Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto paslaugų tiekėjai

QUOTE(ireba @ 2006 10 17, 11:45)
Pas mane Meganetas.Anksciau tai tikrai budavo dienu kai noredavosi visus issaudyt uz prasta rysi.  gun_bandana.gif Bet paskutiniu metu skustis negaliu (oi,kad tik neprisikarkseciau....  unsure.gif ),viskas veikia,viskas tvarkoj.Ir tai man rodos susitvarke kai as paskambijau ir atsiliepus autoatsakikly palikau zinute...Nelabai grazia...Nu bet nelabai ir baisia...  blush2.gif

labas. perkaiciau, kad naudojiesi meganet internetu. kai meistrelis ivede interneta, gal paliko toki failiuka -dokeda, kur yra info, kaip prisijungti prie vietiniu serveriu\? as turejau visa sita, bet pakeiciau kompa, tai nieko neliko. jei nebuutu sunku, man persiustum, ka?
Atsakyti
labas. kas naudojasi meganet? labai reikia prisijungimo prie vietiniu serveriu failiuko. meistrelis kai ivede interneta, tai paliko failiuka dokedos, kur visos nuorodos yra. buvau pasidarius, viskas buvo gerai. tik va, pakeitem kompiuteri, nes anas sugedo ir dabar nebeturim to prisijungimo, o noretusi. jei kas naudojasi meganet, atsiuskite, prasau. sandravaa@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(boruze34 @ 2006 11 13, 18:34)
Noriu anglijoje naudotis internetu,bet su nesiojamu kompu.kokiu interneta geriau pasijungti uk,t.y.-kad nebutu labai brangus ir veiktu nepriekaistingai?O gal geriau butu veztis pirkta is LT laptopa su jau veikianciu  internetu?Aciu visiems atsakiusiems!Lauksiu kuo skubaus atsakymo. 4u.gif

nezinau kokios interneto kainos Anglijoj, bet jei porai dienu, tai gali ir lietuviskaji ten nuvezt, bet jei gyveni ten, tai tau lietuviskas internetas tenai "auksiniu" bus doh.gif gerai jei uzteks atlyginimo, bet abejoju blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2006 10 26, 10:40)
O idomu skynet reikia sutarti pasirasyti? Ivedimas kainuoja? Ir per kiek laiko ivestu (kaikur zinau, kad menesi gali ivedimas uztrukti)?

Mes nesenai pakeitem Meganeta i Skyneta,zeme ir dangus!!!!!!!!!!!!!!!!Meganetas paskutinis s...,kiek buvo skambinta,zadeta,ir net nemokamai naudojausi,net nesiunte kvituku,vistiek nervai neislaike,gyvenu Antakalnyje,nerealiai apsidziaugiau kai suzinojau kad Skynetas aptarnauja musu rajona,ir dabar vis esu labai,labai patenkinta! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2006 10 25, 15:47)
Galbut praziurejau, bet nerandu panasios temos. Noriu paklausti vilnieciu, kokio interneto tiekejo paslaugomis naudojates. As gyvenu Antakalnyje, noriu isivesti interneta, tik nezinau ka pasirinkti. Kas tiekia interneta Vilniuje (isskyrus Telekoma ir Skyneta)? Girdejau "Pramogu tilta" ir "Taska", gal kas nors naudojasi ju paslaugom?

Na, zodziu pasidalinkit privalumais ir trukumais, pateikite kainas

Šiuo metu naudojamės RYGVEDA paslaugomis. Tai tikras š....
Tikrai nepatariu labai dažnai dinginėja, o kai skambini nekelia ragelio arba iš vis išjungia telefoną.
Skaičiau,kad Antakalny yra www.b4net.lt gal neblogas nežinau. Gal kas gali pasidalinti patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Man taip pat reikia pagalbos. Gyvensime Neries kr., kiek skambinau į firmas niekas neturi tame name (daugiabutyje) savo linijos: nei Meganet, nei Init, nei Parabolė... Ką rinktis? g.gif
Atsakyti
Sveikos,

ruošiames keisti interneto tiekėją, tai noriu pasidomėti į kokį verta keisti ax.gif
Dabar naudojames telekomo internetu, tai sakyčiau brangoka.... Nusižiūrėjom tele2 C Gates, už mažesnę kainą nei telekomo turėtume ir internetą ir kabelinę tv. Tik kaip su interneto ryšiu? Ar nesiskundžiat, kurie naudojasi? g.gif
Dėkoju už jūsų nuomones ir pasisakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2006 12 17, 11:48)
Sveikos,

ruošiames keisti interneto tiekėją, tai noriu pasidomėti į kokį verta keisti  ax.gif
Dabar naudojames telekomo internetu, tai sakyčiau brangoka.... Nusižiūrėjom tele2 C Gates, už mažesnę kainą nei telekomo turėtume ir internetą ir kabelinę tv. Tik kaip su interneto ryšiu? Ar nesiskundžiat, kurie naudojasi?  g.gif
Dėkoju už jūsų nuomones ir pasisakymus  4u.gif

musu klaipedos balticum tai nieko gero schmoll.gif . diena vos eina doh.gif . 100 megu parsisiust uztrunka 4 valandas doh.gif . nakti per 8 valandas 700 megu siaip ne taip ateina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2006 12 17, 12:48)
Sveikos,

ruošiames keisti interneto tiekėją, tai noriu pasidomėti į kokį verta keisti  ax.gif
Dabar naudojames telekomo internetu, tai sakyčiau brangoka.... Nusižiūrėjom tele2 C Gates, už mažesnę kainą nei telekomo turėtume ir internetą ir kabelinę tv. Tik kaip su interneto ryšiu? Ar nesiskundžiat, kurie naudojasi?  g.gif
Dėkoju už jūsų nuomones ir pasisakymus  4u.gif

apie interneto tiekejus

cia
Atsakyti
Skynet labai geras interneto tiekejas. Mes labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SilvijaG @ 2006 12 17, 18:58)
Skynet labai geras interneto tiekejas. Mes labai patenkinti  thumbup.gif

Gaila, skynet'o musu name nera galimybes isivesti verysad.gif girdejau, kad geras internetas, bet.. cool.gif
Atsakyti
pas mano zujkį irgi Skynet. greitis nerealus smile.gif
Atsakyti