Įkraunama...
Įkraunama...

Lip Plumper

Esu zalia vista blush2.gif , per kur butu galima uzsisakyti is JAV? Gal viena ruosiesi padruoti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 06 lapkričio 2007 - 20:25
QUOTE(Kristepala @ 2007 11 06, 21:24)
Esu zalia vista blush2.gif , per kur butu galima uzsisakyti is JAV? Gal viena ruosiesi padruoti bigsmile.gif

nea, parduoti tikrai nesiruosiu rolleyes.gif , bet uzsisakyti galima cia 4u.gif
Atsakyti
Tai vis tik reziume koks butu? Verta ar ne isigyti ta keista daikta? ax.gif Ir koki is Lietuvoje esanciu rekomenduotumet (ir kokia kaina) blush2.gif
Atsakyti
Man atrodo tai tik reklama ir mitas apie putlintojus lūpyčių tongue.gif
Atsakyti
Lietuvoje Eurokose, tai galima įsigyti iš Essence putlintoją, yra baltas, vos rausvas, ir toks raudonas, bet visi jie skaidrūs, paputlina, bet kiek laikosi, tai nežinau, kadangi patepiau iš testerio smile.gif
Atsakyti
Ar kas bande putlintojus is Artdeco, idomu ar verti demesio:

user posted image

user posted image

Atsakyti
Patricia Wexler M.D.

As bandziau sitos kompanijos. Skirtingai, nei jusu aprasytieji lupdaziai, nuo sito lupos neistinsa dviem valandom, tik kelias minutes dilkcioja, bet panaudojus daznai (as turejau bespalvi), po menesio pasimato thumbup.gif rezultatas. Lupos tikrai papilnejo ir ilgam.. thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2007 11 17, 17:48)
Ar kas bande putlintojus is Artdeco, idomu ar verti demesio:
user posted image

turiu sita,bet naudoju nebent einu kazkur vakare,nes dilgciojimas gana stiprus ir siek tiek erzina, aisku dilgcioja kokias 5 min. lupas paputlina ir labai dailiai blizga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2007 10 21, 13:18)
user posted image
Lip fusion galima isigyti ne Lietuvoje. Pvz. Sephoroje  bigsmile.gif

Man labai patinka sitas thumbup.gif wub.gif kai pirkau Sephoroj, tai gavau dar viena dovanu ax.gif ...pasigyriau blush2.gif siaip truputi dilgcioja, graziai atrodo lupos, paputlina. as ir siaip tuo putlumu nesiskundziu, bet + sitas, tai visai patenkinta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anomiSS: 06 gruodžio 2007 - 01:02
o as isbandziau naujaji Dior Lip Maximizer
user posted image
pirmasias minutes vesino mentolas, o paskui nieko nebesijaute. Siaip tai nepastebejau jokio putlinimo g.gif nors dar negaliu palyginti su kitais putlintojais, nes nebandziau.
Atsakyti
QUOTE(oriole @ 2007 12 06, 18:17)
o as isbandziau naujaji Dior Lip Maximizer
user posted image
pirmasias minutes vesino mentolas, o paskui nieko nebesijaute. Siaip tai nepastebejau jokio putlinimo  g.gif nors dar negaliu palyginti su kitais putlintojais, nes nebandziau.

Visiskai nepatiko man jis schmoll.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Man Artdeco su cili nelabai paputlina. Tik siaip blizgesys labai grazus, todel ir naudoju thumbup.gif
Atsakyti