Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(vilmutute @ 2007 11 14, 21:47)
As suprantu,kad visko gali atsitikti su suknele...bet va as manau,kad vaziuosiu i mazesnius miestukus, kur kainos mazesnes...vaziuosiu i savo gimtaji miesta apziureti sukneliu ir jai patiks uzsisakysiu,nes paskui tinkamos ir patinkancios sukneles taidienai gali negauti...smile.gif

Mazesniuose miestuose tai tikrai daug pigiau. Mano pussere nuomavo Kedainiuose (cia jau viena forumiete minejo)tai ten tu sukniu labai didelis pasirinkimas ir labai graziu, o kainos visai nesikandzioja. As pati ten nuomavau pamerges suknele tai tik 50 litu mokejau, kai Kaune ta pati sukne kainavo 180. Ziurek kaip tau geriau smile.gif . Jei jausiesi tikresne issinuomavus anksciau tai ir nomuok, tai juk tavo svente thumb_yello.gif
Atsakyti
Kadangi as jau po vestuviu, o ir is giminaites patirties, galiu pasakyti tik tai ka patyriau: suknele nuomuociau kuo veliau, tada tikrai maziau nervu kainuotu pries vestuves. Ir, aisku, maziau merginu per ta laika ja spes padeveti, juk niekas ju sandeliuose nerezervuoja.... Giminaite pries puse metu issinuomavo suknute, kurios savo vestuvems, deja, ji jau negavo..... blink.gif Na man uzteko vos triju men, bet ir tai manau per anksti.
Atsakyti
Iš savo patirties galiu patarti, kad visai neblogas variantas - susirasti norimą suknutės modeliuką (kad ir internete, kaip radau aš) ir ją pasisiųti mirksiukas.gif
Taip man padarė salone 'Nuotakų namai'. Šaunios panelės ten dirba, malonu buvo bendrauti, plius tikrai sunkutę užsidėjau pati pirma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrBk @ 2007 11 15, 13:06)
Iš savo patirties galiu patarti, kad visai neblogas variantas - susirasti norimą suknutės modeliuką (kad ir internete, kaip radau aš) ir ją pasisiųti mirksiukas.gif
Taip man padarė salone 'Nuotakų namai'. Šaunios panelės ten dirba, malonu buvo bendrauti, plius tikrai sunkutę užsidėjau pati pirma mirksiukas.gif

aga aptarnavimas ir bendravimas ten superinis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dauraa @ 2007 11 14, 18:00)
oi nebus galva rami.as irgi taip maniau,kad kuo anksciau tuo geriau.na ka nuejau ir kovo men issinuomavau sita suknyte

bet kai atejo geguze ir iki vestuviu buvo likes tik menesiukas dar karta grizau i lt ir iskeiciau ja
i tokia suknyte
patarciau neskubet. mirksiukas.gif

Man asmeniškai ta suknelė, su kuria buvai per vestuves daug kartų gražesnė už pirmąją blush2.gif Šaunuolė, kad ją pasirinkai thumbup.gif
Na o aš savo suknelę išsirinkau vasario mėnesį (vestuvės buvo rugsėjį) ir net nebuvo minties pasikeisti. Netgi jei reiktų rinktis antrą kartą net negalvodama su tokia pačia tuokčiausi biggrin.gif
Atsakyti
Labutis, as maciau nauja salone savanoriu prispekte AFRODITES PASLAPTIS, gal kas joje apsilankete?
Atsakyti
O ka manot apie salona Bohema?.. gal kas nuomavotes suknute is ten?
ir siaip - kokios kainos yra kaune?
(cia vilnius dairos biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
as norejau ne visiskai sutikti su nuomone, kad mazesneme mieste sukneles pigesnes, nes man atsitiko atvirksciai. Issirinkau as suknute Kaune, kurios nuoma kainavo 3000 litu ir labai atsitiktinai tokia pacia radau Vilniuje, kur mokejau 1700 smile.gif
Atsakyti
Man irgi panasiai buvo, nusiziurejau suknele "Limvestos" salone uz 1500 Lt, nuvaziavau i Alytu o ten tokia 2500 Lt. Galvojau, kad mazesniame miestelyje bus maziau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidunia @ 2007 11 17, 01:57)
Man asmeniškai ta suknelė, su kuria buvai per vestuves daug kartų gražesnė už pirmąją  blush2.gif  Šaunuolė, kad ją pasirinkai  thumbup.gif
Na o aš savo suknelę išsirinkau vasario mėnesį (vestuvės buvo rugsėjį) ir net nebuvo minties pasikeisti. Netgi jei reiktų rinktis antrą kartą net negalvodama su tokia pačia tuokčiausi  biggrin.gif

aciukas 4u.gif ir man pirma suknute kazkaip neprilipo.tiesiog nejauciau,kad tai mano ir viskas.labai dziaugiuosi,kad ja ismainiau.
Atsakyti
Su sukneliu nuomoskainomis visur viskaskitaip... As mamos paprasiau,kad pakalustu kiek kainuoja sukneles nuoma mano gimtajame mieste...Ir ji suzinojo,kadkainos svyruoja nuo 500-800 litu smile.gif Td manau,kad savaitgali leksiui gimtine matuotis sukneliu,gal kas patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kriiistina 19 @ 2007 11 18, 19:45)
Labutis, as maciau nauja salone savanoriu prispekte AFRODITES PASLAPTIS, gal kas joje apsilankete?

Afrodines paslaptyje tai tikrai nebuvome, bet praita savaite su sese apsilankeme taip pat manau naujame salone savanoriu prospekte tarp zerucio ir maxsimos, vaziuojant nuo zerucio link maxsimos galima pamatyti didele proginiu rubu salono reklama ant sienos.Tuo paciu metu, kaip mes lankemes tame salone jie gavo naujausia vestuviniu sukneliu kolekcija, sesuo issirinko suknele is karto, ju kainos nesikandzioja ir dar nuolaidele gavome,tai pat ziurejome pamergiu suknyte tai pasirinkimas tikrai didelis, meginos buvo labai malonios.Kadangi sesers vestuves per pacias Velykas tai manau po svenciu vel apsilankysiu ir tikiuosi issirinkti svocios suknyte.Siulyciau apsilankyti, verta demesio thumbup.gif
Atsakyti