Įkraunama...
Įkraunama...

Cezario pjūvis, viskas apie jį

QUOTE(Clotilde @ 2009 07 29, 12:39)
Ketvirtas mėnuo, o vis nenustoja skaudėti pjūvio. Iš pradžių jis buvo "apmiręs", nejautrus. Dabar tai praejo, bet paspaudus ar įtempus skauda.

Na tikrai jau nebeturi skaudet, nemazai laiko praejo po operacijos schmoll.gif
Man kaip tik 4 men praejo po CP, nejauciu jokio skausmo, skaudejo tik pirma savaite.

O kodel pas ginekologe nebeisi?
Atsakyti
Man CP dare pries dvi sav.Jau trecia diena po CP issiprasiau namo ir pasizadejau atvykti siules isiimti.Nuskausminamuju reikejo tik pirma vakara po CP o jau ryte nereikejo.Jautesi tik tempimas rando, buvo sunku rupintis vaikuciu ypac kai ji reikedavo pakelti nes gime 5200g.Dekinga savo vyrui kuris pirma savaite musu vaikuti nesiojo ir neleido man persitempti.Pirma savite vaiksciojau truputi pasilenkus nes jauciau nemalonu tempima rande o va jau antra savaite galiu jau lakstyti, nors dar kartais suskausta ir vaikuciu jau drasiai galiu pasirupinti ir panesioti ir pasupuoti..Pilvas iki bambos nutirpes ir toks jautrus kazkoks, bet man tai ne beda, man svarbu kad jau rando nebeskauda, be to jo beveik nesimato thumbup.gif
Atsakyti
Labai sauniai sugijo thumbup.gif o skaudet neskaudejo.Po operacijos praejus 7val. keliausi pas sunau jo aplankyti o atnese po paros tai ir nejutau nepatogumu bigsmile.gif
Atsakyti
labutis,jau greit 3 men po cezario bet pilvas dar baisulinis,randas raudonas... verysad.gif tik neseniai susirgau mmm tai papilve sukietejo kazkaip,nemalonus,jautrus lieciant.net kelnaiciu guma nervina...ar cia man vienai taip,ar yra kam taip buve?man rodos,kad kazkas vidui netvarkoj...gyvenu uk,tai gydytojai nedare ultragarso kai apziurinejo po operacijos praejus 6 sav.dabar planuoju kelione i lt,tai butinai begsiu i moteru konsultacija.beje,dar turejau infekcija penkiolikta diena po operacijos,gydziausi antibiotikais... schmoll.gif kazko neramu man,nesu tikra ar taip ir tureciau jaustis verysad.gif
Atsakyti
Nieko tepti nereikia, jei randas gražiai gyja, nebent, jei darosi negražus, keloidinis, čia visiems individualiai, žiūrint, kaip kam gyja.Mane tai nervina toks įdubimas ten likęs.
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2009 07 29, 22:56)
na uzgyja gan greita bet va man dabar 3men praejo ir vis dar paskauda pamaudzia jauciasi, tempia ir tt..

Man gydytoja sakė, kad berods iki 8 mėn. gali būti jautru ar pamausti. Man tai labai ilgai lyg ir po juo nutirpę buvo ir tik po pusmečio praėjo.
Atsakyti
Jei klausimas, kada sugijo pjuvis, tai po 5 paru, tada kai siulus iseme, jau sugije buvo. Sioki toki diskomforta dar savaite po operacijos jauciau, kai koset ar ciaudet negalejau. Galvos neskaudejo, pilvo apacia aptirpusi tik pora menesiu buvo.
Atsakyti
Siandiena buvau pas gydytoja ir labai nusivyliau, nes mes su MB jau noretume planuoti antra vaikuti, o cia gydytoja ir sako, jeigu pastosiu anksciau nei 2 metai nuo paskutinio CP, vel darys CP, tik si kart planini, ir net neleis bandyt paciai gimdyti. Tas mane labai nuliudino verysad.gif , nes teks viska atideti kuriam laikui, nes kazkaip jau tikrai nebesinori antro CP schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Preliudijaa @ 2007 07 26, 18:55)
sveikos..po kiek laiko pasimirso cezario pjuvio operacija ir sugijote?ar pavyko pasinaikinti cezario pjuvio randa?

Cezario pjūvio operacija pasimiršo greitai, nes operavo su pilna narkoze, tai tos operacijos iš viso nejaučiau ir nežinau kas ten vyko, bet va gimdymo iki operacijos dar ilgai nepamiršiu doh.gif

Randas sugijo labai greitai - po 4d. man jau neskaudėjo, siūlų netraukė, nes siuvo savaime tirpstančiais, o po dviejų savaičių jaučiausi sakytum niekas ir neoperavo, jokių skausmų, jokio tempimo, nieko thumbup.gif

O rando nenaikinu, man fainas toks jisai, kaip šypsenėlė, o ir visada galėsiu vaikui parodyti iš kur jis atsirado lotuliukas.gif
Atsakyti
man cezaris buvo neplanuotas.kadangi man buvo pilna nejautra,tai pati operacija buvo kaip tikra atgaiva po visu dideliu skausmu,galima sakyti kad pailsejau biggrin.gif
nes beveik dvi paras jau buvau nemiegojus verysad.gif
skaudejo tik kokias pirmas tris paras,o paskiau jau vos ne laksciau,randas gyja graziai,tik nervina tas aptirpes pilvas,kaip ne mano kuno dalis g.gif
Atsakyti
Man siulus iseme 4d. po Cezario op., ta pacia diena ir isleido namo, tiesa po keliu sav. dar teko pasalinti galiuka siulo, matyt paodzio siulas islindo doh.gif Aptirpus oda virs rando buvo apie 1m. laiko. nieko sunkiai kelti negalejau beveik iki 6 men., tuoj atsirasdavo maudimas papilveje verysad.gif O ir mylintis labai reikedavo taikytis, kad neskaudetu. Po 2m. viskas thumbup.gif Tik isliko nemazas randas.
Atsakyti
labutis mergaites noreciau paklausti CP kas dalyvauja gyd. o akusere irgi ar ne
Aciukas uz atsakymus
Atsakyti