Įkraunama...
Įkraunama...

Butai S.Neries gatvėje

Turiu pazistamu sioje gatveje. Kaip jau kai kas rase, daug kas priklauso kokiame name butas. Giminaite turi buta, bet vaizdas pro virtuves langa i miesta, pro kita i kita nama prie pat. Kokybe labai patenkinta, gyvena keleta metu ir jokiu problemu, nors butas ir kampinis. Uz sildyma moka nedaug. Tai tiek biggrin.gif
Atsakyti
O kaip ten su šildymo kainomis ir kitais mokesčiais? tuose namuose dujinis šildymas?
Atsakyti
QUOTE(NePastebima @ 2012 03 28, 22:49)
O kaip ten su šildymo kainomis ir kitais mokesčiais? tuose namuose dujinis šildymas?



Sildymas reguliuojamas. mokesciai nedideli, bet pastaraisiais menesiais siek tiek saskaitos pakilo kaip ir daugumnai vilnieciu
Atsakyti
Sveiki, noriu pasiūlyti išsinuomoti gerą butą S. Nėries gatvėje, 75 name, 5 aukšte iš 12, šalia BIG prekybos centro. Butas erdvus ir šviesus, 53,14 kv. m., patogaus išplanavimo, virtuvė sujungta su svetaine, integruoti virtuvės baldai (AEG, Elektroliux, indaplovė, šaldytuvas, elektrinė orkaitė su kaitlente, garų surinkėjas, virtuvės balduose sumontuoti aukštos kokybes BLUM bėgeliai), svetainėje yra moderni sekcija, nedidelis staliukas bei sofa (sofa išsilanksto ir tinkama miegojimui). Prieškambaryje ir miegamajame yra erdvios drabužinės su stumdomom durimis. Miegamajame yra erdvi dvigulė lova bei TV staliukas. Vonia ir WC bendroje erdvėje, WC - Gustavsberg, dušo kabina 140cmx140cm, skalbimo mašina Elektroliux. Vonios kambarys labai erdvus ir šviesus. Buto langai į šiaurės rytus ir pietvakarius, yra didelis neįstiklintas balkonas.
Bute yra internetas, skaitmeninė kabelinė TV, šalia yra mokama vieta parkavimui (po stogu), taip pat prie pat namo yra nemokama aikštele parkavimui.
Namo laiptinės durys su kodine spyna, yra tvarkingas liftas, laiptines prižiūri ir valo valytoja. Buto durys - šarvo. Butas yra šiltas, radiatorius galima pačiam susireguliuoti, be to galiu drąsiai patvirtinti, kad bute TIKRAI gera garso izoliacija.
Nuomosime be tarpininkų ar agentūrų. Mūsų siūloma kaina 850 Lt. Derėtis ir tartis dėl apžiūros prašome į AŽ arba telefonu 868396186.

Buto nuotraukos yra čia FOTO
Atsakyti
QUOTE(blink666 @ 2011 04 04, 07:52)
Matomai visi turit tam savu priezasciu smile.gif

Na, matyt, kad turim - tiesiog praleidom ten 7 labai malonius metus smile.gif Pats rajonas gal ir ne pasaka (nors man visa infrastruktura - tiesiog tobula, vien ko vertas BIGas pasonej), bet butas tikrai buvo liuks, silta, jauku, sviesu, garso izoliacija gera, vaizdas labai neblogas (gyvenom 79 name, kampiniam, virsutiniame aukste). Taip, uz kita kaina yra ir geresniu vietu, bet nieko blogo, isskyrus automobiliu grustis kiemuose, apie sita pasakyti negaliu.
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2012 06 09, 07:14)
garso izoliacija gera, vaizdas labai neblogas (gyvenom 79 name, kampiniam, virsutiniame aukste)

Jeigu butas paskutiniam aukšte, kampinis ir po jūsų nieks negyvena - tai iš tikrųjų gera garso izoliacija thumbup.gif
Bendradarbis gyvena tuose namuose. Garso izoliaciją labai keikė.
Atsakyti
QUOTE(Zeka @ 2012 06 09, 09:16)
Jeigu butas paskutiniam aukšte, kampinis ir po jūsų nieks negyvena - tai iš tikrųjų gera garso izoliacija thumbup.gif
Bendradarbis gyvena tuose namuose. Garso izoliaciją labai keikė.

Gyvena ir po mumis, ir is dvieju pusiu dar kaimynai, niekad nebuvo jokiu problemu. Dabar persikraustem i gerokai brangesni, neva kokybiskesni buta ir, galiu pasakyti, garso izoliacija - nepalyginamai blogesne nei S.Neries gatvej buvo doh.gif
Atsakyti
Keliu temą į viršų 4u.gif
Ką galėtumėt pasakyti apie S. Nėries 93 namą, ten gyvenantieji? Kaip mokesčiai už šildymą, garso izoliacija, ar nesikaupia pelėsis?
Būčiau labai dėkinga už informaciją smile.gif
Atsakyti
Labai domina visa info apie S. Neries 87 nama, jo kokybe ir t.t. blink.gif
Atsakyti
is kvartalo gyventoju teko girdeti,kad nekokia izoliacija name (Aisku,visada priklauso nuo buto lokacijos), parkingas-milziniska problema,taciau komunaliniai mokesciai salyginai nedideli. Rinkciausi as tuos naujesnius namus nuo 101 iki 109 ir su vaizdu i miska is sio viso kvartalo, jei asmeniskai smile.gif
Atsakyti
Keliu tema i virsu 4u.gif
Kaip manote, ar verta pirkti gerai irengta ir kokybiska buta S. Neries 87 ?(pabreziu - buta, del namo kokybes nieko nezinau), mokant siek tiek daugiau nei rinkos kaina? Tas siek tiek daugiau tai mazdaug 5000 eur (konsultavausi su vertintoja). Pats butas kaip ir tiko/patiko, tik siek tiek baisu del likvidumo, prisireikus parduoti... Butas ne kampinis, 3 aukstas, namas kaip ir krastinis gaunasi, masinos pro sali nevazines. Savininkai nuleist nenori, nes mazdaug labai daug investave i vidu.
Buciau dekinga visoms/-iems uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukexxx @ 2016 03 09, 16:16)
Keliu tema i virsu  4u.gif
Kaip manote, ar verta pirkti gerai irengta ir kokybiska buta S. Neries 87 ?(pabreziu - buta, del namo kokybes nieko nezinau), mokant siek tiek daugiau nei rinkos kaina? Tas siek tiek daugiau tai mazdaug 5000 eur (konsultavausi su vertintoja). Pats butas kaip ir tiko/patiko, tik siek tiek baisu del likvidumo, prisireikus parduoti...  Butas ne kampinis, 3 aukstas, namas kaip ir krastinis gaunasi, masinos pro sali nevazines. Savininkai nuleist nenori, nes mazdaug labai daug investave i vidu.
Buciau dekinga visoms/-iems uz patarimus  4u.gif


jokiu budu. baisi vieta ten, bus laaaaaaaabai sunku parduoti, o ir siaip sau atsakykite negi norit virs buvusio siukslyno gyvent?
Atsakyti