junkis kartu prasisuksim paplūdimyje kaip viesulas
dviese nusiaubtume visą paplūdymį Pasiliksiu namie ir pabandysiu sukurti ką nors iš plytelių, kurios jau nuo stovėjimo apdulkėjo tikuosi pirmadienį turėsiu ką parodyti Labai didelis AČIŪ už kvietimą Papildyta: Labai puslapiukas
Smagu būtų kokį išvažiuojamąjį mozaikisčių suvažiavimą suorganizuot kada
Merginos, manau ŠIS MOZAIKOS MODELIAVIMO PUSLAPIUKAS jums labiausiai patiks jame galima susidėlioti kokią tik nori mozaiką ir po to tiesiog atsispausdinti ir naudoti susipažinimas su ornamentais ir daug kito Užsukit išbandykit ir ispūdžiais pasidalinkit
man tik akyse zalia pasidare kaip jus cia sauniai ,gal ir susigundysiu.Dabr skaitau visa tema ir gundausi Gal nebus mano rankos tokiem darbam per kreivos Nes niekad nieko panasaus nesu darius,o ir su fantazija kazkaip nelabai Gal nesupyksit jei ka nusikopinsiu nuo jusu
man tik akyse zalia pasidare kaip jus cia sauniai ,gal ir susigundysiu.Dabr skaitau visa tema ir gundausi Gal nebus mano rankos tokiem darbam per kreivos Nes niekad nieko panasaus nesu darius,o ir su fantazija kazkaip nelabai Gal nesupyksit jei ka nusikopinsiu nuo jusu
man tik akyse zalia pasidare kaip jus cia sauniai ,gal ir susigundysiu.Dabr skaitau visa tema ir gundausi Gal nebus mano rankos tokiem darbam per kreivos Nes niekad nieko panasaus nesu darius