Įkraunama...
Įkraunama...

Cheminis blakstienų dažymas

O koks tas specialus skystis?kazkoks aliejukas?
Atsakyti
Blakstienas stiprinti gaima su ricinos aliejum,arba su bespalviu blakstienų tušu. Pastarąjį aš ir naudoju. o ricinos aliejum irgi karts nuo karto pasitepu,bet ne prieš dažantis.
Atsakyti
As daziausi antakius ir blakstienas Vilniuje grozio ir terapijos centre Suhigaros gatvej, tai sakyciau labai prastai, antakiai graziai atrodo, o blakstienos kaip nedazytos, ir va jau antra savaite akys paraudusios ir niezti. Bet gal kaip kam.
Atsakyti
QUOTE(kamilytė @ 2005 02 15, 15:18)
Na,mano uošvienė jau turbūt tikrai daugiau nei dvidešimt metų dažosi blakstienas ir antakius,tai antakiu beveik nebeturi natūralių,o blakstienos.... Jos taip nutrumpėjo jai,kad man vien pagalvojus apie chemišką blakstienų dažymą greit atšoksta fantazija. Beabejo,dar nelygu kas dažo ir kokiom priemonėm. Anksčiau ir kokybė atitinkama būdavo. Dabar gal viskas daroma kokybiškiau,bet aš kažkaip tam nesiryžtu ir nelabai matau prasmės,nes ką susigadinsi,to neatstatysi taip lengvai. Aš jau geriau sugaištu daugiau laiko,bet prieš dažantis blakstiens jas dar ir pastiprinu spec. skysčiu. thumbup.gif

juk negali teigti kad taip jai atsitiko del nuolatinio dazymo blink.gif
su metais ir plaukais ploneja, maziau ju darosi ir pan, taip kad...
Atsakyti
As jau kelis metus taip pat dazau blakstienas ir antakius chemiskai, tuso kasdien is vis nenaudoju, tiesa sakant net jo ir neturiu, nes man butent nuo tuso labai akis grauzia, tusa naudoju tik kai darausisventini makiaza. As lankausi pas ta pacia specialiste visa laika, tai skustis tikrai negaliu, man patinka. Lankausi Grozio arkoj Dauksos gatveje Kaune, ten pro broma reikia praeiti, manikiurininke Sigute, ji ir dazo.
Atsakyti
As dazau blakstienas ir antakius su Londos dazais, jie nera stiprus, po 2-3sav pradeda nusiplaut. Nesioju kontaktinius lesius, taigi ir dazo kai bunu su jais, taciau ne karto nera griauze.
Taigi kasdien nereikia dazytis, veidas rudas nuo soliariumo, antakiai ir blakstienos juodi, tai tik blizgesiu lupas patepu ir labai thumbup.gif
Atsakyti
kiek kartu blakstienas jau daziaus kosmetikos kabinete, ir niekada kol kas dar nera grauze akiu, gal cia dazai kalti? Ar kosmetologe?
Atsakyti
QUOTE(kle0patra @ 2005 02 16, 12:59)
po 2-3sav pradeda nusiplaut.

nenusiplauna, o nauji ataugineja. tas pats ir su blakstienom
Atsakyti
As pries chemini blakstienu dazyma. Net nezinau kodel - pati nesu jo bandziusi, bet man asmeniskai butu baisu leistis tepamai stipriomis cheminemis medziagomis ten, kur mano oda jautriausia. Ka cia oda - savo akis saugau kaip savo aki wink.gif
Atsakyti
ash tai uzh...kaip jau ir daugelis chia minejo, norint storesniu, reix tusho, bet kiekvienai dienai, tai labai net uzhtenka..paryshkina akis, o paakiu tai man tikrai nepajuodina..
Atsakyti
Liruta, o negi nebijai, kad visaziste bakstels i aki ar siaip nuo garu regejimui pakenks?
Atsakyti
As dazydavau keleta kartu blakstienas,nors mano ir taip tamsios,tiesiog galvojau,kad nereikes tuso,bet man kazkaip nelabai,vistiek akims truko riskumo.
O antakius dazau kiekviena menesi ir man thumbup.gif
Atsakyti