Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai-darželiai

QUOTE(Dilma @ 2007 03 26, 21:50)

O mes tau čiakšt, ir nukirpsim liežuvį biggrin.gif
Atsakyti
Sadistė beee.gif
Atsakyti
Rodyk, rodyk tu tą liežuvį...
Atsakyti
tease.gif user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 26, 22:39)

Tai čia tu tokį pavyzdį rodai vaikams? blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 26, 22:44)
Tai čia tu tokį pavyzdį rodai vaikams? blink.gif  lotuliukas.gif

Nea, čia ne pavyzdys, o liežuvio lavinimo pratybos biggrin.gif . Na, kaip prasidainavimas, tik dikcijai, tskant biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Psio, nukrypom nuo temos protest.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 26 kovo 2007 - 21:51
QUOTE(Dilma @ 2007 03 23, 21:21)
Kaimynė irgi pasakojo, kad Liepaitėj rado vaikus, sėdinčius ant puodų (lopšeliniai dar buvo) prie atidarytų langų. Spalio mėn blink.gif  doh.gif ...

O mūsų lopšio grupė rudenį ir žiemą nuolat buvo vėdinama tuo metu, kai vaikučiai joje būdavo. Atidarytas langelis viršuje, tiesiai po tuo atidarytu langeliu- pastatyta sūpynytė ir pora medinių arkliukų vaikučiams. Aišku, pastoviai suposi kas nors tenai, ir pasisupdavo, ir vėjuko gaudavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citybird: 26 kovo 2007 - 21:59
O pas mus vėdina, kai vaikus išveda. smile.gif
Atsakyti
Aš kadangi dažniausiai vaikus vedu vėliau, tai matau, kad langai būna atidaryti rūbinėje beveik visada, o ir grupėse šiltuoju metų laiku. Esu kalbėjusi su auklyte dėl tų langų, bet ji tikina, kad vaikai nebūna ten kur atviri langai,o aš esu mačiusi kitaip. Ai, bet galvoju, ko ten rietis su ja, stengiuosi su visom auklėtojom palaikyti draugiškus santykius smile.gif Kai jau "užknis" kada ar būsiu blogos nuotaikos, va tada ir išsakysiu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(ezra @ 2007 03 26, 22:07)
O pas mus vėdina, kai vaikus išveda. smile.gif

O tu tikrai tiki, kad taip yra?
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 03 26, 23:22)
Aš kadangi dažniausiai vaikus vedu vėliau, tai matau, kad langai būna atidaryti rūbinėje beveik visada, o ir grupėse šiltuoju metų laiku. Esu kalbėjusi su auklyte dėl tų langų, bet ji tikina, kad vaikai nebūna ten kur atviri langai,o aš esu mačiusi kitaip. Ai, bet galvoju, ko ten rietis su ja, stengiuosi su visom auklėtojom palaikyti draugiškus santykius  smile.gif Kai jau "užknis" kada ar būsiu blogos nuotaikos, va tada ir išsakysiu  rolleyes.gif

Ir aš tokios pat nuomonės drinks_cheers.gif , bet dažnai pagalvodavau, kad nesodinčiau namie saviškio žaisti po pat atidaru langu verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citybird: 26 kovo 2007 - 22:32
QUOTE(mutti @ 2007 03 26, 23:23)

O tu tikrai tiki, kad taip yra?

Aišku, ir pati esu jautusi grupėje skersvėjį, bet nesureikšminu to. Aišku, mamom, kurių vaikučiai dažnai serga labai pikta. Bet kai grupėje nėra kuo kvėpuoti irgi negerai.
Atsakyti
QUOTE(Čiunčia @ 2007 03 26, 00:23)
Kažin, ar mintis kurti internetinį puslapį nebuvo be darželio darbuotojų įsikišimo, gal jau turi, kas jį ir kurs  rolleyes.gif  g.gif  bigsmile.gif

Idėjos iš tėvelių plaukia mirksiukas.gif
Atsakyti