Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai-darželiai

Kad jau prabilai apie ŽELMENĖLĮ, tai pridėsiu: tas nugirstas pokalbis - būtent iš ten. blink.gif g.gif
Atsakyti
Nė trupučio nestebina - kaip pati sakai, ne sienos vaikus prižiūri. Visokių žmonių yra, visokių reikia mirksiukas.gif . Ačiū dievui, mums su auklėtojom pasisekė. Kokios yra kitos - nežinau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 23, 20:00)
Tai man viena mama pasakojo, kad netyčia išgirdo auklėtojų pokalbį, o turinys buvo maždaug toks: šiandien vėl daug vaikų, reik vėl padaryti skersvėjį gal atkris keli.  blink.gif  blink.gif  blink.gif

toks pat pokalbis nugirstas buvo ir Kretingos viename iš darželių g.gif (tokių kalbų girdėjau net iš 2 žmonių) vadinasi realiai tai vyksta g.gif
Atsakyti
QUOTE(enrikad @ 2007 03 23, 17:00)
Kazkas rase apie  ,Boruzele" kad kazkas negerai? na ir kas ten tokio blogo? Grazus darzelis, puikus naujas remontas, didele sale, sveikos gvensenos programa, molinuko dirbtuves, nu nezinau?  smile.gif

Labai jau nedėkingas kiemas, vienas betonas, jokios žalumos, vaikai pastoviai susižaloję doh.gif verysad.gif Didesnius vaikučius auklėtojos jau gali išsivesti ir už darželio ribų, bet mažiukai kaip... ? O be to, ir gatvė už tvoros verysad.gif
O dėl auklėtojų tai net kalbos nėra, jų yra visokių, kaip ir tėvų, kaip ir vaikų ir apskritai - žmonių, nė vieno nėra tokio pat mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiunčia: 24 kovo 2007 - 19:27
Ką padarysi, visokių žmonių yra... Tik darželyje galėtų nedirbti auklėtojos, kurioms jų darbas nemielas. Juk ir atlyginimai ten prasti.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 24, 19:28)
Ką padarysi, visokių žmonių yra... Tik darželyje galėtų nedirbti auklėtojos, kurioms jų darbas nemielas. Juk ir atlyginimai ten prasti.

drinks_cheers.gif Iš viso nesuprantu, kaip gali dirbti pedagogas, kuris linki vaikui blogo, kad ir minėti skersvėjai blink.gif aggressive.gif Kaip galima linkėti blogo mažiukui??? Negi jos savo vaikų neturi, anūkų (žinoma, yra nemažai pagyvenusių senų panų, nors ir jos ne visos vienodos, nepykit, jei įžeidžiau ką 4u.gif ). Ir iš viso, pensijinio amžiaus pedagogas turėtų sau ilsėtis kur Kanaruose, na, gerai jau, Nidoj ar Palangoj biggrin.gif , ilsinti savo galvytę ant smėliuko, o ne lieti savo nervus ant vaikų ( pasvajojau, ar ne ? .. lotuliukas.gif rolleyes.gif ).

O dėl pedagogų ir jų padėjėjų valgymo vaikų sąskaita nesutinku, nes tikrai žinau, kad jos už maistą moka lygiai taip pat kaip ir tėveliai, dėl to galit būti ramios mirksiukas.gif Anksčiau mokėdavo kas antrą dieną, o dabar jau privalo mokėt už kiekvieną dieną biggrin.gif
Vagysčių iš vaikų (ir ne tik) nepateisinu jokiu būdu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiunčia: 24 kovo 2007 - 20:11
Pedagogus, kaip ir policininkus bei kariškius, galėtų daug anksčiau išleisti į pansiją. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 24, 20:25)
Pedagogus, kaip ir policininkus bei kariškius, galėtų daug anksčiau išleisti į pansiją. bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Na, o kariškius į pensiją išleidžia po 20 tarnybos metų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 23, 20:00)
Tai man viena mama pasakojo, kad netyčia išgirdo auklėtojų pokalbį, o turinys buvo maždaug toks: šiandien vėl daug vaikų, reik vėl padaryti skersvėjį gal atkris keli.  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Aš šitą girdėjau bent apie du Klaipėdos darželius (vienas iš jų "Varpelis"), todėl kažkaip skeptiškai žiūriu į tokius pasakojimus.

QUOTE(Čiunčia @ 2007 03 24, 19:26)
Labai jau nedėkingas kiemas, vienas betonas, jokios žalumos, vaikai pastoviai susižaloję  doh.gif  verysad.gif Didesnius vaikučius auklėtojos jau gali išsivesti ir už darželio ribų, bet mažiukai kaip... ? O be to, ir gatvė už tvoros  verysad.gif

Būtent dėl šių priežasčių aš į Boružėlės vidų ėjau apsidairyti jau praktiškai žinodama, kad mano sūnelis į tą darželį neis...
Atsakyti
Na, o mūsų Volungėlė balandžio 20d. švęs 25 metų jubiliejų, tai darželio tėvų aktyvas nusprendė rinkti nuo kiekvieno vaiko po 5lt dovanai, susidarys suma apie 1000lt, kuriuos skirs darželio internetinio puslapio paruošimui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 24, 18:25)
Kad jau prabilai apie ŽELMENĖLĮ, tai pridėsiu: tas nugirstas pokalbis - būtent iš ten. blink.gif  g.gif

Įdomu kurioj čia grupėj g.gif Gali ir į AŽ mirksiukas.gif Pažadu neskųst lotuliukas.gif
Atsakyti
O aš pastebėjau tendencija, kad veik visuose darželiuose yra taip, kad yra dvi auklėtojos grupėje, kurių viena - vaikų numylėta, o kita - laumė ragana... unsure.gif Mums būtent taip yra. Andrėja net nenori eiti į darželį, kai dirba "didžioji" auklėtoja, o mažąją myli vos ne kaip antrą mamą. ax.gif
Atsakyti