Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto paslaugų tiekėjai

Tikrai nepatarciau rinktis VDneto (buves Dtiltas) schmoll.gif Net keiktis norisi kaip baisiai internetas luzta, o ir greitis neispudingas g.gif Na siaip sako tvarko dabar jie programine iranga, bet jokio pagerejimo nematau schmoll.gif
Atsakyti
Kaip ten tas KIS tai nežinau, bet Meganet'o šaiką kartais priplot norisi, jei 3 savaites pasidžiaugi liuksusiniu internetu tai lauk bėdos, būtinai kas nors bus, o kai paskambini aiškintis tai arba ragelio nekelia arba atsiliepia kokia žiopliukė, kuri nieko nežino. Bet šiaip (tais atvejais, kai netas liuks) tai gerai, greitis geras, ypač į užsienio web'us, o ir iš tinklo t.y Dc++ hub'ų gali visokių filmų ir muzikytės prisisiųst thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zanetauz @ 2006 10 10, 07:46)
Kodel? Gal pati ji turi?

nea pas mane vecro, pas drauga kis tai tikrai geras internetas, siunciasi ka nori ir kada nori, geras greitis mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mane Meganetas.Anksciau tai tikrai budavo dienu kai noredavosi visus issaudyt uz prasta rysi. gun_bandana.gif Bet paskutiniu metu skustis negaliu (oi,kad tik neprisikarkseciau.... unsure.gif ),viskas veikia,viskas tvarkoj.Ir tai man rodos susitvarke kai as paskambijau ir atsiliepus autoatsakikly palikau zinute...Nelabai grazia...Nu bet nelabai ir baisia... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ireba @ 2006 10 17, 10:45)
Pas mane Meganetas.Anksciau tai tikrai budavo dienu kai noredavosi visus issaudyt uz prasta rysi.  gun_bandana.gif Bet paskutiniu metu skustis negaliu (oi,kad tik neprisikarkseciau....  unsure.gif ),viskas veikia,viskas tvarkoj.Ir tai man rodos susitvarke kai as paskambijau ir atsiliepus autoatsakikly palikau zinute...Nelabai grazia...Nu bet nelabai ir baisia...  blush2.gif

As panasiai su Omnitel dabar kalbuosi, nes nervai nelaiko blink.gif
Aciu mergickos uz patarimus...
Idomu dar del mikrovisatos nuomoniu parinkti
Atsakyti
Pas mus Meganet. Buna siokiu tokiu nesklandumu (uzplaukia ir neveikia g.gif ,aciu Dievui,kad retai),bet visumoj tai nesiskundziu ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Norėjau paklausti, ar informacija, jos kiekis , priklauso nuo interneto teikėjo???
Atsakyti
tu cia gal turi omeny parsisiunciamos info kieki? g.gif tai tada skiriasi. va naudojam balticuma ir tas kiekis nera ribojamas. kitur raso brosiurose kiek gali parsisiusti
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2006 10 17, 17:38)
tu cia gal turi omeny parsisiunciamos info kieki? g.gif tai tada skiriasi. va naudojam balticuma ir tas kiekis nera ribojamas. kitur raso brosiurose kiek gali parsisiusti

Pas mane nėra galimybės naudotis P2P programomis (keitimosi rinkmenomis sistemomis eMule, eDonkey, KaZaA, BitTorrent, DirectConnect ir pan.)
Nežinau ką tai reiškia, todėl ir klausiu.
Atsakyti
Gal kam teko susidurti su kabinama TV lėkšte ir tokiu būdu gaunant ir kabelinį internetą (nuosavame name) ? 4u.gif
Atsakyti
taip, gali buti ribojamas informacijos siuntimas. o tos programos yra kad galetum parsiusiusti informacija internetu is kito vartotojo
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2006 10 18, 08:42)
Gal kam teko susidurti su kabinama TV lėkšte ir tokiu būdu gaunant ir kabelinį internetą (nuosavame name) ? 4u.gif

Nelabai supratau klausimo.
Yra internetas per satelitines antenas, bet ten tik duomenu priemimas per antena duomenu ishsiuntimui reikia, bent minimalaus interneto ish kitur.
Kitas variantas bevielis internetas per tam tikras antenas, tik joms reikalingas tiesioginis matomumas. Daugiausiai bevieliu Lietuvoj uzhsiima Erdves.
Atsakyti