Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto paslaugų tiekėjai

Turim mes tą Informacijos tiltą, bet nepasakyčiau, kad greitis geras schmoll.gif Pzv. 4 MB siunčia kokias 4 minutes, ar tai normalu g.gif Gal reikia jiems skambinti g.gif Sutartį nurodyta greitaveika 1024 Kbps g.gif
Atsakyti
sveikos, 3,5 metų naudojausi c-gates paslaugomis buvau labai patenkinta, greitis gan tenkino tuolab kad mes namie 3 PC pasitatę, mokėjom nedaug su kabeline išeidavo tik 54,- bet teko iš ten išsikraustyti o kur persikraustem niekas i ta nama apart vinitos neteike, Vinita mums išviso salygos nepatinka, tai šiaip ne taip susitarem su meganetu, bet esu taip nusivylus, per juos minimum 20 lt jau vien saskaitai telefono išleidau, 15 dienų dar tesinaudojam, o 6 kartus buvo dingęs internetas, du kartus net po tris paras, kartą virš 14 valandu o kitus kartus po keleta valandu. Jiems ten skambink neskambines. Merginos sakykit ar as turiu kokia teise nemoket pajungimo mokescio jei iki mėnesio galo atsisakyčiau ir atsiskaityčiau tik už tam tikra suteiktas paslaugas.
Atsakyti
Sveiki visi, gal kas galite patarti... mastau.gif

QUOTE(Kokere @ 2005 12 28, 21:36)
Belieka dar Omni Connect, jei telekomas netenkina

vat nuo Conneto man jau paranoja....
QUOTE(ErikaI @ 2006 10 03, 12:05)
  apie Omni conect  girdėjau daug negražių atsiliepimų tai nenoriu, doh.gif sad.gif  Nejaugi tai tik dvi vienintelės firmos tiekiančios belaidį internetą?  g.gif

QUOTE(tiramisu @ 2006 10 03, 14:46)
Tik ne Omini Connekt . Mano dvi drauges turi . Blogiau ne buna . naudoja , tik del to kad įmone apmoka , bet vos ne kas antram puslapi atsijungineja , o greitis toks , kad kol viena nuotrauka atsidaro eina kavos gerti
Dar gal yra Satnet vartotoju tarp mamyčiu?O  tai dabar Satnet susijunge su Meganet ir kaip rezultatas , namuose jokio neturiu interneto , visai dingo ir ne vienu telefonu negaliu prisiskambinti

Va ir čia rašo kad Connectas nepatinka. blush2.gif greitis tiek jau to, smile.gif galima ri kavos atsigerti, tačiau jau antras įrenginys "pastringa". nebesuprantu ar čia mes visai .... verysad.gif ar čia su tuo connectu negerai? gal galite kas pakomentuoti.

dar patarimo norime ax.gif , gyvename Kaune, nedaugiabutyje, tad apie kabelines svajoti negalime, (nors INIT savo laiku mums patiko). telefono linijos nėra (tipo miesto vidurys... lotuliukas.gif telekomas prašo virš 4000 Lt už įvedimą lotuliukas.gif ), tačiau gerai matosi visi bokštai (jeigu tai ką nors keičia)galvojame kabinti "lėkštę", gal galite pareikšti savo nuomonę (aišku + ir -)
Atsakyti
kas turi teo interneta Premium(kur 79 lt/men), sakykit, koki greiti jums raso, kai strelyte nuvedat prie tu 2 monitoriuku desiniajam apatiniam kampe!? g.gif man raso 12.0 Mbps, ar tai ne per mazai!?zadejo greiti iki 4Mb, tai ka tie Mbps reiskia?darbe net visa 100 rodo!!!!!! blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Smandi @ 2007 02 05, 11:03)
Va ir čia rašo kad Connectas nepatinka. blush2.gif greitis tiek jau to,  smile.gif galima ri kavos atsigerti, tačiau jau antras įrenginys "pastringa". nebesuprantu ar čia mes visai .... verysad.gif ar čia su tuo connectu negerai? gal galite kas pakomentuoti.

omnitelio connect yra labai letas!!!!!filmo tikrai neatsisiusi!!!o be to dabar padare kad galima tik 1Gb atsisiust(tas kur neribotas buvo), tai kad nors deklaruoja greiti iki 2 mb, realiai iki 1Mb, ir tai tik diena, vakarais dar leciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Smandi @ 2007 02 05, 11:03)
Va ir čia rašo kad Connectas nepatinka. blush2.gif greitis tiek jau to,  smile.gif galima ri kavos atsigerti, tačiau jau antras įrenginys "pastringa". nebesuprantu ar čia mes visai .... verysad.gif ar čia su tuo connectu negerai? gal galite kas pakomentuoti.

