Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto paslaugų tiekėjai

QUOTE(coris @ 2007 03 01, 12:16)
O 100.0 Mbps cia koks skaitosi intiko greitis turbut nelabai greitas.

Čia bus tavo tinklo kortos maksimalus pralaidumas. Abejoju ar turi toki greiti.Bent zebra siulo max 4mbps greiti. Čia dsl linija, kabeliniais optiniais tinklais greitis iki 10mbps.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 01, 12:53)
Tai aš juk ne apie kbps, o kb/s šneku, Vytautai vėl pašventei neblogai ? biggrin.gif  Paprastas reikalas: įjungi zebros greičio matuoklę ir viskas parašyta kiek kb/s (omni connect-97, zebros optimalus-997) aiškiau nebūna. Nesuku galvos ką iš kiek dalinti  biggrin.gif

kb/s=kbps.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vytautas :): 01 kovo 2007 - 16:55
smile.gif+2007 03 01, 17:50-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 01, 17:50)
kb/s=kbps.

Nu tai kuris greitesnis ominiconectas 97 kb/s ar zebra optimalus 997 kb/s ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 01, 20:35)
Man jau ir 1MB/s mažoka.

Štai kas mane suklaidino su tais žymėjimais... Čia ne MB/s, o Mb/s turėjo būti doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 03 01, 21:44-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 03 01, 21:44)
Štai kas mane suklaidino su tais žymėjimais... Čia ne MB/s, o Mb/s turėjo būti  doh.gif

Spaustuvės klaida biggrin.gif
Atsakyti
Oho kiek patarėjų apturėjau lotuliukas.gif
Net susiginčyt spėjo lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif

Na bandysiu į Erdves pasiskambint AČIŪ VISIEMS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2007 03 02, 13:26)
Oho kiek patarėjų apturėjau lotuliukas.gif
Net susiginčyt spėjo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif

Na bandysiu į Erdves pasiskambint  AČIŪ VISIEMS 4u.gif

Tai tik nepamiršk informuoti kaip sekėsi su tuo internetizavimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 02, 17:37)
Tai tik nepamiršk informuoti kaip sekėsi su tuo internetizavimu  biggrin.gif

Na vca liko vienas varijantas Omni goo
kadangi Erdvese man reikalingas planas vienkiemims arba sodyboms tai jau labai brangiai gaunas O sau to leisti negaliu verysad.gif
Taigi užteks Omni goo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2007 03 06, 11:33)
Na vca liko vienas varijantas Omni goo
kadangi Erdvese man reikalingas planas vienkiemims arba sodyboms tai jau labai brangiai gaunas O sau to leisti negaliu verysad.gif
Taigi užteks Omni goo  cool.gif

Tai o kokis da čia goo ? blink.gif Kas te per sąlygos ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 06, 12:46)
Tai o kokis da čia goo ?  blink.gif  Kas te per sąlygos ?

lotuliukas.gif umn.gif umn.gif umn.gif Omni conekt cool.gif susimaišiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Živutė* @ 2007 03 07, 09:25)
lotuliukas.gif  umn.gif  umn.gif  umn.gif   Omni conekt cool.gif susimaišiau blush2.gif

biggrin.gif - sakau gal ką pražiopsojau, bo neteko apie tokį girdėt. O apie VODAFONE nesiteiravai ? A ne geresnė kokybė ? Kai klausi, tai teiraukis apie interneto greitį, nes OMNICONNECT'o - 97KB/s, tai kol tau supermamą atidarys tai suvargsi. Apie kokių danų siuntimą geriau net negalvoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 07 kovo 2007 - 13:38
Reikia pagalbos ax.gif Ar teo bazinio interneto planas pakankamas narsyt pvz supermamoj? 26lt menesiui, 256 kbps ar kaip ten ax.gif Na paziurekit www.zebra.lt tuos duomenis, padekit 4u.gif Ar galima rast ir geresniu nei sitas planas, bet kad kaina iki 35 lt butu apytiksliai?
Atsakyti