Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

Gana teisingas pasisakymas del draugu thumbup.gif Nereikia leisti kazkokiai susiraukusiai moteriskei uzgozti jusu svajoniu suknele schmoll.gif

QUOTE(krynka @ 2007 12 04, 22:56)
hmm kaip keista  g.gif  as kaip tik nuomavausi suknute ingridos salone ir likau labai patenkinta  thumbup.gif zinoma kiek zmoniu ir salonu tiek nuomoniu. man kaip tik ten patiko kaip kazkas sake "cigonisko" stiliaus suknutes. labiau jas pavadinciau retro ar pan.. nu bet nieko tokio smile.gif kaip tik radau ten tai ko ieskojau nes visur kitur tik pustos arba seip vienodos suknutes. bet velgi kiek zmoniu tiek skoniu wink.gif aptarnavimas gal ir ne superinis bet as ejau ieskot sukneles, o ne draugu.  bendravimas man taip neuzkliuvo kaip MJ ar Di salone. va tai tiek ziniu  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2007 12 05, 22:33)
O as kaip tik galvojau, kad Afrodites paslaptyje kaip tik bus daug graziu sukneliu.. daznai pro ten vaziuoju ir bent jau vitrinoj tai daug buvo man patinkanciu..  smile.gif

Ten kiek supratau buvo sampanines spalvos suknelees...nes sake ju daugiau turi, ka as galiu dar pasakyti, kad jaunavedziu salone yra didelis pasirinkimas, verta uzsukti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2007 12 05, 17:44)
Keista, man tai salone Di labai patiko, labai mandagiai aptarnavo, ir visus mano kaprizus istvere, ir ten radau ko norejau, kitur net nesilankiau, o MJ salone buvau su mama kai ji ieskojo sukneles, tai labai maloniai ja aptarnavo.
Cia labai skirtingai kiekvienai  smile.gif , turbut kaip nuo nuotaikos priklauso tom darbuotojom taip ir aptarnaus

vava teisingai, kiba viskas priklauso nuo nuotaikos, nuo dienos ir nuo pacios paneles kuri nuomotis eina. zodziu reik atsiribot nuo visu blogu nuotaiku wink.gif ir apskritai kiek skaitau tai vieni salonai vienom labai saunus, kitom atvirksciai ax.gif
o del MJ salono tai aptarnavimas toks kaip ir nieko tiesiog primygtinai liepe pasakyt uz kokia kaina noriu suknutes. nors kataloge konrecia suknute buvau nurodzius. doh.gif jau kazkur pries tai rasiau apie tai wink.gif nu toks labai ikirus kisimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(krynka @ 2007 12 05, 23:03)
vava teisingai, kiba viskas priklauso nuo nuotaikos, nuo dienos ir nuo pacios paneles kuri nuomotis eina. zodziu reik atsiribot nuo visu blogu nuotaiku wink.gif ir apskritai kiek skaitau tai vieni salonai vienom labai saunus, kitom atvirksciai ax.gif
o del MJ salono tai aptarnavimas toks kaip ir nieko tiesiog primygtinai liepe pasakyt uz kokia kaina noriu suknutes. nors kataloge konrecia suknute buvau nurodzius.  doh.gif  jau kazkur pries tai rasiau apie tai wink.gif nu toks labai ikirus kisimas  blush2.gif

tai aisku, nereikia leistis i asmeniskumus.pasitaiko visokiu, man tai labai nepatiko Birutes salonas, as sau ten nenuomavau, bet kai pamergem ieskojau tai labai nusivyliau, gal ir ne ant tos nuotaikos buvau papuolus smile.gif bet svarbiausiai susirasti sau patinkancia suknele ir likti ja patenkintai, o su kiekviena jaunaja darbuotojos elgesi labai skirtingai smile.gif
Atsakyti
Del pamergiu sukneliu, tai kur graziu modeliu maciau tai jaunavedziu salone..
Atsakyti
QUOTE(kriiistina 19 @ 2007 12 06, 14:00)
Del pamergiu sukneliu, tai kur graziu modeliu maciau tai jaunavedziu salone..

mum tai buvo didele problema susirast pamergems sukneles, nes pas mane buvo viena pamerge 10 metu ir as labai norejau kad ji butu su tokia pacia suknele kaip pamerges, o visi salonai mazom mergaitem siulo baltas sukneles, tai tik dvejuose salonuose pasiule pasiuti. Bet rezultatu buvau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
O man DI salone labai mielas ir geras aptarnavimas...Kiek kartu ten buvau tai mane labai siltai prieme ir net kavos pasiule:) Taip kad kiekvienam savo... ti k galiu paakyti,kad labai daug negeru atsiliepimu girdejau apie okeanide:)
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2007 12 06, 20:08)
mum tai buvo didele problema susirast pamergems sukneles, nes pas mane buvo viena pamerge 10 metu ir as labai norejau kad ji butu su tokia pacia suknele kaip pamerges, o visi salonai mazom mergaitem siulo baltas sukneles, tai tik dvejuose salonuose pasiule pasiuti. Bet rezultatu buvau labai patenkinta  thumbup.gif

O kuriuose salonuose tau pagelbejo ir pasiuvo suknele mergaitei. Labai idomu butu suzinoti, nes ir man tai aktualu.

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Kristi78 @ 2007 12 07, 18:17)
O kuriuose salonuose tau pagelbejo ir pasiuvo suknele mergaitei. Labai idomu butu suzinoti, nes ir man tai aktualu.

Aciu

"Birutes" salone, ir Salone "DI", ten mes ir issinomavom, likau labai patenkinta thumbup.gif , ir dziaugiuosi kad pasirinkau ta salona. O praejau labai daug salonu, Kaune ir ne tik, pamergem ieskojau ilgiau sukneliu nei sau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skgreta: 07 gruodžio 2007 - 22:23
QUOTE(skgreta @ 2007 12 07, 23:22)
"Birutes" salone, ir Salone "DI", ten mes ir issinomavom, likau labai patenkinta  thumbup.gif , ir dziaugiuosi kad pasirinkau ta salona. O praejau labai daug salonu, Kaune ir ne tik, pamergem ieskojau ilgiau sukneliu nei sau.  blush2.gif

Aciu uz informacija skgreta, bandysiu ir as ten apsilankyti.
Atsakyti
QUOTE(bride @ 2007 08 28, 09:10)
Aš tik gerais žodžiais galiu atsiliepti apie saloną ,,Prie bokšto" gavau superinę suknelę, žuvelę, gražesnės ir labiau man tinkančios visam Kaune nebuvau mačius (bet čia kaip kam pasiseka rasti  smile.gif ), malonios darbuotojos, gražiai bendravom nuo pradžios iki suknelės atidavimo po vestuvių smile.gif

Manoji irgi is buvo is salono PRIE BOKSTO thumbup.gif kuo geriausi linkejimai ten dirbancioms ...
Kaip as vel noriu uzsideti savo vestuviu suknele........ wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos, o kurinors buvote Bohemoje? Kazkaip atsiliepimu nerandu..
Aciuks
Atsakyti