QUOTE(Tadas_Blinda @ 2009 03 19, 17:52)
1.Jums gi raso, kad pati architekte sako, kad projektavo bendrabucio tipo pastatus, tai apie ka cia dar diskutuojam?
2.Jums taip pat raso, kad pagal sena reglamenta, ten to kvartalo neturetu buti, nes jis ieina i apsaugine ex savartyno zona. Lygiai taip pat tokio kvartalo jus dabar nepastatytumete, nes tankumo rodikliai ir parkavimo vietu skaicius yra visiskai kitokie, negu tuo metu.
3.Ne paslaptis, kad daugumas ten nusipirko butus, su banko paskola ir bankui visiskai neidomu ar jus perkate 20 metu ar 2 metams. Esme tame, kad jus jau siandien neparduosite savo buto, nes jo verte yra mazesne, nei mokejote jus. O jei verte mazesne, bankas neleis jums parduoti buto, tol kol neinesite skirtumo, todel gali atsitikti taip, kad gyvensite tol, kol neatiduosite paskolos.
4.Ir pabaigai pasigedau jusu kometaru idetai nuorodai su foto. Mano komentaras butu toks: ZIAURU
2.Jums taip pat raso, kad pagal sena reglamenta, ten to kvartalo neturetu buti, nes jis ieina i apsaugine ex savartyno zona. Lygiai taip pat tokio kvartalo jus dabar nepastatytumete, nes tankumo rodikliai ir parkavimo vietu skaicius yra visiskai kitokie, negu tuo metu.
3.Ne paslaptis, kad daugumas ten nusipirko butus, su banko paskola ir bankui visiskai neidomu ar jus perkate 20 metu ar 2 metams. Esme tame, kad jus jau siandien neparduosite savo buto, nes jo verte yra mazesne, nei mokejote jus. O jei verte mazesne, bankas neleis jums parduoti buto, tol kol neinesite skirtumo, todel gali atsitikti taip, kad gyvensite tol, kol neatiduosite paskolos.
4.Ir pabaigai pasigedau jusu kometaru idetai nuorodai su foto. Mano komentaras butu toks: ZIAURU
1.Jus nepaskaitet, ka as parasiau apie bendrabucius, taigi nesikartosiu.
2.Del tankumo taipogi rasiau, kad nesiginciju- jis neabejotinai per didelis.
3. Mano buto kaina siai dienai yra tokia pati, nes buta pirkau tikrai pigiai.
4. Naturoj matau si rajona kasdien, tai nezinau, kaip tureciau komentuot.
Zmones, ko jus cia puolat, as gi jums nesakau, kad sis rajonas ypac geras, grazus, sveikas ar dar kitaip kaip puikus. Nu bet gyvena cia zmones ir gyvi sveiki po siai dienai, ir vaikus augina. Nu tai nereikia cia perlenkt lazdos ir paistytis apie "ziaurumus" ar apie alpstancius rusiuose (kuriu siuose namuose netgi nera) statybininkus