Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai-darželiai

QUOTE(ezra @ 2007 04 03, 11:25)
Jei neturi grupėje kompiuterio, tai ir neatspausdins. Pas mus atspausdina seselė ir atneša, o jei jos nėra, tai ir nebūna. Lieka tik paklausti auklėtojų.

Žinoma, kad grupėje neturi kompiuterio biggrin.gif aš juokiuosi unsure.gif o gal kituose darželiuose turi rolleyes.gif Tai va, pagal viską, tai darželis turi pakabinti rytdienos meniu. Pas mus darže vienoje grupėje visada iš vakaro pakabina, o kitoje beveik niekada rolleyes.gif
Atsakyti
pas mus meniu kabina iš ryto ir be jokių kompiuterių, ranka parašo
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 04 03, 11:29)
Žinoma, kad grupėje neturi kompiuterio  biggrin.gif aš juokiuosi  unsure.gif o gal kituose darželiuose turi  rolleyes.gif Tai va, pagal viską, tai darželis turi pakabinti rytdienos meniu. Pas mus darže vienoje grupėje visada iš vakaro pakabina, o kitoje beveik niekada  rolleyes.gif

Pas mus iš vakaro.
Atsakyti
Dėl valgymo, tai pas mus vaikai irgi visada dvi vakarienes gauna. O antrus pusryčius irgi, jei anksčiau atsikelia (kai aš pusryčiauju).

Dėl pavakarių, tai dar, berods, pernai būdavo kartais duona su česnaku arba arbata su medumi. Pamenu, pas Simoną, kai mažesni buvo, tai nuo pietų desertą (vaisius ar sausainukus) pavakariams palikdavo. Kaip dabar yra, tiksliai nežinau, bet kartais matau ant stalo lėkštes obuolių ar kokių baronkyčių prikrautas...

Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2007 04 03, 13:16)
Dėl valgymo, tai pas mus vaikai irgi visada dvi vakarienes gauna. O antrus pusryčius irgi, jei anksčiau atsikelia (kai aš pusryčiauju).

Dėl pavakarių, tai dar, berods, pernai būdavo kartais duona su česnaku arba arbata su medumi. Pamenu, pas Simoną, kai mažesni buvo, tai nuo pietų desertą (vaisius ar sausainukus) pavakariams palikdavo. Kaip dabar yra, tiksliai nežinau, bet kartais matau ant stalo lėkštes obuolių ar kokių baronkyčių prikrautas...

Tai čia nuo pietų arba vakarienės likę arba specialai atidėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ezra: 03 balandžio 2007 - 12:22
QUOTE(ezra @ 2007 04 03, 09:10)
1. Tai jūs gal einat į savaitinį, jei gaunat pavakarius, nes pas mus tokių nėra. Tik savaitinėje grupėje yra naktipiečiai.
2. Ir dar spalvotai biggrin.gif

1. Ne, ne į savaitinį smile.gif
2. tongue.gif

QUOTE(ezra @ 2007 04 03, 11:25)
O tai kodėl vienuose yra, o kituose - ne? o tai kelintą valandą vakarienė ir pavakariai?

Pamenu rudenį rinko tėvelių parašus, ar pageidaus pavakarių vaikams, ar ne, tai matyt, dauguma pasisakė už pavakarius, tai ir paliko juos. Bet priešingu atveju, paaiškino, kad pavakariai "nenuplauktų", o būtų pridedami prie vakarienės, kaip daroma daugumoje darželių. Tai, jeigu Jūsų vaikiukai pavakarių nevalgo, tai tas sausainukas ar riestainiukas pridedamas prie vakarienės mirksiukas.gif
Pavakariai paprastai būna 16.10, o vakarienė 17.15 (nors patiekia anksčiau).
Atsakyti
QUOTE(Čiunčia @ 2007 04 03, 15:04)
[color=deeppink]Pamenu rudenį rinko tėvelių parašus, ar pageidaus pavakarių vaikams, ar ne, tai matyt, dauguma pasisakė už pavakarius, tai ir paliko juos. Bet priešingu atveju, paaiškino, kad pavakariai "nenuplauktų", o būtų pridedami prie vakarienės, kaip daroma daugumoje darželių. Tai, jeigu Jūsų vaikiukai pavakarių nevalgo, tai tas sausainukas ar riestainiukas pridedamas prie vakarienės  mirksiukas.gif

Va pas mus darželyje taip ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiunčia @ 2007 04 03, 15:04)
Pamenu rudenį rinko tėvelių parašus, ar pageidaus pavakarių vaikams, ar ne, tai matyt, dauguma pasisakė už pavakarius, tai ir paliko juos. Bet priešingu atveju, paaiškino, kad pavakariai "nenuplauktų", o būtų pridedami prie vakarienės, kaip daroma daugumoje darželių. Tai, jeigu Jūsų vaikiukai pavakarių nevalgo, tai tas sausainukas ar riestainiukas pridedamas prie vakarienės  mirksiukas.gif

Tai pas mus prideda prie vakarienės. smile.gif O pas mus lopšely vaiką reikia pasiimti iki 17.30, tai vakarienė būna 16.30 smile.gif
Atsakyti
pas mumi irgi yra pavakariai. Maniškė gan nevalgi, bet grįžus namo po darželio visada pavalgo. Ryte kartais pageidauja banano ar jogurto, nes mes anksti einam į darželį, tai iki pusryčių ilgas tarpas būna, man ramiau, kai užkanda nors kelis kąsnelius.

Dėl tėčio meilės. Panelės favoritai kaitaliojasi, tai vieno nemyli, tai kito. Šiuo metu yra didelė tėtės gerbėja: pasiilgsta tik jo, kai jis ką remontuoja, priėjus apsikabina.
Atsakyti
Manajai dar kažkaip nepasireiškė tie myli-nemyli. Vieną kartą tik pasakė, kad aš ne mama. Klausiu, tada kas. O ji sako, nežinau. Pagalvojo, o tada sako, babaužis. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 04 03, 19:57)
Vieną kartą tik pasakė, kad aš ne mama. Klausiu, tada kas. O ji sako, nežinau. Pagalvojo, o tada sako, babaužis. blink.gif

Устами младенца правда глаголит biggrin.gif

Sonatarin, aaaaūūūū, ar eisi spektaklio žiūrėt?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 03 balandžio 2007 - 19:54
pavakariai 15.30-16 val, o vakarienė prieš 17 val mirksiukas.gif

meniu kabinamas koridoriuje, paprastai iškart dviejų dienų smile.gif
Atsakyti