Tikrai nepatarciau rinktis VDneto (buves Dtiltas)
Net keiktis norisi kaip baisiai internetas luzta, o ir greitis neispudingas
Na siaip sako tvarko dabar jie programine iranga, bet jokio pagerejimo nematau
Kaip ten tas KIS tai nežinau, bet Meganet'o šaiką kartais priplot norisi, jei 3 savaites pasidžiaugi liuksusiniu internetu tai lauk bėdos, būtinai kas nors bus, o kai paskambini aiškintis tai arba ragelio nekelia arba atsiliepia kokia žiopliukė, kuri nieko nežino. Bet šiaip (tais atvejais, kai netas liuks) tai gerai, greitis geras, ypač į užsienio web'us, o ir iš tinklo t.y Dc++ hub'ų gali visokių filmų ir muzikytės prisisiųst
QUOTE(zanetauz @ 2006 10 10, 07:46)
Kodel? Gal pati ji turi?
nea pas mane vecro, pas drauga kis tai tikrai geras internetas, siunciasi ka nori ir kada nori, geras greitis
Pas mane Meganetas.Anksciau tai tikrai budavo dienu kai noredavosi visus issaudyt uz prasta rysi.
Bet paskutiniu metu skustis negaliu (oi,kad tik neprisikarkseciau....
),viskas veikia,viskas tvarkoj.Ir tai man rodos susitvarke kai as paskambijau ir atsiliepus autoatsakikly palikau zinute...Nelabai grazia...Nu bet nelabai ir baisia...
QUOTE(ireba @ 2006 10 17, 10:45)
Pas mane Meganetas.Anksciau tai tikrai budavo dienu kai noredavosi visus issaudyt uz prasta rysi.
Bet paskutiniu metu skustis negaliu (oi,kad tik neprisikarkseciau....
),viskas veikia,viskas tvarkoj.Ir tai man rodos susitvarke kai as paskambijau ir atsiliepus autoatsakikly palikau zinute...Nelabai grazia...Nu bet nelabai ir baisia... 
As panasiai su Omnitel dabar kalbuosi, nes nervai nelaiko
Aciu mergickos uz patarimus...
Idomu dar del mikrovisatos nuomoniu parinkti
Sveiki,
Norėjau paklausti, ar informacija, jos kiekis , priklauso nuo interneto teikėjo???
Norėjau paklausti, ar informacija, jos kiekis , priklauso nuo interneto teikėjo???
tu cia gal turi omeny parsisiunciamos info kieki?
tai tada skiriasi. va naudojam balticuma ir tas kiekis nera ribojamas. kitur raso brosiurose kiek gali parsisiusti
QUOTE(egliosha @ 2006 10 17, 17:38)
tu cia gal turi omeny parsisiunciamos info kieki?
tai tada skiriasi. va naudojam balticuma ir tas kiekis nera ribojamas. kitur raso brosiurose kiek gali parsisiusti
Pas mane nėra galimybės naudotis P2P programomis (keitimosi rinkmenomis sistemomis eMule, eDonkey, KaZaA, BitTorrent, DirectConnect ir pan.)
Nežinau ką tai reiškia, todėl ir klausiu.
Gal kam teko susidurti su kabinama TV lėkšte ir tokiu būdu gaunant ir kabelinį internetą (nuosavame name) ?
taip, gali buti ribojamas informacijos siuntimas. o tos programos yra kad galetum parsiusiusti informacija internetu is kito vartotojo
QUOTE(ADA @ 2006 10 18, 08:42)
Gal kam teko susidurti su kabinama TV lėkšte ir tokiu būdu gaunant ir kabelinį internetą (nuosavame name) ? 
Nelabai supratau klausimo.
Yra internetas per satelitines antenas, bet ten tik duomenu priemimas per antena duomenu ishsiuntimui reikia, bent minimalaus interneto ish kitur.
Kitas variantas bevielis internetas per tam tikras antenas, tik joms reikalingas tiesioginis matomumas. Daugiausiai bevieliu Lietuvoj uzhsiima Erdves.