Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai-darželiai

QUOTE(tori @ 2007 03 20, 10:21)
Slapux, ačiū už nuomonę  4u.gif dėl Želmenėlio. o jei užrašyčiau į 2 darželius, apsidraudimui, jei vietos nebūtų, gal nieko baisaus?

Tai žinoma, kad nieko baisaus mirksiukas.gif Jau geriau rezerve turėti, negu likti "ant ledo" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mutti @ 2007 03 19, 10:50)
blink.gif O iš kur žinai? Geriausias todėl, kad sunku patekti? O sunku patekti, todėl, kad jis tolimiausiuose pietiniuose rajonuose būdavo vienintelis lopšelis. Nesuprantu kuo kiti darželiai blogesni  blink.gif  blink.gif Juk visakas priklauso nuo auklėtojų.
O mums geriausias "Berželis"  biggrin.gif Ir tą paliudytų ne viena mama  mirksiukas.gif

Labai teisingos mintys.
QUOTE(bulbita @ 2007 03 19, 16:23)
O jetau! Nu poryt mama atvaziuos ir begsiu i darzeli.Mes nuo 3metuku eisim,kol kas bent taip nusprendem su vyru.Nera tokio didelio reikalo,geriau mazylei su mama iki 3metuku  rolleyes.gif

O kas sako, kad vaikui geriau tris metus sėdėti namie? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 20, 14:14)

O kodėl vaikas jei su mama, tai jau būtinai "namie sėdi"? g.gif Jei tik turėčiau galimybę pati būti su vaikais tiek, kiek man norisi, tai vaikus leisčiau į darželį tada, kai jie patys to paprašytų. Viską - ir veiklos įvairovę, ir pabendravimus su vaikais, ir pirmąsias pamokėles galima puikiausiai "sėdint namie" susiorganizuoti. Nematau nei vieno darželio pliuso 1-3 metų vaikui lyginant su buvimu su mama.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 20, 14:14)

psichologai sako smile.gif nuo 3 metu vaikas buna pasiruoses socialiniam bendravimui. nuo sio amziaus jis pradeda suvokti, kad jau nebeidomu zaisti vienam ir idomiau dalintis. atsiranda poreikis bendravimui su kitais vaikais. psichlogiskai vaikas labiau pasiruoses nei jaunesnio amziaus vaikai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 20 kovo 2007 - 14:57
Aš irgi manau kad iki 3metų vaikui geriausia su mama 4u.gif Mes pradėjom lankyti nuo 2,6m tai daugiau nelankėm negu lankėm 4u.gif
Atsakyti
Aš tai taip pat už tai,kad vaikas iki 3 metų būtų namie su mama, žinoma jei tam yra sąlygos šeimoj ir jei ta mama pakankamai išsilavinusi ir sugeba vaiką užimti įdomia veikla, o netik pavalgydinti, pamigdyti ir pasakyti "eik žaisti".
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 20, 15:14)
Labai teisingos mintys.

O mes ir nesedesim,planuojam daug vekti.Visi zino ir net nustatyta kad iki 3 metu vaikui su mamyte geriausia.Mano pusesere pati aukletoja ir ji zada savo vaika tik nuo 3 vest.Aisku jei salygos neleidzia verysad.gif ,ka darysi.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2007 03 20, 14:22)
O kodėl vaikas jei su mama, tai jau būtinai "namie sėdi"? g.gif Jei tik turėčiau galimybę pati būti su vaikais tiek, kiek man norisi, tai vaikus leisčiau į darželį tada, kai jie patys to paprašytų. Viską - ir veiklos įvairovę, ir pabendravimus su vaikais, ir pirmąsias pamokėles galima puikiausiai "sėdint namie" susiorganizuoti. Nematau nei vieno darželio pliuso 1-3 metų vaikui lyginant su buvimu su mama.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramunėlė* @ 2007 03 20, 17:03)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Aš pati net iki 6 metų nelankiau jokių darželių ir ką - dabar dirbu žurnaliste, jokių problemų dėl komunikabilumo neturėjau, o ir skaityti bei rašyti pramokau laiku. Taip, kad savo mažiuką taip pat ketinu leisti daržan kiek įmanoma vėliau. Vaiką prižiūri auklė kartu su kitu mažiuku, bendrauja abu puikiai .
Atsakyti
Tai čia dabar taip gaunas, kad aš ne kokia mama, jei mano vaiks nuo 1m. 3mėn. lopšin keliauja hihihi.gif gal kas koks išaugs pakalbėsim po 30m. irnesakyk.gif tadu bus matyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 03 20, 21:07)
hihihi.gif gal kas koks išaugs pakalbėsim po 30m.  irnesakyk.gif tadu bus matyt  tongue.gif

drinks_cheers.gif būtinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2007 03 20, 22:07)
Tai čia dabar taip gaunas, kad aš ne kokia mama, jei mano vaiks nuo 1m. 3mėn. lopšin keliauja  hihihi.gif gal kas koks išaugs pakalbėsim po 30m.  irnesakyk.gif tadu bus matyt  tongue.gif

Jokiu būdu nekaltinu, kad tamsta savo vaiką leidi lopšin - juk ne visos turi galimybę samdyti auklę, prižiūrėti vaiką pačios arba palikti močiutėms. Jeigu mano uošvienė mažiuko neprižiūrėtų, gal ir aš taip elgčiaus, tačiau, bet kokiu atveju, daržą ir lopšį vertinu, kaip įstaigas, kurioms vaikučiai turi paaugti.

Ir pabaigai - mano bendradarbė nusprendė į lopšelį vaiko nevesti po to, kai viena mama jai papasakojo, netyčią pietų metu užsukusi ir radusi savo mažiukę miegančią prie pietų stalo, sumerkusią rankutes į sriubytę. Auklytės tik dvi, o vaikučių - iki 10, žinoma, kad neįmanoma vienu metu visų pamaitinti. Žinoma, - taip yra ne visur. Toks vaizdelis bet kurią mamą sugraudintų. Štai todėl ir manau, kad ESANT galimybei, į tokias įstaigas reikia leisti vaikelius jau augesnius. Beje, aš jau išaugusi - man 32. thumbup.gif
Atsakyti