Įkraunama...
Įkraunama...

Organizmo valymas

QUOTE(vilmado @ 2009 03 21, 13:24)
Aciu, labai uz daug informacijos
aisku, kiekviena turi teise rinktis kas jai priimtiniau ir aisku pagal kisene ir galimybes, todel ir idomu, kokius preparatus naudoja moterys organizmo valymui ir koks ju poveikis - kuo daugiau nuomoniu tuo geriau.
Dar karteli dekui  mirksiukas.gif
Kiek supratau tai Nijolija jau issivale organizma su Colonix
viskas ok, bet ziaurus reikalas ta kaina - dar pries metus gal buciau galejus sau leisti, bet dabar.... deja, kad ir kaip save myleciau, savo vaikus myliu labiau ir negaliu ju palikti be duonos  unsure.gif
brashkiu butu l;abai labai idomu tavo asmenine patirtis su siuo preparatu - tikiuosi butinai parasysi kaip isbandysi.

butinai pranesiu kaip man sekas, tik va laukiu kol mano diedas skirs pinigeliu, kadangi pati dar nedirbu.. tureciau savaites begyje isigyt PUREX-1 paketa. O seip visos kas norit valytis paskubekit, nes ruduo ir pavasaris tam tinkamiausias mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brashkiu: 23 kovo 2009 - 13:12
QUOTE(Rkatyte @ 2009 03 20, 22:32)
Savaitę pavaliau ir nutraukiau, nes labai suskilo lūpų kampučiai - kažkokių vitaminų praplovė per daug, nes niekada taip nėra buvę  schmoll.gif tai ir nutraukiau, šiandien kai negėriau ir geriau. Šiaip gaila, nes savijauta buvo viskas gerai, jokių galvos skausmų, gal tik porą spuogelių iškėlė ir vsio  ax.gif

Stovi dabar pas mane tie 3 buteliukai, sunaudota tik po 1/4, nes pradėjau nuo 10 lašų, ir kasdien didinau po 5, tai per savaitę sunaudoju tik 1/4. Gal kam reikia? Atiduočiau pigiai ax.gif
Atsakyti
sveikos, isigyjau PUREX-1 pagaliau!!! labai superiniai man viska isaiskino apie naudojima ir rezultatus, tai va nuo rytojaus pradedu naudoti, ir kaip tik bus menuo iki mano mini-jubiliejaus, taigi po valymosi tikiuosi gimtadieni atsvesti sustiprejus ir isgrazejus tongue.gif parasysiu veliau kaip ir kas mirksiukas.gif
Atsakyti
na sėkmės, lauksim įspūdžių ir rezultatų wink.gif gal ir aš susigundyčiau g.gif
Atsakyti
Padariau isvada. (Nors dar tik pirma diena) dar vienas pliusas - valgyt galiu tik mazais kiekiais, kadangi jauciuos soti nuo to fiber pluosto, tai kaip ir nesinori maisto, taigi ponios ir paneles, sutaupysiu si menesi ant maisto,bet kokiu atveju man atsipirks sitas daiktas. Galima sakyt nieko man jis nekainavo,nes vistiek menesi buciau pravalgius tuos litus,o dar ir naudos gausiu, issivalysiu organizma, skrandis susitvarkys ir skrisiu paskui kaip gulbe. Praktiska moteris daraus,jega thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meow @ 2009 03 05, 13:43)
o del vandens tai as vasara darbe po 1,5l isgerdavau, tai vat viduriai gerai prasivale lotuliukas.gif

as darbe kiekviena diena irgi stengiuos kuo daugiau vandens gerti, bet rezultato (isskyrus dazna lakstyma i tualeta lotuliukas.gif ) kol kas jokio nepastebejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2009 03 19, 17:11)
tai asku, ka uzteks, juk cia jokios kantrybes nereikia - vartoji ir tiek...

dar ir kaip reikia kantrybes ir valios. sedim su draugem kavinukej, geria jos latte, o man taip irgi norisi wub.gif savaitgaliais istisai lekdavau su panom i kokteiliu barus, klubus, dabar leidziu namie skaitydama, nes zinau jei nueisiu neatsilaikysiu pagundai ir as koki isgert ir taip toliau blush2.gif ir siaip, mazai supratingu zmoniu, vis ikalbineja, mesti sita reikala, nes gimtadienis, tusas ir kaip cia as net sampano negaliu blink.gif tai va...
jau dvi savaites kaip detox kit vartoju, apetitas labai sumazejo, kuo labai dziaugiuosi, truputi pradejo atsirasti spuogu doh.gif kolkas jauciuosi gerai ir nusiteikusi valytis toliau smile.gif
Atsakyti
Stiprybės, Female 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliutė @ 2009 03 28, 01:50)
Stiprybės, Female  4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciu, man jos labai reikia rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, o ką manote apie sėlenas? kiek girdėjau jos labai erai žarnynui, valo jį. Nusipirkau maišiuką kviečių sėlenų, bet nežinau kiek jų rekėtų kasdien suvartoti? valgau su jogurčiuku, varške... Gal kuri jas vartojate? Juntamas poveikis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliutė @ 2009 03 30, 00:04)
Sveikos merginos, o ką manote apie sėlenas? kiek girdėjau jos labai erai žarnynui, valo jį. Nusipirkau maišiuką kviečių sėlenų, bet nežinau kiek jų rekėtų kasdien suvartoti? valgau su jogurčiuku, varške... Gal kuri jas vartojate? Juntamas poveikis?  g.gif

Aš sėlenas irgi dažniausiai su jogurtu valgau, o jei valymui iš tokių labai natūralių priemonių, manau avižų kruopų nuoviras yra veiksmingiau ax.gif
Jis darosi: stiklinę avižų kruopų (aš perku ekologiškas Uslukių malūno, pas mus Iki yra) užpilu pusę litro šilto vandens ir laikau ~10 val., tada pusvalandį paverdu ant silpnos ugnies ir nukošiu (kruopas irgi galima valgyti blush2.gif ), gerti pusvalandį prieš maistą. Labai gerai ir odai bei plaukams 4u.gif
Atsakyti
Oho, tokio receptuko dar nebuvau girdėjusi, tikrai išbandysiu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti