Įkraunama...
Įkraunama...

Lip Plumper

QUOTE(Danela @ 2007 12 21, 01:09)
Man Artdeco su cili nelabai paputlina. Tik siaip blizgesys labai grazus, todel ir naudoju  thumbup.gif

Jo, putlumo nesuteikia, bet grazus kaip blizgis. Ir man jo kvapas patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žalia ruta @ 2007 12 21, 08:41)
Jo, putlumo nesuteikia, bet grazus kaip blizgis. Ir man jo kvapas patinka  wub.gif

o kokia jo kaina? 4u.gif
Atsakyti
As tai is maxfactor turiu lip volumizer. Toks seijp kaip paprastas vazelinas, dilgcioja nestipriai ir maloniai.Bet labai didelio efekto nepastebejau, kad putlintu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo canona: 07 sausio 2008 - 00:58
QUOTE(amber123 @ 2008 01 06, 16:37)
o kokia jo kaina?  4u.gif

37 LT kazkur
Atsakyti
O jum negaila tai savo lupytes gadint? Isivaizduokit kokiu ten medziagu yra jei lupos pradeda dilgciot, paputlina kaip jus sakot..? Ar vardan grozio viskas imanoma? smile.gif Cia tiesiog seip paklausiau ar nebijot, kad ateity bus kokiu pasekmiu negeru.. ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 01 10, 18:33)
O jum negaila tai savo lupytes gadint? Isivaizduokit kokiu ten medziagu yra jei lupos pradeda dilgciot, paputlina kaip jus sakot..? Ar vardan grozio viskas imanoma?  smile.gif  Cia tiesiog seip paklausiau ar nebijot, kad ateity bus kokiu pasekmiu negeru.. ?  g.gif

Keistas mastymas g.gif
Tada isvis nereikia naudoti nieko, kas nera tiesiai is gamtos. Uzterstas oras irgi kenkia, ane?
Zo, viska reikia daryti su protu...
Nemanau, kad didele grozio auka yra dilgciojantis blizgis irnesakyk.gif Nereikia jau taip tokiu smulkmenu dramatizuot mirksiukas.gif
Atsakyti
Sally Hansen man nieko doro, plika akimi man nesimate ar paputlino, greiciausiai nieko, tai nusivyliau, guli dabar stalciuje. Reiks bandyt isigyt Lip fusion tuomet, nes ziuriu daugiausiai teigiamu postu apie ji
Atsakyti
Straipsniukas ir filmukas apie lupyciu putlintojus STAI CIA! 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif as ir isbandziau putlintoja,kuri reklamuoja pamela anderson drinks_cheers.gif na manau kazko labai ypatingo nesulaukiau,bet malonus tas saldymas ypac- vasara ir galima naudoti vietoj blizgesio biggrin.gif
Atsakyti
Kiek perskaiciau komentaru visur,kituose puslapiuose ir cia, tai veiksmingiausias visdelto lupu putlintojas Lip Fusion XXL
Atsakyti
o gal kas nors bandete ar girdejote apie si lupu putlintoja IKOS firmos:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sulima_ma @ 2008 01 30, 00:24)
o gal kas nors bandete ar girdejote apie si lupu putlintoja IKOS firmos:

user posted image

O yra toks ant Lietuvos pirkt? ax.gif
Atsakyti