Galima bandyti užsisakinėti internetu ir iš europos šalių, manau greitu laiku atsiras ir pas mus tokių dalykėlių

QUOTE(irmulia @ 2007 04 07, 23:34)
Galima bandyti užsisakinėti internetu ir iš europos šalių, manau greitu laiku atsiras ir pas mus tokių dalykėlių 

TAI TIKRIAUSIAI, TIK KAD BUS DAUG BRANGIAU NEI TEN, EUROPOJE VISKAS BRANGIAU

QUOTE(irmulia @ 2007 04 07, 23:34)

nežinau tiksliai, kaip dabar, nes senokai buvau Klaipėdoj, bet anksčiau Artmanijoj tikrai turėjo visokių plytelių, klijų beigi glaistų mozaikininkams

Kaune yra parduotuvyte, kur tos mozaikines plyteles tikrai nedaug kainuoja,
bet niekaip neatsimenu jos pavadinimo ir internetinio adreso. Berods kazkur Mickeviciaus gatveje ar salia 
Artmanijoje mazi kiekiai dvigubai tiek kainuodavo

Artmanijoje mazi kiekiai dvigubai tiek kainuodavo

Pasirodo, ir siųstis nereikia jau ir pas mus yra
Buvau kada Vilniuje į Artmaniją užėjusi, tai mozaikinių plytelių nepastebėjau
, matyt didžioji dalis prekių asortimento vis tik yra Klaipedoje. Kunigunda78, gal gali patikslinti, kas per parduotuvėlė Kaune ?
Hansa plytelių turguje galima įsigyti stiklo mozaikos už berods 19 lt/kv. m
sakau, reikės išbandyti

Hansa plytelių turguje galima įsigyti stiklo mozaikos už berods 19 lt/kv. m

Paprasti bet įdomūs rėmeliai

QUOTE(irmulia @ 2007 04 09, 07:17)
Pasirodo, ir siųstis nereikia jau ir pas mus yra
Buvau kada Vilniuje į Artmaniją užėjusi, tai mozaikinių plytelių nepastebėjau
, matyt didžioji dalis prekių asortimento vis tik yra Klaipedoje. Kunigunda78, gal gali patikslinti, kas per parduotuvėlė Kaune ?

o kur Vilniuje yra Artmanijos parduotuve

va ju internetinis adresiukas http://www.hobbycent...agu kainos.htm- jai galima parasyti mailaarba paskambinti, nes adreso tikrai neatsimenu, nes Kaune nieko nezinau, bet dekupazo temoje buvo aptariama si parduotuve
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 09, 12:04)
Artmanija buvo įsikūrusi pilies g. 44/2 berods, kažkada seniau esu buvusi, nes dabar jie užsidarė ir liko tik Klaipėdoje
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 04 09, 12:04)
va ju internetinis adresiukas http://www.hobbycent...agu kainos.htm- jai galima parasyti mailaarba paskambinti, nes adreso tikrai neatsimenu, nes Kaune nieko nezinau, bet dekupazo temoje buvo aptariama si parduotuve
Ačiū, paskaitinėsiu ką jie siūlo

Papildyta:
Įdomu koks kiekis šių stiklinių mozaikų

Papildyta:
Rėmelių rinkinukas

Simpatiškos piranijos

QUOTE(irmulia @ 2007 04 09, 12:55)
Įdomu koks kiekis šių stiklinių mozaikų [img]
kiekis turbut nera labai didelis, nes ir Artmanija Klaipedoje turejo (nezinau kaip dabar) mazais pokeliais -kainavo apie 15 berods

Turint seną nenaudojamą gitarą, smuiką ar kitą muzikos instrumentą...