Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai-darželiai

QUOTE(Giedruliux @ 2007 04 02, 20:20)
galbut , o kaip jusu grupe?? kaip aukletojos?? smile.gif

Aš visai patenkinta. Mes jau antrus metus į lopšį einam, nes išleidau 1m. ir 5 mėn. praeitais metais buvo jauniausia, šiemet trečia pagal amžių. Tik mūsų grupėj jau antri metai beveik vieni berniukai. Va ir šiemet grupėje tik 4 mergaitės (viena rusikė, nedažnai eina, kita pradėjo eiti tik po Naujų metų, o trečia dar mažytė).
O pas jus kaip?
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 04 02, 20:30)
Aš visai patenkinta. Mes jau antrus metus į lopšį einam, nes išleidau 1m. ir 5 mėn. praeitais metais buvo jauniausia, šiemet trečia pagal amžių. Tik mūsų grupėj jau antri metai beveik vieni berniukai. Va ir šiemet grupėje tik 4 mergaitės (viena rusikė, nedažnai eina, kita pradėjo eiti tik po Naujų metų, o trečia dar mažytė).
O pas jus kaip?

Pernai Kiškučiuose vienos mergytės buvo - iš dažniau lankiusių berniukai tik du, sąrašinių gal 4-5. Šiemet "Bitučių" grupėje irgi iš 19 sąrašinių berniukų 6, berods. doh.gif Užtai lėlytės bene einamiausias žaislas, net namie Jokūbas lėlytės pareikalavo. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 02 balandžio 2007 - 19:42
QUOTE(ezra @ 2007 04 02, 19:30)
O pas jus kaip?

pas mus viskas neblogai , kazkaip nusiskundimu nera .. ir grupe pamaisyta nei vienos mergaites , nei vieni berniukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2007 04 02, 20:35)
Pernai Kiškučiuose vienos mergytės buvo - iš dažniau lankiųsių berniukai tik du, sąrašinių gal 4-5. Šiemet "Bitučių" grupėje irgi iš 19 sąrašinių berniukų 6, berods. doh.gif Užtai lėlytės bene einamiausias žaislas, net namie Jokūbas lėlytės pareikalavo. smile.gif

Žinojau apie tą situaciją, tik nesupratau, kodėl direktorė negalėjo padaryti maždaug po lygiai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 04 02, 20:42)
Žinojau apie tą situaciją, tik nesupratau, kodėl direktorė negalėjo padaryti maždaug po lygiai. g.gif

Kad pas "Kiškučius" daugiausia skiria tuos, kuriuos tėveliai anksti atveda arba vėlai pasiima, o gal net nakčiai palieka (nors pernai lyg nakvojančių lopšelinukų apskritai nebuvo). Šiaip lytis nėra esminis dalykas, man labiau patiktų, jei ir lopšelinukus pagal amžių dalintų, bet kai viena grupė savaitinė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 02 balandžio 2007 - 19:48
QUOTE(Baltike @ 2007 04 02, 20:45)
Kad pas "Kiškučius" daugiausia skiria tuos, kuriuos tėveliai anksti atveda arba vėlai pasiima, o gal net nakčiai palieka (nors pernai lyg nakvojančių lopšelinukų apskritai nebuvo). Šiaip lytis nėra esminis dalykas, man labiau patiktų, jei ir lopšelinukus pagal amžių dalintų, bet kai viena grupė savaitinė...

Tai vat. Yra taip, kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(Lime @ 2007 04 02, 18:51)
Mokėjimo tvarką valstybiniuose darželiuose (ar mokama už praeitą mėnesį ar už einamąjį) spredžia miesto, rajono savivaldybės, kaip ir tvarką dėl pažymų (kiek dienų nebuvus reikalinga pažyma, kiek laiko po ligos, t.y. po pažymos uždarymo galima būti namie ir nemokėti už darželį).

jūs prakalbot apie mokėjimus..man taipogi nelabai norisi makėt už tą mėnesį "iš anksto"...gi už paslaugas susimokam jau suteiktas, o ne į priekį..kažikaip indomiai...niu bet ku darysi... doh.gif
Bet šiandien mane dar vienas dalykas sunervijo- esu pristačiusi pažymą į darželio buchalterija,kad esu "vaiko priežiūros atostogose iki 3m."...ir iki šiol nemokėjom už nelankytas dienas....dabar pradėjo broliukas lankyti darželį...ir buchalterė man pareiškė,kad jei jau ir antras vaikas išeina į darželį, tai už nelankytas dienas teks mokėti, nes tipo jau kaip ir nebesiskaito ta pažyma galiojanti- tai dabar jūs mane paprotnkit- gi ne vaikas yra atostogose iki 3 m, bet aš esu atosotgose iki vaikui sueis 3 m ...tai kaip dabar suprast.... doh.gif doh.gif doh.gif kodėl aš turėsiu mokėt už nelankytas dienas, jei esu atosotgose g.gif g.gif
gal žinot kur reik kreiptis šiuo klausimu..., dėkoju
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 04 02, 21:45)
Bet šiandien mane dar vienas dalykas sunervijo- esu pristačiusi pažymą į darželio buchalterija,kad esu "vaiko priežiūros atostogose iki 3m."...ir iki šiol nemokėjom už nelankytas dienas....dabar pradėjo  broliukas lankyti darželį...ir buchalterė man pareiškė,kad jei jau ir antras vaikas išeina į darželį, tai už nelankytas dienas teks mokėti, nes tipo jau kaip ir nebesiskaito ta pažyma galiojanti- tai dabar jūs mane paprotnkit- gi ne vaikas yra atostogose iki 3 m, bet aš esu atosotgose iki vaikui sueis 3 m ...tai kaip dabar suprast.... doh.gif  doh.gif  doh.gif kodėl aš turėsiu mokėt už nelankytas dienas, jei esu atosotgose g.gif  g.gif
gal žinot kur reik kreiptis šiuo klausimu..., dėkoju

Į savo darbovietę ir pristatyti buhalterijai naują pažymą, kad vis dar esi atostogose. Mano atveju to užteko, bet aš tada Martynuką auginau, t.y. kito vaiko priežiūros atostogose buvau. Tačiau juk pažymoje tas nenurodyta, tai gal ir Tau užteks.
Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 04 02, 21:45)
jūs prakalbot apie mokėjimus..man taipogi nelabai norisi makėt už tą mėnesį  "iš anksto"...gi už paslaugas susimokam jau suteiktas, o ne į priekį..kažikaip indomiai...niu bet ku darysi... doh.gif

Bet nemokam už paslaugas, tik už vaiko maitinimą.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 04 02, 23:15)
Bet nemokam už paslaugas, tik už vaiko maitinimą.

Mokam ir už paslaugas mirksiukas.gif - 0,5 Lt per dieną už vaiko ugdymą doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 02 balandžio 2007 - 22:28
QUOTE(Dilma @ 2007 04 02, 23:28)

tiksliau ax.gif už ugdymo priemones mirksiukas.gif Už ugdymą moka valstybė.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 04 02, 23:28)

Mutti tau atsakė. mirksiukas.gif
QUOTE(mutti @ 2007 04 02, 23:31)
tiksliau  ax.gif už ugdymo priemones  mirksiukas.gif Už ugdymą moka valstybė.

Dar ir už sanitarines priemones.
Atsakyti