Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto paslaugų tiekėjai

Naudoju DSL A1+ plana esu patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViChy: 19 kovo 2006 - 17:25
daabr pasakykit jus man durnai blush2.gif kaip cia yra.. visa kovo menesi buvau pasidariusi bazini nterneta dienos metu, kad neribotai butu.. iejau siandien i paslaugos valdyma,pakeisti, kad nuo balnadzio vel butu, bet ten kur tas x raudonas yra, sapudziu kad aktyvuotu i zalia, ir niekas nesikeicia, rodo,kad ta paslauga isjungta! g.gif tai gal sakau cia del to, kad dabar bandau jungti sestadieni, kaip ir taip neribotas yra? ar cia kas nors vel pas mane netaip..? ar jums pasijunge, jei kas bandete jau? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 04 02, 01:17)
  g.gif  tai gal sakau cia del to, kad dabar bandau jungti sestadieni, kaip ir taip neribotas yra? ar cia kas nors vel pas mane netaip..? ar jums pasijunge, jei kas bandete jau?  mirksiukas.gif

Taip. Visiškai teisingai. Kai pirmadienį dienos metu norėsi atsiversti kad ir www.supermama.lt puslapį, tuomet tavęs ir paprašys pasirinkti vieną iš dviejų: ar 1lt sumoki dienai ar 9lt mėnesiui smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kokere: 02 balandžio 2006 - 07:44
QUOTE(Kokere @ 2006 04 02, 07:43)
Taip. Visiškai teisingai. Kai pirmadienį dienos metu norėsi atsiversti kad ir www.supermama.lt puslapį, tuomet tavęs ir paprašys pasirinkti vieną iš dviejų: ar 1lt sumoki dienai ar 9lt mėnesiui smile.gif

4u.gif Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
esu uzsirezervaves buta naujame statomame name. Kadangi mano darbas tiesiogiai susijes su internetu tai man labai svarbi jo kokybe. Pasidomejau, ar imone kuri mane tenkina kaip interneto tiekejas, ar ateiti gales teikti man savo paslaugas mano naujame bute. O gi pasirodo ne. Nes interneto tiekejas bus tik fiksuoto rysio operatorius. Kodel? Todel kad sitas operatorius apmoka darbus ir statybines bendroves neisileidzia kitu tiekeju. As apskambinau kelias interneto imones, jos atsake ta pati. Idomiausia, kad ir kabelines TV irgi negales teikti savo paslaugu. Beliks tik palydovine antena statyti. Tikiuosi kad po metu, kai nama pastatys, tas fiksuoto rysio operatorius pagerins savo paslaugu kokybe ir nuims ta absurdiska abonentini mokesti.
P.S. veiksmas Vilniuje
Atsakyti
g.gif Nezinau, ar cia vel pas mane kas pasidare, ar cia visur taip: tie, kas naudojasi baziniu internetu kur +9 lt dienos metu, ar pastebejote koki skirtuma si menesi? ta prasme del greitumo? Man pradejo itartinai greitai vartyti, na aisku, tas l. gerai, bet kame man iskilo klausimas, kad nuejus i tako puslapi neberodo paslaugos valdymo! tai sakau gal neijungta man ta paslauga ir eina apskaita! kaip pas jus, ar rodo?
Pasiskambinau i telekoma, na ir jie nemate to pas mane! bet sako, kad apskaita nebeina, ir man neleistu atidaryti kitu psl jei nebusiu pasirinkus to kur uz 1 lt arba uz 9 lt plano! bet, taip sake kai tik tas prasidejo, kad neleis niekur ieiti, iskyrus i tako ir telekomo psl, o ejau visur sekmingai ir po to apmokestino 12 ct uz 100 mb! tai dabar ir nebezinau ka galvoti!! Vakar is vis diena nepasijunge, bet ten sake buvo visur problema, bet ja issprende. Dabar neramu, kai gausiu saskaita, kad nebutu trizenkliu skaiciau, nes daug siunciaus. ..
Atsakyti
blink.gif blink.gif ne nu cia tai geras, pati savom akim netikiu! tik parasiau ta zinute, verciu kitus psl ir jau ziouriu,kad suletejo! nueinu i taka! ogi viskas atsirado kaip ir priklauso!! doh.gif matyt sutvarke! ir nebuvo uzdeta to internetas dienos metu! nieo nesuprantu...na bet dabnar jau viskas gerai!
Atsakyti
Vat as busimoji kliente, bet jau susiduriau su pirmosiomis kliutimis ir man visai nemoloniomis. Matyt viskas daug paprasciau, kuomet pasirasai terminuotas sutartis, o mes pasirinkom kita kelia. Uz viska mokam pilna kaina (kas liecia interneta), bet va sutarty itrauktas punktas, kad naudojimosi terminas 1 m. g.gif Sakau, mes nuolaidomis nesinaudojame, vadinasi ir termino kaipo tokio nera... nepasirasiau.. ryt varau pas juos, perrasys sutarti doh.gif Laiko gaisimas, saindien visa diena praleidau su meistrais ir dar ryt turiu kazkur vaziuoti, man tai labai nepatinka......
Atsakyti
pas mus si menesi del bazinio interneto irgi buvo cirku blink.gif buvo kad jei pats pasirenki ta uz 9lt tai nemokamai o kazkaip kitaip 10lt tai as paskambinau i telekoma ir man per telefona pasake kaip ka daryti ir sake kad bus nemokama, o si menesi atsiuncia saskaitoj priskaiciuotus tuos 10lt. blink.gif cia ne piniguose esme bet jau atsibodo tos nezmoniskos saskaitos uz nieka, mums to telefono nereikia o atsijungti negalim nes uzmiesty gyvenam.. nu zodziu telekomas vezi varo blink.gif
o kas dek gricio tai man dabar toks vaizdas kad daug labiau suletejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpiniuke @ 2006 05 03, 21:48)
pas mus si menesi del bazinio interneto irgi buvo cirku  blink.gif  buvo kad jei pats pasirenki ta uz 9lt tai nemokamai o kazkaip kitaip 10lt tai as paskambinau i telekoma ir man per telefona pasake kaip ka daryti ir sake kad bus nemokama, o si menesi atsiuncia saskaitoj priskaiciuotus tuos 10lt.  blink.gif  cia ne piniguose esme bet jau atsibodo tos nezmoniskos saskaitos uz nieka, mums to telefono nereikia o atsijungti negalim nes uzmiesty gyvenam.. nu zodziu telekomas vezi varo  blink.gif
o kas dek gricio tai man dabar toks vaizdas kad daug labiau suletejo  doh.gif

