Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto paslaugų tiekėjai

QUOTE(AŠA @ 2006 03 01, 11:58)
na, jei kokios info reikės - kreipsiuosi...
iki šiol naudojomės savo vietiniu DKD, 48 Lt/mėn., irgi FTP , visa kita, bet lėtokas jis, labai dažnai "lūžta", o aš vis bambėdavau bambėdavau... - prisibambėjau doh.gif

Na šitas kiek naudojuosi nulūžęs nebuvo schmoll.gif Kokybė tikrai nebloga drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir as naudojuosiu ID3 planu. Visai nieko. Dabar dar pasidariau, kad ir diena galeciau narsyti. Teko prideti 9lt./men. Viso: 26+9=35Lt+23Lt(telefonas)=58Lt. Uztat kiaura para. Tiesa,darbo metu nuo 8val.iki 17val. greitis sumazinamas iki 64 kbps. Bet narsyti pakanka, o filmus "pustis" imu po 17val.
Atsakyti
QUOTE(Ginija @ 2006 03 01, 11:09)
Tai tegul dar ir kiekvieną mėnesį staigmeną padaro ir sąskaitą už tlf + internetą apmoka  lotuliukas.gif Jeigu su City ID2, bendroj sumoj apie 70lt cool.gif

paskaiiavau, tai 49+26 bus 75 Lt/mėn. sad.gif o dar įvedimas ir visi "priedai" kur...
na, o apie kokybę parašysiu kai įves...
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2006 03 01, 19:01)
Ir as naudojuosiu ID3 planu. Visai nieko. Dabar dar pasidariau, kad ir diena galeciau narsyti. Teko prideti 9lt./men. Viso: 26+9=35Lt+23Lt(telefonas)=58Lt. Uztat kiaura para. Tiesa,darbo metu nuo 8val.iki 17val. greitis sumazinamas iki 64 kbps. Bet narsyti pakanka, o filmus "pustis" imu po 17val.

as ir turiu id3 ir kaip tik siandien uzsisakiau ta + 9 lt, bet mane tai knisa! kazkodel paciai interentu nepavyko uzsisakyti, o kai paskambinau, na sako geria, bet dar ten reikia patikrinti kazkokias galimybes...! doh.gif sakau, ka ten tikrinti, juk tas interenetas tai veikia! na zodziu, sako, paskambins jums konsultantai, tai dar kokia savaite turbut nieko nebus...! schmoll.gif reikia turbut vel ten triuksmus pakleti tai tuo dirba geriau! lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mane jau pora metu takas id3 bet nuo siandien 9lt primokesim ir internetu galesim naudotis visa para ne tik vcakarais kaip anksciau.tai visai thumbup.gif tik kad dabar diena greitis labai mazas 64/64 o nuo 5h vakaro vel greitis atsistatys toks koks ir buvo anksciau.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 03 01, 23:01)
as ir turiu id3 ir kaip tik siandien uzsisakiau ta + 9 lt, bet mane tai knisa! kazkodel paciai interentu nepavyko uzsisakyti, o kai paskambinau, na sako geria, bet dar ten reikia patikrinti kazkokias galimybes...!  doh.gif  sakau, ka ten tikrinti, juk tas interenetas tai veikia! na zodziu, sako, paskambins jums konsultantai, tai dar kokia savaite turbut nieko nebus...! schmoll.gif reikia turbut vel ten triuksmus pakleti tai tuo dirba geriau!  lotuliukas.gif

Kad niekur nereikia kelti vejo smile.gif, nes tai galima padaryti paciai - ir veltui. O jei telefonu uzsisakysi, tai uz tai dar +10lt. teks sumoketi (uz uzsakyma).
Paprasciausiai nueini i dsl puslapi - kur yra paslaugu valdymas ir isijungi paslauga.
Papildyta:
QUOTE(skorpiniuke @ 2006 03 02, 10:22)
pas mane jau pora metu takas id3 bet nuo siandien 9lt primokesim ir internetu galesim naudotis visa para ne tik vcakarais kaip anksciau.tai visai  thumbup.gif  tik kad dabar diena greitis labai mazas 64/64 o nuo 5h vakaro vel greitis atsistatys toks koks ir buvo anksciau.

