Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto paslaugų tiekėjai

QUOTE(Kokere @ 2006 05 07, 09:06)
Kaip sakoma "reikia mokytis iš kitų žmonių padarytų klaidų". Man užvakar buvo, kad valdymo skyde buvau kaip neatpažintas asmuo - negalėjau pasižiūrėti vartotojo ataskaitos ir pan. Bet užtat greitis buvo apie 850kbps vietoj priklausančių 256kbps. Tai aš niekur neskambinau ir nesiskundžiau, kad negaliu savo ataskaitos pasižiūrėti, o laiminga su vėjeliu siunčiausi filmus smile.gif.

na pas mane irgi tokios pat bedos buvo, bet, as kazkodel pagalvojau, kad bus apskaita uz tuos, kur buvo siusta, nes jau nebe pagal ta plana.. na gal ne? g.gif
Atsakyti
g.gif kazi ar imanoma atsisakyti interneto 3 men, bet telefoina pasilikti, o pot to vel pasijungti? g.gif
Atsakyti
sveikos mamkos,vasara grystam gyventi i lietuva thumbup.gif ir noresim kuo greiciau isivesti interneta,nes be jo jau gyvent nebemokam blush2.gif taigi saku gal mielos mamos pasidalins patirtim rolleyes.gif koki pacios naudojat?o gal kokio nors visai nerekomenduotumet? mum svarbiausia kad butu neribotas ir greitas.ir aisku kad kaina butu priimtina biggrin.gif aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Priklauso ir nuo miesto, kuriame gyvensite. Nes kai kurie tiekėjai yra visoje Lt, kai kurie aptarnauja tik tam tikrą regioną mirksiukas.gif
Atsakyti
jei yra galimybe tai veskites arba Meganeto arba Mikrovisatos interneta wink.gif
Atsakyti
2 neturiu: mazdaug pries metus stebejau meganeta pas draugus. Kankinosi zmones - megabaitus skaiciuoja ir kitos nsm. Gal dar nuo kainos priklauso.
Jei gyvensit Kaune, kur nors Dainavoj ar Sanciuose, tai KIS'u ieskokit. Geras greitis, ir jokiu nesamoniu.
Ir tik ne telekomo - prazusit:).
Atsakyti
meganeto ir aš nerekomenduočiau. Dažnai nusprogsta, o taisyti nelabai nori. Kartą, kai po trijų dienų išsikviečiau pasižiūrėti kas čia jam atsitiko, tai išeidamas meistras burbtelėjo, kad jei būčiau dar palaukus, tai būtų pats susitvarkęs ir jam nebūtų reikėję važiuoti doh.gif .
Tiesa, neturiu su kuo palyginti...
Papildyta:
neaišku, kaip su kitais.
Atsakyti
Vilniuj - skynet mirksiukas.gif Šviesolaidinis.
Jau antri metai juo naudojuos. Jokių problemų niekad nebuvo. Ir kaina prieinama nuo 39 lt.
Atsakyti
pasa mane kauno internetas kis.50lt,visaj geras,neribotas smile.gif
Atsakyti
Pas mus ( Kaunas ) kalnieciuose-
KAUNETA. Jokiu priekaistu smile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti gal kuri vedėtės internetą nuosavame name? Kiek kainuoja, ar visi tiekėjai veda? Nes skambinausi į vilsatą tai kabelinė su internetu vien tik įvesti kainoja apie 600lt, o po to kas mėnesį po 100 doh.gif
Atsakyti
Pas mane tai nuosavam name, belaidis erdvių, man tiko, nes neturiu paprasto telefono
Atsakyti