tai o kaip man buvo - is pradziu bandziau darytis pati, vis galvoju 10 litu sutaupysiu.... nieko nesigavo, skambinu i telekoma, galvoju is ten uzsisakysiu, ir tiek to, jau sumokeisu. atsiliepia labai malonus vyrukas, jis man ir sako, darykites pati, nereiks jums moketi, jei jau kas neisies, tada skambinkit.. Sakau, kad dariau ir neisejo, bet jis dar karta paaiskino. keista, kad kaip tik nesiule pats padaryti, juk jiems pinigai... Na galvoju, pasidarysiu pati. Ir ne velnio vel neiseina, meta ta pacia lentele kad neisejo ir viskas! uzkniso.. paskambinu vel, atsiliepia nebe vyrukas blush2.gif o kazkokia cypianciu balsu babce! na as jai issaiskianu kas ir kaip ,sako, tai reiks kelias dienas palaukti, kol patikrinsim technines galimybes doh.gif blink.gif sakau, kokias dar galimybes, pas mane internetas yra, as tik noriu i dienos metu pasijungti! ir vel ji savo istorija, turime patikrtinti tecnines galimybes, ar pas jus ta galima padaryti! nu gun_bandana.gif galvoju! geria, saku, tikrinkit ka norit, tik padarykit! sako, po keliu dienu susieksim... nu gerai. kita diena vel man kiorba pirstai, paziurejau ir pati pasidariau ir viskas iseina! doh.gif pasijunge man ta varnele dienos metu! skambinu vel i telekoma, aciu die ant vyruko vel pataikiau, anie supratingesni.. paaiskinau situacija, kad neisejo, kad skambinau, uzsisakiau telefonu, kad priskiede jog reiks kazkokias galimybes tikrinti, o dabar apsidariau, ir sakau, nebereikia man nieko. Na ir jis graziausiai ta prasyma atsauke, geros dienos ir viskas tuom pasibaige! buvo antradienis zinau. Penktadieni skambina kazkokia Laima is telekomo! doh.gif sako, mes "patikrinom " jusu technines galimybes, cia del to planiuko papildomo, sako, dabar galima padaryti! !!! tai sakau, kad as jau kelios dienos sekmingai naudojuos ir paskambinau pasakiau kad man nebereikia! pradejo mygti, kaip cia taip gal;ejo buti, mes juk tikrinom! nu zodziu, nesusipratimas vaiksciojantis! tai ji dar, isivaziduokit, sako-na mes vistiek ta paslauga atlikom ,ir su sekancio menesio saskaita ateis 10 litu mokestis!~ blink.gif ka sakau, juk as pati pasidariau ,kodel turiu moketi! cia jau ne vien del poinigu, bet is principo! Na ji sumyke, paziuresim ka galim padaryti, bet tipo musu darbininkaib uvo gaisinami ir t.t. Nezinau koki velnia jie ten tikrino, nusisnekejo ryskiai! ateina kita menesi saskaita, bet padaryta nuolaida. Nieko moketi nereikejo! visgi, teisybe triumfavo! thumbup.gif
o del to,kad leciau, tai tiesa, deina daug leciau varto, bet nuo 5 vaklaro vel viskas normaliai... Siaip, super greitis nuo 12 val ir veliau, nakti, vartotoju mazai, tai puslapiai eina gerai!

Atsakyti
nieko sau blink.gif trukdomi darbuotojai blink.gif
nu telekomas kuo toliau tuo daugiau nesamoniu daro doh.gif jau ir taip tu klientu neliko daug tai nors tuos kelis gerbtu ir nesudarytu jiems keblumu blink.gif
o po 12 tai tikrai geras buna bet turbut tik po 12 ir buna blink.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 05 03, 10:46)
blink.gif  blink.gif  ne nu cia tai geras, pati savom akim netikiu! tik parasiau ta zinute, verciu kitus psl ir jau ziouriu,kad suletejo! nueinu i taka! ogi viskas atsirado kaip ir priklauso!!  doh.gif  matyt sutvarke! ir nebuvo uzdeta to internetas dienos metu! nieo nesuprantu...na bet dabnar jau viskas gerai!

Kaip sakoma "reikia mokytis iš kitų žmonių padarytų klaidų". Man užvakar buvo, kad valdymo skyde buvau kaip neatpažintas asmuo - negalėjau pasižiūrėti vartotojo ataskaitos ir pan. Bet užtat greitis buvo apie 850kbps vietoj priklausančių 256kbps. Tai aš niekur neskambinau ir nesiskundžiau, kad negaliu savo ataskaitos pasižiūrėti, o laiminga su vėjeliu siunčiausi filmus smile.gif.
Atsakyti