QUOTE(julya @ 2009 05 31, 11:11)
as tai kazkaip jusu pozicijos nesuprantu... jus gal statete tuos namus kad taip aktyviai ginate juos... na nesvarbu. o nusiteikimo is ankstinio nebuvo,atvirksciai,maniau kad zmones neteisingai kalba apie siuos namus,bet pati isitikinau.. nusipirksiu siandien moment kliju susiklijuosiu viska ir pagyvensiu bent si menesi,gal priprasiu... tik kaip priprast prie tu kaimynu,jie tiesiog kalba o as girdziu,siandien miegojau tai kaimynai savo kambaryje vaiksciojo o as jau pasokau-galvojau kad mano bute kazkas vaiksto 

tu namu nestaciau, bet gyvenu vienam is tu namu, ir jeigu paskaitysit savo zinute dar karta, gal tada mane suprasit...va tokia mano pozicija.
Del garsu - taip, girdisi kaimynai, bet kai kalba garsiai ir kai vonioje leidzia vandeni ir pritariu, kad garso izoliacija nera gera, bet nelygu su kuo lyginsi. Gyvenau as ir blokiniam, tai garso izoliacija vienodai prasta. Is vis, nuo kaimynu priklauso, kaip juos girdi - gal jusiskiai triuksmingesni, be to jautriau zmones miega naujose vietose

Del klijavimo su klijais, tai is vis nesuprantu, ka klijuot reikia bute. Siaip apdailos kokybe priklauso nuo medziagu ir kas dare, pvz. pas mus viskas ok jau 3,5 metu, nes daryta buvo sau, o ne nuomotis.
ne taip ten blogai, kaip priraset, tiesiog pigesni ekonomines klases butai ir tiek...