Įkraunama...
Įkraunama...

Butai S.Neries gatvėje

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 08 18, 12:43)
Taip labai neblogas neblogas variantas
, pasiziuri i kvartalo ant siukslyno nuotraukas ir visi privalumai kaip ant delno.

Man tik idomu kokia isliekamoji tokio busto verte smile.gif

Super nuoroda! Labai patiko biggrin.gif
Šūdelka biggrin.gif
Atsakyti
Kvartalas suspaustas, ir tikrai minusu jame yra, bet man asmeniskai geriau gyvent kad ir vadinamomje " sudelkoje" vienai, nei su tevais antakalny ar zirmunuos ir sakyt "ale koks baisus ten tas kvartalas".Dovanotam arkliui i dantis neziuriu, dziaugiuos kad bent toki turiu be tukstantiniu paskolu emimo.Nors tiesa, kaip jau minejau, sukurus seima, noreciau erdvesnes gyvenamos vietos.
Atsakyti
QUOTE(linuta @ 2008 08 18, 17:27)
Kvartalas suspaustas, ir tikrai minusu  jame yra, bet man asmeniskai geriau gyvent kad ir vadinamomje " sudelkoje" vienai, nei su tevais antakalny ar zirmunuos ir sakyt "ale koks baisus ten tas kvartalas".Dovanotam arkliui i dantis neziuriu, dziaugiuos kad bent toki turiu be tukstantiniu paskolu emimo.Nors tiesa, kaip jau minejau, sukurus seima, noreciau erdvesnes gyvenamos vietos.

Sakykit ka norit - kvartalas baisus. Tiek baisus, kad vien jo atsiradimas numuse viso rajono butu kainas. Cia net diskutuoti nera ka. Be paminetu negatyvu yra dar vienas - taip, nusipirkti tenai buta pigu, del labai paprastos priezasties - tenykstis nt yra visiskai nelikvidus. Tiek nelikvidus, kad daugeliu atveju jie pigesni net uz senus blokinius, kas isvis i jokius remus netelpa. Nei vienas sveiko proto zmogus tenai pinigu nekish...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foxenas: 18 rugpjūčio 2008 - 17:20
Jei negyvenčiau ten, nežinau kaip mąstyčiau apie šį rajoną, o kadangi gyvenu galiu pasakyti kaip iš tikrųjų yra. Neskaitant tų minusų, kuriuos surašiau, nė karto nepasigailėjau čia atsikrausčius.
Atsakyti
QUOTE(linuta @ 2008 08 19, 17:27)
Jei negyvenčiau ten, nežinau kaip mąstyčiau apie šį rajoną, o kadangi gyvenu galiu pasakyti kaip iš tikrųjų yra. Neskaitant tų minusų, kuriuos surašiau, nė karto nepasigailėjau čia atsikrausčius.

O kas belieka daryti? Jei dar vasara dregna, ziurek bute ir grybu derliu galima nuimineti kas savaite, kaip kad per LTV rode smile.gif
Kazkada su seimyna buvom BIGe, tad neatsispyrem pagundai pasivaikscioti po si architekturos stebukla, tikrai yra i ka pasiziureti, nereikia i Honkonga belstis. Ar tik nebus po keleriu metu taip kaip atsitiko JAV?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tadas_Blinda: 19 rugpjūčio 2008 - 16:16
mačiau ir aš tą vaizdelį ;] nepavydžiu tikrai, tik džiaugiuosi, kad KOL kas, pas mane viskas tvarkoj. Kaip bus po kelerių metų - sunku prognozuoti, niekada nežinosi, visgi namai pastatyti labai greit ir baisoka dėl jų kokybės. O dėl architektūros ;] Nu nekas nekas, bet juk gyvenam viduj, o ne lauke, svarbiausia namie jauku.
Atsakyti
QUOTE(linuta @ 2008 08 19, 22:36)
mačiau ir aš tą vaizdelį ;] nepavydžiu tikrai, tik džiaugiuosi, kad KOL kas, pas mane viskas tvarkoj.  Kaip bus po kelerių metų - sunku prognozuoti, niekada nežinosi, visgi namai pastatyti labai greit ir baisoka dėl jų kokybės. O dėl architektūros ;] Nu nekas nekas, bet juk gyvenam viduj, o ne lauke, svarbiausia namie jauku.