su connect'u negerai
patikek
va mkaip buvo mums
2006 vasaris
isigijom Connecta pries metus, pasirasem sutarti, kad 6 men mokame po 50% kainos ir turim neribota duomenu kieki (akcija), po pusmecio pasibaigus akcijai pakeiciam i mazesni plana su ribotu duomenu kiekiu, nes esamas planas mums brangus. Internetas buvo letas, bet siek tiek veike. Moku 1 men 50% kainos, kita men., trecia men. gaunu laishka, kad yra skola, galvojau apsiriko - tada intika atjungia, pradedu aishkintis, pasirodo turiu moket 100% kainos nes mano sutartyje irasytas ne toks akcijos kodas, pakeliu vejus, jie pradeda aishkintis, issiaishkina , kad as ne taip supratau ir ner tokios akcijos, kad 6 men puse kainos o tada keiti plana, yra tik:
a) 50% nuolaida 6 men., po to 1.5 metu moki pilna kaina
b)moki pilna kaina ir tada keitineji plana kada nori...
Pakeliu dar didesnius vejus, motyvuoju tuo, kad ne as viena durna ir nesupratau kas man sakoma - pazystu dar viena zmogu, supratusi lygiai taip pat ir dabar esanti lygiai tokioje pat padetyje...Vadybininkai papraso palaukti dar pora dienu, pasiaishkina, paskambina, atsipraso, anuliuoja skola, pakeicia plana i mazesni su ribotu greiciu, ka gi, planas mazesnis, bet skolos nereikia moket.
Preita vasara
Tada pradeda siaubingai leteti ir trukinet intikas...Pradzioj kenciu, paskui pabosta kest MB, tas pabando prisijungt prie intiko, po to ilgai keikiasi, trankosi durimis ir t.t
Skundziuosi Omniui, tie pasiaiskina, duoda atsakyma - pas jus didelis vartotoju kiekis, pazada padaryt tinklo pletra, anuliuoja menesio mokesti. Po menesio dar letesnis intikas, vel skundziuosi, jie vel passiashkina, mol rysys dar letesnis, vartotoju dar daugiau, pazada plest... taip skundemes iki velyvo rudens, kartais anuliuodavo men. mokesti, kartais ne, zodziu...
visa ta laika per tv sukasi reklama apie nuostabu omni connect, vartotoju dar daugeja..
Gruodzio men. pradejo beveik visai neveikt. pvz. reikia prisijungt prie banko, ka gi, jungiuosiu, neprisijungia, jungiuosi N sykiu, prisijungia, suvedu slaptazodzius - luzta intikas, jungiuosi N sykiu, neprisijungia, perkraunu kompa, jungiuosi N sykiu, prisijungia, suvedu slaptazodzius, pabandau apmoket saskaita, suvedu visus duomenis ir ka jus galvojat, teisingai BINGO - LUZTA.... ir taip N sykiu
iki vakaro apmoku saskaita..
apie SM as jau net nekalbu - 1 psl kraudavosi ~5 min...
Skambinu, sakau, viskas NORIU ANULIUOT SUTARTI del nekokybishku paslaugu, jus man paskutini karta zadejot menesio begyje padaryt tinklo pletra, jie sako, ne, zadejom per 1/4 metu...
kalbejau daug sykiu su ivairaus rango Omnio klerkais - jie teigia, kad duomenu kiekis pas mane praeina, reiskia intikas veikia, reishkia paslauga kokybishka, sutarties jie neanuliuos, daug kalbejom, daug, bet neanuliuos, beje Omnitelio klerkai teigia, kad connectu vartotojai nesiskundzia... lotuliukas.gif
ka gi
na sumokesiu as ta netesybu bauda 12x20 Lt=240LT, o dar po metu atjungsiu 4 omnio numerius savo, MB ir tevu (~ mazdaug 300 lt/men), is principo atjungsiu, nors tomis paslaugom esu patenkinta, bet nereikia is manes tyciotis, va tada lai skaiciuoja, kas pralose..
p.s. uz omni connet mokam kiek pagal sutarti +5 lt, nes mes su vyru uz tuos 5 lt kalbam nemokamai, kadangi ir connectas mano vardu tai jam irgi priklauso +5 lt, bet tai ne telefonas.. dzin.. vis tiek +5 lt
kapeikos man tie 5 lt, pabodo, kad mane durne laiko ir pabodo saskaitas tikrint..
daug prirasiau? galeciau dar dvigubai tiek apie juos
Atsakyti
SKYNET SAKE , KAD SERVERIO SU FILMAIS NETURI, O mes jau pripratom prie filmu, taip kad netiks. C-gates turi DC++, gal juos reikes jungtis.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(g00te @ 2007 02 09, 19:51)
pradejo beveik visai neveikt. pvz. reikia prisijungt prie banko, ka gi, jungiuosiu, neprisijungia, jungiuosi N sykiu, prisijungia, suvedu slaptazodzius - luzta intikas, jungiuosi N sykiu, neprisijungia, perkraunu kompa, jungiuosi N sykiu, prisijungia, suvedu slaptazodzius, pabandau apmoket saskaita, suvedu visus duomenis ir ka jus galvojat, teisingai BINGO - LUZTA.... ir taip N sykiu

