Įkraunama...
Įkraunama...

Interneto paslaugų tiekėjai

QUOTE(Palemonas @ 2007 03 11, 12:33)
Pasidomėk gal kaimynas kokį kabelinį turi, tai gal priimtų prisijungti. Taip daug kas daro - įsiveda kokį PREMIUM, 6 pasijungia ir moka po kokį 20 Lt/mėn. , o greitis jėginis.

Na pas mus su kaimynais nekas..... viršuj senyvas, šalia senyvas, po mumis irgi internetu nesidomintys ir jo matyt nenorintys gyvena schmoll.gif Taigi lieka tik TEO, na o ką, kaip pradžiai gal bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 03 11, 17:41)
Na pas mus su kaimynais nekas..... viršuj senyvas, šalia senyvas, po mumis irgi internetu nesidomintys ir jo matyt nenorintys gyvena schmoll.gif Taigi lieka tik TEO, na o ką, kaip pradžiai gal bus gerai mirksiukas.gif

biggrin.gif nu tai sėkmės tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 11, 19:11)
biggrin.gif nu tai sėkmės tada  smile.gif

drinks_cheers.gif ryt jau skambinsimės, užsisakinėsim......
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 03 11, 21:18)
drinks_cheers.gif ryt jau skambinsimės, užsisakinėsim......

Nu tai painformuok vis apie eigą, vilniaus internetizavimo įpatumus ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Tai vat vienu zodziu yu.gif Paskambinau siandien i Teo ir uzsisakiau interneta assa.gif Ji ijungs dar tik Kovo 27, o kurjeris pora dienu pries tai pristatys mum i namus sutarti ir paketa "Isirenk pats" su modemu biggrin.gif tai vat....o pasirasius sutarti 2metam, pajungimas ir modemas nekainuoja yess.gif Laukiu dabar......pajungimo...... biggrin.gif
Atsakyti
Ieškau, kas turi Gala paketą (televizija+internetas) noriu atsiliepimų. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2007 03 16, 00:04)
Ieškau, kas turi Gala paketą (televizija+internetas) noriu atsiliepimų. Ačiū

Kiek žinau, tai kol kas iki galo neatidirbtas reikalas. Teliką žiūrint vaizdas dažnai pakimba.
Atsakyti
Na va, siandien kurjeris pristate paketa "Isirenk pats" ax.gif Viduj instrukcija, modemas, skirstytojas kazkoks ir 4 laidai unsure.gif Vienas usb, kitas Ethernet, o kiti du tokie patys, tik ilgiai skiriasi, bet nei vienas nedatraukia nuo telefono linijos iki mano kambario doh.gif Ka daryt mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 03 20, 18:51)
Na va, siandien kurjeris pristate paketa "Isirenk pats" ax.gif Viduj instrukcija, modemas, skirstytojas kazkoks ir 4 laidai unsure.gif Vienas usb, kitas Ethernet, o kiti du tokie patys, tik ilgiai skiriasi, bet nei vienas nedatraukia nuo telefono linijos iki mano kambario doh.gif Ka daryt mastau.gif

Nueik ir nusipirk telefono laidą kokių 10-15m kiek tau reikia ir nusivesi kur tik norėsi internetą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 03 20, 19:51)

Ten viskas naudojimo vadove išsamiai paaiškinta kur ką ir kaip jungti, pasiskaityk. O dėl trumpų laidų, teks nusiprkti ilgesnį.
Atsakyti
O ethernet jungties pas mane nei ant vieno kompo nera mastau.gif Teks usb naudot.....
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 03 22, 19:45)
O ethernet jungties pas mane nei ant vieno kompo nera mastau.gif Teks usb naudot.....

Tinklo plokstĖ kainuoja apiue 18lt.
Atsakyti