Gerbiu jus uz atviruma ir tai, kad zut but neneigiate tai kas akyvaizdu, turiu galvoje sio kvartalo minusus. Tikiuosi, kad tai jusu pirmas laiptelis i kokybiskesni busta. Linkiu sekmes ir tuo paciu baigiu diskusija apie si architekturos stebukla.
Atsakyti
Dėkui, to tikiuosi ir aš.
Atsakyti
Kadangi ieskau pirkti butuko, daznai pravaziuoju vis pro kokius naujesniu namus ir rajonus. Man tie namai visai mieli... Nors gyventi ten gal nenoreciau, bet pasiziurejus kiek jaunu seimu graziai isikure gyvena, kaip zydi geles balkonuose, taip ir suspaude sirdele. Tai manau geriau nei Naujininkuose ar pan.
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2008 08 20, 13:06)
Kadangi ieskau pirkti butuko, daznai pravaziuoju vis pro kokius naujesniu namus ir rajonus. Man tie namai visai mieli... Nors gyventi ten gal nenoreciau, bet pasiziurejus kiek jaunu seimu graziai isikure gyvena, kaip zydi geles balkonuose, taip ir suspaude sirdele. Tai manau geriau nei Naujininkuose ar pan.

o mano nuomone, jie baisus 4u.gif busimas getas, galbut socialiniai bustai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 08 20, 10:16)
o mano nuomone, jie baisus  4u.gif  busimas getas, galbut socialiniai bustai  4u.gif

nemanau ;] galiu patikinti kad gyvena tikrai padorus zmones. labai daug jaunu seimu ir tikrai cia geriau nei naujininkuos. Cia kalbu apie dabarti, nes kas veliau bus nespelioju.
Atsakyti
Uoj nu ką Jūs šnekate... Koridoriai kaip bendrabučiuose? Nereikia, pas mane viskas labai gerai, jokiu ilgų ėjimų iki savo durų ar panašiai. Kiek jau teko susipažinti su būsimais kaimynais - labai šaunūs žmonės. Svarbiausia jie - ne visokios bobutes, kurios kviestu policiją dėl garsesnio nusikosėjimo ar vandens nuleidimo... Kaip kad yra mūsų puikiuose žalumos pilnuose Žirmūnuose ar Antakalnyje (jau kažkas juos minėjo smile.gif ). Va ir pirksiu butą šiame rajone, kur namas vienas šalia kito (šiuo metu sėdžiu Lazdynuose, pro langą puikus pašto pilkos sienos vaizdas, iš kitos pusės - stovėjimo aikštelė - tooobula). Tai bent negyvensiu su tėvais... draugo... doh.gif
O dar vienas dalykas - svajonė yra nuosavas namas, kur ir medis savas ir tvora atitveria nuo išorinio pasaulio ir mašinai vietos yra ir kaimynų beveik negirdi (jei baliukas koks, tai ir nuosavame name gali būti košmaras miegoti atidarytais langais vasarą). Deja, kol kas ta svajonė neįgyvendinama ir visai be jokio savęs guodimo laukiu, kol galėsiu gyventi Vilniaus gale, 12-tame aukšte, kur vaizdas bus į Tarandę, Bajorus, ir likusį sugrūstą Vilnių! Apsidairykite! Lietuva neturi tiek ploto, kad visi gyventų kaip vienkemyje. Nuvažiuokite į Japonija - jiems mūsų plotai tarp namų - svajonė!

P.S.: Perkant butą jį prieš tai aprodo. Nebūtina rinktis tokio, pro kurio langus matosi BIG'o stogas... Mums parode bent 5 butus, kur vaizdai tragiški... Sprendimas - jų ne-si-rin-kti! Taip mes ir padarėme. Geros dienos thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti