Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai-darželiai

QUOTE(ezra @ 2007 03 27, 20:56)
Na, lopšelinėj grupėj paparastai nebūna 20  blink.gif Man atrodo, kad iki 15. g.gif O gal ĄŽUOLIUKE kitaip? unsure.gif

Bus apie 2,8 - tai gal nebe į lopšį, o į darželį tiesiai smile.gif
Atsakyti
Gal? g.gif Na, tada tai bus apie 20.
Atsakyti
as siandien turejau "problema" vyturely. Mano vaika pamirso tualete. Atejo vyras paiimti...ziuri visi vaikai lauke. Aukletoja apsiziurejus nerado musiskio, sako gal nuejo i grupe (mano vaikui 3...truputi buvau apsalus nuo tokio paprasto paaiskinimo). Kai vyras nuejo i grupe, ten auklyte pareiske, kad visi vaikai lauke ir kad grupej nieko nera. Vyrui grizus atgal i lauka aukletoja pareiske, kad musu vaikas grupej kakoja. Vuras grizo atgal i grupe, o ten auklyte jau renge musu vaika. Kai tik mazius pamate teti iskart prasidejo isterinis verksmas kuris nesiliove dar ir grizus namo. Aukletoja islemeno: "atsiprasom".
Taip ir likau nesupratus: mano vaika pamirso tualete? kaip nei viena nezinojo kur vaikas? jei pamirso kakojanti tai turejo jau prisimint kai vyras pradejo jo ieskot. kodel vaikui prasidejo isterinis verksmas pamacius teti?
Rytoj vaiko i darzeli nevesiu, bet eisiu issiaiskinti kas ten is tikruju buvo. net neisivazduoju ko tureciau paklausti. Man netelpa i gfalva, kaip darzely gali nezinot kur vaikas paliktas ju globai. Dar esu soke blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2007 03 27, 22:41)
as siandien turejau "problema" vyturely. Mano vaika pamirso tualete. Atejo vyras paiimti...ziuri visi vaikai lauke. Aukletoja apsiziurejus nerado musiskio, sako gal nuejo i grupe (mano vaikui 3...truputi buvau apsalus nuo tokio paprasto paaiskinimo). Kai vyras nuejo i grupe, ten auklyte pareiske, kad visi vaikai lauke ir kad grupej nieko nera. Vyrui grizus atgal i lauka aukletoja pareiske, kad musu vaikas grupej kakoja. Vuras grizo atgal i grupe, o ten auklyte jau renge musu vaika. Kai tik mazius pamate teti iskart prasidejo isterinis verksmas kuris nesiliove dar ir grizus namo. Aukletoja islemeno: "atsiprasom".
Taip ir likau nesupratus: mano vaika pamirso tualete? kaip nei viena nezinojo kur vaikas? jei pamirso kakojanti tai turejo jau prisimint kai vyras pradejo jo ieskot. kodel vaikui prasidejo isterinis verksmas pamacius teti?
Rytoj vaiko i darzeli nevesiu, bet eisiu issiaiskinti kas ten is tikruju buvo. net neisivazduoju ko tureciau paklausti. Man netelpa i gfalva, kaip darzely gali nezinot kur vaikas paliktas ju globai. Dar esu soke  blink.gif

Todėl, kad vaikai visada taip daro.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 27, 22:47)
Todėl, kad vaikai visada taip daro.

Visada daro ką?
1. Pasilieka tualete vieni?
2. Visada kakoja?
3. Visada isteriškai verkia?
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Juokas pro ašaras, bet kažkokia nesąmonė - pamiršti vaiką... Mano priešmokyklinuko grupėj auklėtojos vaikus kaip viščiukus skaičiuoja ir einant į bet kur - ir į salę, ir į valgyklą, ir į lauką ir atgal...
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 03 27, 23:24)
Visada daro ką?
1. Pasilieka tualete vieni?
2. Visada kakoja?
3. Visada isteriškai verkia?
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš paryškinau, ką visada daro. Jei tik tėvai mato, vaikas visada puola verkti, nes taip yra užtikrintas, kad susilauks užuojautos ir paguodos.
O apie situaciją geriau ir nekalbėti. Negi dar taip būna?
Atsakyti
Dilma, as ruosiuosi vesti vaika i zelmeneli jei priims (cia jaunute biggrin.gif ) vistiek i dekreta iseisiu, tai galesiu pati pasiimti. Papasakok ka nors paie ji
Atsakyti
QUOTE(mama2004 @ 2007 03 28, 09:52)
Dilma, as ruosiuosi vesti vaika i zelmeneli jei priims (cia jaunute  biggrin.gif ) vistiek i dekreta iseisiu, tai galesiu pati pasiimti. Papasakok ka nors paie ji

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Ale ką pasakot, kad Ezra viską juodai apdirbo biggrin.gif . Ateik kavos kokią dieną, papasokosiu mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(ezra @ 2007 03 27, 23:30)
Aš paryškinau, ką visada daro.

Nu kai jau pasakei, kad paryškinai, tai įtempus akis pastebėjau biggrin.gif

O vaikas puola verkt ne tik todėl, kad žino, jog sulauks užuojautos. Pamačius tėvus, jam paprasčiausiai atslūgsta patirta įtampa, stresas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 27, 23:30)
Aš paryškinau, ką visada daro. Jei tik tėvai mato, vaikas visada puola verkti, nes taip yra užtikrintas, kad susilauks užuojautos ir paguodos.
O apie situaciją geriau ir nekalbėti. Negi dar taip būna?

Nzn, nenorec sutikti schmoll.gif . Mano vaikinas (ir kaip pastebejau, ir kiti taip pat), pamacius mane issisiepia ir atskuba pas mani mirksiukas.gif .
Bet tikrai neverkia isteriskai.
Papildyta:
Matyt jis (mamosč00ė) vaikinuks is tikruju patyre stresa ir taip norejo pasiguosti.
Blyn, as tokia aukletoja paskusciau
Atsakyti
Siandien ejau aiskintis i darza. tos aukletojos nebuvo. Bet taip supratau, kad auklyte jai pranese apie musu apsilankyma (vaiko nevedem siandien), tai pati paskambino. Labai issigandus moteriske, atsiprasinejo. As jau sumetodiste to darzelio snekejau.

Dilma, man ryt, poryt isegines. Organizuojames ka nors drinks_cheers.gif
Atsakyti
Liepos grupė pietinėj pusėj - tai vakar jau auklėtoja paprašė ploniau aprengti ir trumpom rankovėm maikutę užvilkti.
šį rytą vaiką prikėliau, o ji - galvą skauda. blyn galvoju perkaito, sušalo ir vėl sirgsim. bet tempos nebuvo karsta.gif
Atsakyti
pas mus grupėj sakė auklėtoja 23šilumos g.gif O ir lauke ten pas juos kažkaip joks vėjukas neužpučia g.gif Aprengiau ploniau jau tik su kojekelnėm be kelnių, ale vistiek sako šilta g.gif Na o mano Goda mane pamačius neverkia, o laiminga išsišiepus atlekia pas mane thumbup.gif Goda sakė vakar tris kartus buvo lauke thumbup.gif Dilma gal matei ar mergina nesusipainiojo skaičiuodama ax.gif
Atsakyti