BINGO lotuliukas.gif ir mes taip.
Bet pas mus jau du prietaisai visai "nusmigo". gali krauti kiek nori, ir perkrauti , bet jis "pereina" į hipnozės seansą, ne į hipnozės į komos būseną, nes nebepabunda, tik mirksi abi lemutės ir viskas, o bandant jungtis visada rodo - SIm kortelė neaktyvuota. lotuliukas.gif
tai vieną nuvežėm taisyti,, nes mumspasakė kad "parėjo" connectas. taisė beveik du mėn. Apie klerkus - patylim...., sąskaita nesustabdyta lotuliukas.gif tai išsireikalavom duoti kitą, nepraėjus nei savaitei blink.gif parėjo" doh.gif ir kitas verysad.gif . vat tada ir prasidėjo paranoja - ar mes nemokam naudotis ar čia jie super įrenginį reklamuoja? mastau.gif
dabar (prieš dvi dienas) pakeitė visai į naują, ką galvojate?
Bijau jungtis - hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Smandi @ 2007 02 15, 13:35)
BINGO lotuliukas.gif ir mes taip.
Bet pas mus jau du prietaisai visai "nusmigo". gali krauti kiek nori, ir perkrauti , bet jis "pereina" į hipnozės seansą, ne į hipnozės į komos būseną, nes nebepabunda, tik mirksi abi lemutės ir viskas, o bandant jungtis visada rodo - SIm kortelė neaktyvuota. lotuliukas.gif
tai vieną nuvežėm taisyti,, nes mumspasakė kad "parėjo" connectas. taisė beveik du mėn. Apie klerkus - patylim...., sąskaita nesustabdyta lotuliukas.gif tai išsireikalavom duoti kitą, nepraėjus nei savaitei  blink.gif parėjo" doh.gif ir kitas verysad.gif . vat tada ir prasidėjo paranoja - ar mes nemokam naudotis ar čia jie super įrenginį reklamuoja? mastau.gif
dabar (prieš dvi dienas) pakeitė visai į naują, ką galvojate?
Bijau jungtis -  hihihi.gif

o jums saskaitu neanuliuoja, kaip kompensacijos?
hmm..
jei nea, derekites, galite parasyti skunda, tada nagrines aukstesni klerkai, tie gal pasiulys bent tiek
p.s. ka tik paskambinau i omniteli, norejau atjungt omni connecta ( butu reikeje moket po 20 lt netesybu) ale man pasiule pakeisti tos korteles plana (16 lt menesinis mokestis, kuri galima prakalbet) tai sakykim yra maziausias blogis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo g00te: 15 vasario 2007 - 13:57
Pas mus TEO "Zebra" internetas". Kadangi kitokio nėra galimybės įsirengti.
Greitis normalus, tik vat karts nuo karto vis ryšys nutrūksta sad.gif ir reikia modemą išjungt-įjungt (pas mus belaidis).
Atsakyti
Va va tas Zebra internetas ir belaidis ir "sulaidis" vistiek rysys trukineja.
O jau save tai kai isreklamuoja .Tai gaunasi taip:internetas sau ir reklama sau
Atsakyti
QUOTE(atne777 @ 2007 02 16, 20:54)
Va va tas Zebra internetas ir belaidis ir "sulaidis" vistiek rysys trukineja.
O jau save tai kai isreklamuoja .Tai gaunasi taip:internetas sau ir reklama sau

Na per tuos metus kiek turiu neta, ismeginau ne viena paslauga. Siuo metu naudojuosi zebra uz49lt. Per ta pusmeti ne karto nebuvo luzes netas, nors kompas ijungtas didziaja dienos dali. Tiesa kompas, modemas ir rauteriukas "sedi" ant upso.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 02 16, 21:13)
Na per tuos metus kiek turiu neta, ismeginau ne viena paslauga. Siuo metu naudojuosi zebra uz49lt. Per ta pusmeti ne karto nebuvo luzes netas, nors kompas ijungtas didziaja dienos dali. Tiesa kompas, modemas ir rauteriukas "sedi" ant upso.

Bet koks internetas kazkada luzta. Tik va vieniems pasiseka tuo metu dirbt, kitiems ne. Nes nemaciau dar nei vieno serverio kuris galetu metu metus dirbt be pertraukiu , ypac tokiu gigantu kaip telekomo.
Atsakyti