom stovejimo aikstele, ten statome viena masina, o kitai kazkaip visada surandame vieta kieme (pripazystu, kartais jos reikia ilgokai ieskoti). Pats butas laabai siltas, sildymas nebrangus ir viskas butu thumbup.gif , tik pagausejus seimai truksta erdves verysad.gif , todel ruosiames pardavineti ir ieskoti didesnio. Tikrai nepriestarauciau ir pirkciau kita buta siame name, bet beda ta, kad 4k. butu kiek zinau cia nera (jei mano info netiksli, labai noreciau kad kas informuotu. Butent apie 107 - 109 namus).

P.S. labai didele problema darzeliai, bet kiek pasiskaitinejau, ta problema visame Vilniuje, ir bet kuriame rajone, taip kad nepuciu burbulo wub.gif
Atsakyti
Pries 6 men issikrausciau is sito rajono, po 2 metu gyvenimo. Buta nuomavomes.

Pliusai:
Kas liecia kaimynus, tikrai nieko negirdedavome (arba ramus pasitaike, arba sienos ne tokios jau ir plonos),
Buvo gerai, kad arti autobusu stotele ir Bigas,
Kitas pliusas sildymas - mokedavom tikrai ne per daugiausiai. Tik kazkada pastebejom, kad sunaudojam mazai, o labai daug mokam uz "bendru patalpu sildyma" tai Balterma paaiskino, kad jeigu sunaudoji silumos maziau nei namo vidurkis, moki papildomai, nes ale is kaimynu siluma naudojais...tik nelogiska atrodo, kad moki Baltermai, o kaimynams kas is to ???

Minusai:
Butas buvo labai saltas, nes langai i ta puse kur nera saules, vakare vos vos vasarom pasviesdavo, kol neuzstodavo kitas namas.
Kalbant apie parkavima, tai buvo kelis kart nutempe, kelis kart rata uzbllokave. Statyti masinos ZIAURIAI nebudavo kur. O pirki aikstele po atviru dangum, be jokios apsaugos ir nieko, kad tik tureti kur pastatyti masina grizus, biski absurdiska...butu nors garazas ar parkingas su stogu (as kalbu apie 107 nama, nes ten gyvenom, kitur yra parkingai). Kita beda, kad aiksteliu slakbaumai visa laika uzstatyti masinom....tai gali buti, kad nusipirksi vieta, grisi, o negalesi ivaziuoti doh.gif
Dar vienas minusas tai, kad name labai daug gyventoju...107 namui buvo 2 metai, o laiptines ir liftas taip nudrozti, kad net pyktis ima.
Kaimynu kontingentas...buvo ir normaliu seimu su vaikais, bet nemazai ir tokiu pagerenciu, parukanciu, meto nuorukas per langa, dauzos, policijas kviecias...
Mamoms su vaikuciais visiskai nera kur eiti. Gali nebent slifuoti saligatvius palei gatve. Jokios gamtos. (nors as be vaikuciu buvau, tai gal ir tu takeliu nezinojau)
Rajonas toli nuo centro, ukmerges g. amzini kamsciai (nors kur ju nera smile.gif)
Pastatytas ant siukslyno (neaisku ar tai tiesa).

Kadangi siuo metu, kaip tik ieskojomes pirkti busto, sita rajona iskart atmetem...
Gal ir nebuvo jame taip blogai, ypac kai nuomojies, bet pirkti kazkaip ne...Biski baisu buvo, kas bus su tais namais po kokiu 10 metu, kaip jie atrodys.

Bet nesmerkiu tu kas ten gyvena, tikrai geriau S, Neries, nei kai kuriuose Seskines ar Fabu monolituose smile.gif

Sekmes visiems, kurie renkasi!

P. S. cia tik mano subjektyvi nuomone smile.gif
Atsakyti
Kuo blogi Fabu ir Seskines monolitai ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(blink666 @ 2011 03 26, 14:25)
Kuo blogi Fabu ir Seskines monolitai ? smile.gif

Cia tema vadinasi Butai S. Neries g., ne Seskines ir Fabijoniskiu monolitai.
Atsakyti
o vat mes pries pora dienu ten apziurinejom butus, tai likom patenkinti ir vieta (tik sakem reikia parkinga isigyti rolleyes.gif ), ir namais nes ten gyvenantys isgyre garso izoliacija, ir paciais butais, ir vaizdu pro langa. taigi nematau jokiu problemu ten gyvennat, man atrodo blogus dalykus apie ta vieta pasakoja tie, kas neturi ka veikti, arba konkurentai cool.gif

be to, ko noreti, palyginus su kitais variantais, maza kaina, tai normalu, kad gyveni ne triauksciuose namuose, ir kaimynu ne sesi, o sesi simtai aplikui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiuo metu parduodu 2-jų kambarių butą S.Nėries gtv..Man tas rajonas tiko: mūsų namas statytas vienas iš pirmųjų-ir vaizdas gražus-o dar kai sužaliuoja viskas..Išeini į balkoną ir gali gerti kavą grožėdamasi gamta..saulute...Butai erdvus, šviesus, žiemą šilti ir sąskaitos už šildymą nesikandžioja...Aišku minusų kaip ir visur yra: nėra nemokamų parkavimosi vietų(na yra keletas, bet dažniausiai būna užimta..), bet galima išpirkt parkavimo vietą aikštelėje..Susisiekimas geras, šalia BIGAS...ir svarbiausia daug jaunų šeimų, daug mamyčių su lėliukais..O jauni jie kitaip nusiteikę-į viską žiūri optimistiškiau....Na nesiplėsiu, o tai dar busiu apkaltinat, kad reklamuoju savo butą... blush2.gif
Atsakyti