Pas mus kabelinis INIT internetas, nes telefono linijos jau daugiau kaip metai neturim. Mokam 30lt/men, internetas kiaura para, greicio uztenka, parsisiunciamu duomenu kiekis 100MB. Galetume pereiti i plana , kur neribojamas info kiekis uz 50 atrodo litu, bet mums neapsimoka, nes 100MB sociai uztenka. Nes darbe ir taip yra internetas, o vakarais kiek jo reikia. Tiesa, buvo luzes tik karta.
Jamaika, ir pas mane INIT ;D! Mes mokam 39 Lt/men ir visa para inetas mums for free ?(neriboja visai MB).
o naudojetes kas vakaru kompiuteriniais tinklais ( atrodo taip vadinasi), o tai kartais nusibosta, kai dedasi nesamones tinkle, del kai kuriu zmoniu keistu poelgiu - tiesiog pyktis ima. O ir ka apkaltinti, ar kam pasiskusti kaip ir nera :-/
Taip nesinori ant savo galvos vel periimti visus tinklo rupescius - nors is dalies gerai buvo. Jei kas atsitikdavo, tai bent zinodavai ka kaltinti.
Beje, jei imamas nekabelinis internetas, tai kokia iranga statoma ir kiek ji kainuoja?
Taip nesinori ant savo galvos vel periimti visus tinklo rupescius - nors is dalies gerai buvo. Jei kas atsitikdavo, tai bent zinodavai ka kaltinti.
Beje, jei imamas nekabelinis internetas, tai kokia iranga statoma ir kiek ji kainuoja?
QUOTE |
Jamaika, ir pas mane INIT ;D! Mes mokam 39 Lt/men ir visa para inetas mums for free ?(neriboja visai MB). |
Viksreli, pas jus tikriausiai yra P1 planas, kur parsisiuntimo ir issiuntimo greitis 64kbps? Ar uztenka greicio? Nes pas mus priemimo greitis 128kbps, tai jeigu butu perpus, kazkaip atrodo kad letokai butu :

As kaip ir Spring naudojuos Skynetos paslaugomis www_skynet_lt buna kad ir luzta, bet retokai, greitis tikrai geras, kainos nedideles (128kb/s 59Lt per menesi) puikiai. Yra ftp, bet kad niekaip man neiseina per ji parsisiust :
, na gal kai as tokia kompiuteraste tai man ir neiseina

o ima kas nors per radio modema. Anksciau toki turejome, bet atsiradus dsl atsisakeme, nes kaina buvo zymiai didesne.
O dabar kai inetas atpiges, tai gal ir tenai pigiau?
O dabar kai inetas atpiges, tai gal ir tenai pigiau?
Hmmm skynetas neluzo iki paskutiniu dienu ,bet va dvi dienas streikuoja .Dabar atsigavo .Siaip irgi nelabai skaitosi ,jei kokia beda atsijunk .Ftp yra bet ne tinklo ,o paciu vartotoju .Ansciau ir tinklo buvo ,dabar nera.
skynet nera justuose. Yra tik justnetas ( jisai baltnet atrodo priklauso), bet apie ji girdejau blogu atsiliepimu, tai ir nesijungiu.
Ankciau take buvo galima pasiziureti apie visus dsl planus ir ju kainas. O kaip dabar? Bandziau, tai man ismete dsl portala, ir esu tokia ir tokia ( zmogus kuris isivede pavarde) ir kad turiu a1 plana, bet neberadau kitu planu palyginmui. O ypac domina tas naujasis dsl, kur mazoms imonems uz 99lt - kokie ten greiciai, kokios salygos..
Ankciau take buvo galima pasiziureti apie visus dsl planus ir ju kainas. O kaip dabar? Bandziau, tai man ismete dsl portala, ir esu tokia ir tokia ( zmogus kuris isivede pavarde) ir kad turiu a1 plana, bet neberadau kitu planu palyginmui. O ypac domina tas naujasis dsl, kur mazoms imonems uz 99lt - kokie ten greiciai, kokios salygos..