Esu zalia vista
, per kur butu galima uzsisakyti is JAV? Gal viena ruosiesi padruoti
QUOTE(Kristepala @ 2007 11 06, 21:24)
Esu zalia vista
, per kur butu galima uzsisakyti is JAV? Gal viena ruosiesi padruoti 
nea, parduoti tikrai nesiruosiu
Tai vis tik reziume koks butu? Verta ar ne isigyti ta keista daikta?
Ir koki is Lietuvoje esanciu rekomenduotumet (ir kokia kaina)
Man atrodo tai tik reklama ir mitas apie putlintojus lūpyčių
Lietuvoje Eurokose, tai galima įsigyti iš Essence putlintoją, yra baltas, vos rausvas, ir toks raudonas, bet visi jie skaidrūs, paputlina, bet kiek laikosi, tai nežinau, kadangi patepiau iš testerio
Ar kas bande putlintojus is Artdeco, idomu ar verti demesio:

Patricia Wexler M.D.
As bandziau sitos kompanijos. Skirtingai, nei jusu aprasytieji lupdaziai, nuo sito lupos neistinsa dviem valandom, tik kelias minutes dilkcioja, bet panaudojus daznai (as turejau bespalvi), po menesio pasimato
rezultatas. Lupos tikrai papilnejo ir ilgam..
.
As bandziau sitos kompanijos. Skirtingai, nei jusu aprasytieji lupdaziai, nuo sito lupos neistinsa dviem valandom, tik kelias minutes dilkcioja, bet panaudojus daznai (as turejau bespalvi), po menesio pasimato
QUOTE(oriole @ 2007 11 17, 17:48)
turiu sita,bet naudoju nebent einu kazkur vakare,nes dilgciojimas gana stiprus ir siek tiek erzina, aisku dilgcioja kokias 5 min. lupas paputlina ir labai dailiai blizga
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 10 21, 13:18)
Man labai patinka sitas
o as isbandziau naujaji Dior Lip Maximizer

pirmasias minutes vesino mentolas, o paskui nieko nebesijaute. Siaip tai nepastebejau jokio putlinimo
nors dar negaliu palyginti su kitais putlintojais, nes nebandziau.

pirmasias minutes vesino mentolas, o paskui nieko nebesijaute. Siaip tai nepastebejau jokio putlinimo
QUOTE(oriole @ 2007 12 06, 18:17)
o as isbandziau naujaji Dior Lip Maximizer

nors dar negaliu palyginti su kitais putlintojais, nes nebandziau.

Visiskai nepatiko man jis
Man Artdeco su cili nelabai paputlina. Tik siaip blizgesys labai grazus, todel ir naudoju