Taip, greitis sumazinamas, bet www narsymui - sakyciau visai pakanka.
Atsakyti
Na, pas mane (tiksliau mus) irgi ID3 (dabar kažkaip kitaip vadinas). Bet tėvai nenori įvedinėt to plius 9 LT (aš gyvenu su tėvais, man 17 metų), nes mano, kad išvis tada nenulipiu nuo pc... blush2.gif
Atsakyti
Mes turim ID2, mokam 39Lt/mėn. Greitis pakankamas per mėn gaunu 6GB informacijai gauti. Žodžiu tikrai užtenka mirksiukas.gif
Atsakyti
[COLOR=blue]
QUOTE(SuperMama @ 2004 10 07, 12:38)
Baisiai lėtai dtiltas pas mane juda, net neįmanoma nieko daryti Internete.
Noriu keisti tiekėja ir kiek girdėjau DSL takas teikia patį greičiausią ryšį Lietuvoje.

Būtų įdomu išgirsti mamų nuomonę. Ar naudojate? Koks greitis, kiek kainavo (naudojate bendrai namui ar atskirai).

Bučiau labai dėkinga  :)

undefined
DSL TAKU ESU PATENKINTA. DAR NETURĖJAU JOKIŲ NEPATOGUMŲ.
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2006 03 02, 11:22)
Kad niekur nereikia kelti vejo smile.gif, nes tai galima padaryti paciai - ir veltui. O jei telefonu uzsisakysi, tai uz tai dar +10lt. teks sumoketi (uz uzsakyma).
Paprasciausiai nueini i dsl puslapi - kur yra paslaugu valdymas ir isijungi paslauga.

tai zinau,,, kai is pradziu bandziau pati pasijungti, neismesdavo prie paslaugos valdymo skyrelio, kad galima butu ka pakeisti. tai paskambinau! bet ten ir snekejau 3 kartus ir visi vis kitaip sako! o siandien ziuriu,kad jau yra, na tai ir pasidariau pati!
bet ar dabar taip kas menesi reiks daryti? nes ziuriu, kad raso galioja iki 2006 03 31.. tai turbut taip kas menesi reiks nepamirsti pasikeisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 03 02, 23:30)
tai zinau,,, kai is pradziu bandziau pati pasijungti, neismesdavo prie paslaugos valdymo skyrelio, kad galima butu ka pakeisti. tai paskambinau! bet ten ir snekejau 3 kartus ir visi vis kitaip sako! o siandien ziuriu,kad jau yra, na tai ir pasidariau pati!
bet ar dabar taip kas menesi reiks daryti? nes ziuriu, kad raso galioja iki 2006 03 31.. tai turbut taip kas menesi reiks nepamirsti pasikeisti doh.gif

Tai negi sunku bus kas menesi apsilankyti valdymo skyde? Be to, kai pasibaigs galiojimo laikas - iki 2006 03 31, tai kai noresi eiti i bet koki www (isskyrus www.takas.lt), taves sistema mandagiai paprasys susimoketi arba 1lt. uz diena arba 9lt. uz menesi. Taigi... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2006 03 03, 18:13)
Tai negi sunku bus kas menesi apsilankyti valdymo skyde? Be to, kai pasibaigs galiojimo laikas - iki 2006 03 31, tai kai noresi eiti i bet koki www (isskyrus www.takas.lt), taves sistema mandagiai paprasys susimoketi arba 1lt. uz diena arba 9lt. uz menesi. Taigi...  ax.gif

tai nesunku pasidaryti, bet kadangi esu uzuomarsa, tai sakau, kad galiu pamirsti.. blush2.gif ir beje, man ir anksciau sake is telekomo, kad ismes tokia lentele jei eisiu i kitus psl, ir reiks pasirinkti, kaip ir pati sakei, ar moketi 1 lt ar 9 lt.. bet ne velnio! nieko man neismesdavo, tai ir nezinau kodel! g.gif na bet kai dabar pasidariau, tai gerai, nors intikas tai zymiai suletejo.. verysad.gif
na nieko, uzsirasysiu priminima i kompa! lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti