Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos lopšeliai-darželiai

QUOTE(ezra @ 2007 03 18, 15:08)
Jei vietų nebus, tai ir atsakys.

Yra ten tų vietų irnesakyk.gif
Atsakyti
na seip idomu ar geros aukletojos ,kokia veikla uzsiimineja? na kai buvau pas pavaduotoja tai man ji labai maloni pasirode.... smile.gif seip dar idomu stai kas: maniskiui bus 1.9 jei priims nuo rudens,tai ar turi vaikas moketi ant puoduko atlikti savo reikaliukus? o del vietu nepergyvenu nebus ir nereik lotuliukas.gif ir taip nesinori tokio maziuko vesti,bet reik... blush2.gif
Atsakyti
Nebūtinai turi vaikas mokėti atlikti reikalus į puodą. Auklytė pakeičia pamperį, jei reikia. Bet, manau, kad vaikas darželyje greitai išmoks "draugauti" su puodu ir su tuoletu (ten jie tokie mažučiai mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(nendre1982 @ 2007 03 18, 10:40)
Kaip butu faina jei nepanaikino...kai ejau balsuoti tuo paciu sniukstinejau po ta darzeli. vidus toks senoviskas, nieko ispudingo,bet ne del to darzas buna geras ar blogas, ane? o dabar gal galite pasakyti kaip viskas vyksta? As pirmiausiai tureciau pasiskambinti vedejai? susitarti del susitikimo? ar tiesiog varau tiesiai pas ja i kabineta, be jokio isankstinio susitarimo?
Ar reikia nestis kokius nors dokumentus?

Užsirašant vienur prašė gimimo liudijimo kopijos, kitur nieko nereikėjo. Einant pas vedėją nepasiskambinus yra rizika, kad jos nerasi ar bus užsiėmusi. Tai į tuos darželius, kur prie namų, ėjau taip, o dabar, kai į kitą miestą tenka važiuoti, skambteliu. O dėl darželio, tai pastebėjau, kad jei auklėtojos kūrybingos, vaikams įvairi veikla siūloma, tai ir darželis bent jau vaikų darbeliais išpuoštas, grupėse ar lauke vaikai ne šiaip sau bėgioja, o kažkokia organizuota veikla užsiėmę...
Atsakyti
QUOTE(Meilė @ 2007 03 18, 14:02)
Mano dukružė taip pat eina į šį darželį. Labai direktorė ten faina. Garantuoju, kad neatsakys dėl priėmimo mirksiukas.gif

QUOTE(Meilė @ 2007 03 18, 14:13)
Yra ten tų vietų irnesakyk.gif

Viena ausim girdėjau, kad vietų lyg ir nebėra, bet jei rudenį formuos naują grupę (o galir kelias) tai bus ir vietų naujų.
Papildyta:
QUOTE(Signa... @ 2007 03 18, 14:15)
na seip idomu ar geros aukletojos ,kokia veikla uzsiimineja? na kai buvau pas pavaduotoja tai man ji labai maloni pasirode.... smile.gif 

Visų nepažįstu auklėtojų, yra visokių, beto ir nuo žmogaus priklauso, man gali nepatikti, o tau ji bus puiki. Šiaip tame darželyje vaikams yra įvairios veiklos: ir dainuoja, ir šoka, ir sportuoja, o du kartus savaitėje veikia kambarėlių sistema (vaikučiai pasirenka norimą veiklą- dailė, teatras, siuviniai ir kt.-ir eina į kitas grupes pas kitą auklėtoją į pamokėlę), žinoma tai taikoma didesniems vaikučiams, o ne lopšeliniams.

O ką sakė pavaduotoja? Ar yra vietų?
Atsakyti
O ką sakė pavaduotoja? Ar yra vietų?

man pasake taip:na nzn bet turbut kad bus vietyte kita, 4u.gif ir liepe ateiti birzelio menesi,kad susizinoti ka atsinesti ir panasiai ir tuomet jau tiksliai pasaky.... na tikiuosi kad mano isdykaikai ten bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2007 03 18, 14:40)

man pasake taip:na nzn bet turbut kad bus vietyte kita, 4u.gif  ir liepe ateiti birzelio menesi,kad susizinoti ka atsinesti ir panasiai ir tuomet jau tiksliai pasaky....  na tikiuosi kad mano isdykaikai ten bus gerai  4u.gif

Tikrai bus gerai mirksiukas.gif O jei kils kažkokių problemėlių, tai visada gali pasikalbėti su pavaduotoja ir direktore, bet manau, kad to neprireiks, nes auklėtojos labai rūpestingos ir su jomis galima pasikalbėti.

Kai jau lankysit, pasakysi pas kurią auklėtoją papuolėt mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš ėjau ne vieną ir ne du kartus (vis lindau į akis), tai ir gavom vietą. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 18, 14:46)
O aš ėjau ne vieną ir ne du kartus (vis lindau į akis), tai ir gavom vietą. bigsmile.gif

Ot, kokia įkyri biggrin.gif
Atsakyti
Juk yra sakoma, kas garsiausiai rėkia, tą pirmiausia ir užkiša. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2007 03 18, 16:22)
Juk yra sakoma, kas garsiausiai rėkia, tą pirmiausia ir užkiša.  biggrin.gif

Į kokią grupę einat?
Atsakyti

Kai jau lankysit, pasakysi pas kurią auklėtoją papuolėt mirksiukas.gif
[/quote]
oki butinai parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti