QUOTE(linuta @ 2008 08 17, 19:44)
Aš gyvenu tam rajone. Jau metus kokius.
Pliusai : gyvename 11 aukste, pats kampinis butas, todel vaizdas pro langa

is vienos puses visas miestas matosi, is kitos tarandes puse. Labai bijojau kad sienos praleis garsus, mano laimei arba kaimynai tylus arba tos sienos normalios, girdisi tik remonto darbai, kaip ir bet kuriame kitame name. Patinka isplanavimas, nors butukai tikrai nedidukai, bet dviem uztenka.
Virtuve galima atskirt siena, bent jau pas mane yra langas joje. Kas cia dar, kaip cia kazkas rase barakiniai ilgi koridoriai?? Na jau..pas mus 5 butai, kaimynai labai tvarkingi, laiptine visada isplauta, aisku kiekvienam name skirtingai. " Skustagalviu rekavimai"? ;]]
oj ta propaganda..baliuku tikrai pasitaiko, langa atsidarius vasaros metu savaitgali galima isgirsti, bet tikrai ne kasdien ir parodykit nama, kuriame niekas niekada nebaliavotu?? ;] ..
Kadangi nesu kazkoks suinteresuotas asmuo, nes ten negyvenu, ir matau viska tik is salies, tai kaip ir nera reikalo man propagandu vesti

Kalbejau ne apie baliukus, o apie paprastas savaites dienas, na, man skustagalviai tikrai nemalonus
Kai kalbejau apie koridorius, turejau omenyje ne kazkoki netvarkinguma, o tai, kad labai nemalonus jausmas eiti ilgu siauru koridoriumi - taip, kaip budavo bendrabuciuose
Del isplanavimo ir vaizdo turbut jums, vienai is nedaugelio, pasiseke, taciau mano pusbrolis gyvena 12-tame aukste, vaizdas i "Bigo" stoga ir gretima nama uz kokiu 20metru

Na, nelabai koks

Virtuvyteje lango nera, o statyti sienas, perplanuoti, na, atsiprasau, jau ir taip, kaip suprantu, zmones butus ten perka is pinigu neturejimo, o cia dar papildomai statytis kazka

Gyvena jie trise, bute sutilpti galima, taciau virtuveje visiems kartu pavalgyti niekaip neiseina