Įkraunama...
Įkraunama...

Organizmo valymas

QUOTE(Female @ 2009 03 27, 23:03)
dar ir kaip reikia kantrybes ir valios. sedim su draugem kavinukej, geria jos latte, o man taip irgi norisi  wub.gif  savaitgaliais istisai lekdavau su panom i kokteiliu barus, klubus, dabar leidziu namie skaitydama, nes zinau jei nueisiu neatsilaikysiu pagundai ir as koki isgert ir taip toliau  blush2.gif  ir siaip, mazai supratingu zmoniu, vis ikalbineja, mesti sita reikala, nes gimtadienis, tusas ir kaip cia as net sampano negaliu  blink.gif  tai va...
jau dvi savaites kaip detox kit vartoju, apetitas labai sumazejo, kuo labai dziaugiuosi, truputi pradejo atsirasti spuogu  doh.gif  kolkas jauciuosi gerai ir nusiteikusi valytis toliau  smile.gif

tai tada belieka stiprybes ir kantrybes palinketi wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Peliutė @ 2009 03 30, 00:04)
Sveikos merginos, o ką manote apie sėlenas? kiek girdėjau jos labai erai žarnynui, valo jį. Nusipirkau maišiuką kviečių sėlenų, bet nežinau kiek jų rekėtų kasdien suvartoti? valgau su jogurčiuku, varške... Gal kuri jas vartojate? Juntamas poveikis?  g.gif

labai sveika - maistines skaidulos, vitaminai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Laba, gal kas bandet Bio detox valyma per ******?
http://www.sveikaszm...r...&naujid=248

Merginos labai gerai atsiliepia forume..
Atsakyti
sviekutės 4u.gif o aš detox-kit tą rinkinuką iš trijų butelių naudojau dėl spuogų žiauriai padėjo oda begalo graži buvo tik valios reikia iįgerti vandens per dieną,planuoju vėl ją panaudoti puikus dalykas ir jokio šalutinio poveikio,puikiai jaučiausi tik kad nusipirkti ne visose vaistinėse galima doh.gif
Atsakyti
as einu i pedu voneliu procedura, man ziauriai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2009 06 11, 11:32)
sviekutės 4u.gif o aš detox-kit tą rinkinuką iš trijų butelių naudojau dėl spuogų žiauriai padėjo oda begalo graži buvo tik valios reikia iįgerti vandens per dieną,planuoju vėl ją panaudoti puikus dalykas ir jokio šalutinio poveikio,puikiai jaučiausi tik kad nusipirkti ne visose vaistinėse galima doh.gif

Tai tame ir es mė, kad kur paklausi ten negausi, mūsų kaime tai evro vaistinės išgirtosios viską uzurpavę, o toklio preparato net sandėly neturi, tai tik akis pavarto kai paklausi. O kur jūs jį perkat, tą DETOX-KIT?
Atsakyti
QUOTE(agnyte26 @ 2007 04 20, 15:56)
Gal kas bandet valyti savo organizma naturaliomis priemonemis. Ir galite pasidalyti savo patirtimi?
siuo metu as bandau tai atlikti balto molio pagalba.Jau ji geriu su vandeniu trecia diena, bet kazkokio rezultato labai nejauciu.tik gal kiek dazniau i tualeta lakstau mirksiukas.gif ziuresim kas bus toliau

Sveikos 4u.gif

Nusprendžiau prisijungti prie valančių savo organizmą ir pasirinkau molį, gal žinote kaip tiksliai jį vartoti ir kokiais kiekiais, nes bijau kad nepadauginčiau hihihi.gif
Tikiuosi agnyte26 čia dar užsuka gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(nike_mike @ 2009 06 11, 12:49)
as einu i pedu voneliu procedura, man ziauriai patinka smile.gif

man irgi! labai geras jausmas po, atrodo, kad kaip akmuo nukrenta ax.gif
Atsakyti
O kur jus lankote? Imeskite kontaktus ir kokios kainos? Noreciau isbandyti, nes labai jau geri atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
As irgi bandau valyti organizma su rusiskais preparatais.Is viso ieina 3 dezutes ir jas is eiles reikia gerti.Pirmos dezutes tabletes isgeriau visas,pasijutau labai energinga.Pradejau gerti antra dezute,bet pradejo skaudeti sona/antra dezute skirta valyti kepenis/tai lyg ir issigandau ir sustojau.Bet pasiskaicius jusu tema gersiu vel,reiskia turi kazkas skaudeti ar pan.
Atsakyti
QUOTE(zauke @ 2009 06 15, 14:49)
As irgi bandau valyti organizma su rusiskais preparatais.Is viso ieina 3 dezutes ir jas is eiles reikia gerti.Pirmos dezutes tabletes isgeriau visas,pasijutau labai energinga.Pradejau gerti antra dezute,bet pradejo skaudeti sona/antra dezute skirta valyti kepenis/tai lyg ir issigandau ir sustojau.Bet pasiskaicius jusu tema gersiu vel,reiskia turi kazkas skaudeti ar pan.

Na, aš organizmą valau Tianshi preparatų pagalba. Čia irgi gali keletą dienų atsirasti kokių tai nemalonių pojūčių, žinoma kiekvienam individualiai ax.gif O tavęs neperspėjo, kad gali kažką jausti neįprasto?
Atsakyti
Ne,as tiesiog internete pasiskaiciau,kad is zoleliu,rusiski tai ir susigundziau.
Atsakyti
QUOTE(zauke @ 2009 06 16, 19:11)
Ne,as tiesiog internete pasiskaiciau,kad is zoleliu,rusiski tai ir susigundziau.

g.gif manau, jei neilgai tai jausi gal tada nieko. Aš matai turiu su kuo pasitarti "gyvai" smile.gif
Atsakyti