Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto paslaugų tiekėjai

Jus man, visiskai tupijcai "ant technikos" paaiskinkit, 6000Mb per menesi - tai daug ar mazai? Jei galima, labai populiariai paaiskinkit ???
Atsakyti
Jus man, visiskai tupijcai "ant technikos" paaiskinkit, 6000Mb per menesi - tai daug ar mazai? Jei galima, labai populiariai paaiskinkit ???

Cia parsisiunciamos informacijos?? Nu ziurint ka veiksi prie ineto. Man tai forumuose pasedet, su mokslais pasiknaisiot, ir siaip ka paskaitinet - tai 100MB per menesi sociai uztenka (iskaitant kad juo naudojuosi savaitgaliais ir vakarais, nes darbe internetas yra). O jei siusies filmus ir t.t. tai neisivaizduoju...
Atsakyti

Ziurint kokia to "malonumo" kaina..
Atsakyti

Ziurint kokia to "malonumo" kaina..

60 lituku per menesi
Atsakyti
Smurka, 600 ar 6000 MB?

Jei tik pastui pasiziureti ir kasdien po kelias min po ineta palandzioti, tai pilnai uztenka ;D. Jei nori daugiau palandziot ir issitekt i sia megu suma, galima nuimti, kad visai nerodytu paveiksliuku puslapiuose...
Atsakyti
Smurka, 600 ar 6000 MB?

Jei tik pastui pasiziureti ir kasdien po kelias min po ineta palandzioti, tai pilnai uztenka ;D. Jei nori daugiau palandziot ir issitekt i sia megu suma, galima nuimti, kad visai nerodytu paveiksliuku puslapiuose...

6000MB nemokamai (na, uz 59 litu fiksuota menesini mokesti) per menesi
Atsakyti

[smiley=taip.gif]..
  + 50 uz pajungima ir dar modemas 300 su kapeikom.. Beje, MB neriboja tik jei moki i prieki..
 :-/..

Bet verta smile.gif
  Geri greiciai, geras ftp (su tokiais greiciais galima pasikurti ir savo).. smile.gif

Modemas?? Aš galvojau, kad modemas reikalingas tik tada, kai internetan jungiesi per telefono liniją..O tai ta tinklo plokštė netinka, kur ir dabar mano kompe? Dabar esu kabelinio interneto vartotoja, tai ką dar ir modemą man reiks pirkti? Šiaip tai esu Vinit'os abonentė, kabelis tiesiai į TV "užpakalį" veda..matot, kokia aš gudri technikoje :'(
Atsakyti

Modemas?? Aš galvojau, kad modemas reikalingas tik tada, kai internetan jungiesi per telefono liniją..O tai ta tinklo plokštė netinka, kur ir dabar mano kompe? Dabar esu kabelinio interneto vartotoja, tai ką dar ir modemą man reiks pirkti? Šiaip tai esu Vinit'os abonentė, kabelis tiesiai į TV "užpakalį" veda..matot, kokia aš gudri technikoje :'(

Matai.. Taip paprastai, TV kabeliu ineto nepaimsi[smiley=ne.gif].. Modemas sujungia TV kabeli su kompu.
  Tarp kitko, jei esi sios cable TV vartotoja daugiau, nei metus, modema gali imti issimoketinai (be procentu) wink.gif.. Arba nuomotis, bet tada reik palikt didesni uzstata, nei tas modemas kainuoja, o jei problemos piniguose.. Pati supranti wink.gif
Atsakyti
Labas mamos,
pagaliau "prisikasiau" iki forumo..baisiai ilgai internetas puslapį volioja ir taip dar labiau sustiprina mano ryžtą imtis priemonių ;D Taigis, Skynet'o Jeruzalėje nėra, Vinit'oje nežmoniškos eilės, bet va reklamuojasi mūsų naem "Ogmios Optimus". Ar kas nors tokį interneto tiekėją išnaudojat? Visi žada kalnus, bet kartais lieka tik toks dalykas naudojamas trąšoms..Taigi greitis nurodytas normalus, mokestis 50 lt/mėn. , įvedimas 118 Lt, be tinklo kortos (na, tą aš turiu). bet ar jie visada kokybiškai paslaugas suteikia, ar nebūna ilgalaikių 'rekonstrukcijų", remontų, "lūžių" nuo lietaus ir pan.? Už informaciją būsiu labai dėkinga wink.gif Ačiū.
Atsakyti
Brooke pas tave Vinita ir geras greitis? mes antra sav. kaip isivedem, tai kas antra diena pasideda nuo keiksmu vinitos administratoriui, po to diena greitis geras, po to vel, nezinau tiek dar taip bus >:(
Atsakyti
Man tai geriausia internetas 256 kbit/sek už 54 lt  60 val arba 1200 MB per mėnesį, jai negana gali pasirinkti, kad savaitgaliai būtų neribojama, o darbo dienomis 60 val arba 1200 MB per mėnesį už 92 lt per mėnesį su visa įranga. Aptarnauja 24 val. per parą ir pretenzijas gali pareikšti ir visa kontrolė apie sunaudotą laiką ir duomenų kiekį būna mano rankose. Viršijus limitą tik 2.40 LT/val, tokios kainos nė vienoje interneto svetainėje nerasite. O telefoną galima laikinai atjungti pusei metų ir mokėti tik 10 lt/mėn, bet nors man paskambinti gali smile.gif))
Atsakyti
Brooke pas tave Vinita ir geras greitis? mes antra sav. kaip isivedem, tai kas antra diena pasideda nuo keiksmu vinitos administratoriui, po to diena greitis geras, po to vel, nezinau tiek dar taip bus >:(

Pas mus viskas ciki piki ??? Dziaugiames neatsidziaugiam smile.gif
  Gal labai daug siurbiat?
 Jei ne, tai kelkit veja! Taip negalima [smiley=ne.gif]!
Atsakyti