Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

Nemanau kad tokios replikos yra pasidalinimas patirtimi. rolleyes.gif skgreta,
idomia intrigele iskelei, tik idomu kaip vartotojas gali padaryti savireklama salonui.
jei jus cia dalinates savo patirtimi ,kodel as negaliu issakyti savo nuomones sunglasses2.gif hihihi.gif Kiekvienas viska supranta pagal savo sugedimo laipsni lotuliukas.gif Jei jau taip reiskiat savo nuomone, tai ar nemanot kad ja reiketu pagrysti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze123 @ 2008 03 27, 15:56)
idomia intrigele iskelei, tik idomu kaip vartotojas gali padaryti savireklama salonui.
jei jus cia dalinates savo patirtimi ,kodel as negaliu issakyti savo nuomones sunglasses2.gif  hihihi.gif Kiekvienas viska supranta pagal savo sugedimo laipsni lotuliukas.gif Jei jau taip reiskiat savo nuomone, tai ar nemanot kad ja reiketu pagrysti bigsmile.gif

Niu nesuprantu.. ko cia taip draskytis ginant salono garbe? Na patinka tau, pasakei ir RAMU. Negi butina uz ji kovoti? doh.gif doh.gif Man irgi susidare ispudis, kad cia salono seimininke sneka. Issakem savo nuomone ir gana. Cia gi niekas neiesko, kas teisus, o BUTENT tik nuomones issako. O ta kuri iesko suknele, pati apsispres- eiti jai ar ne.
Peace to the world! drinks_cheers.gif
P.S. Beje, mano bendradarbe man irgi rekomendavo salona "Prie boksto", bet as nejau. Taigi, pasisakymai ne visada itakoja sprendima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vorukas: 27 kovo 2008 - 15:57
QUOTE(egluze123 @ 2008 03 27, 15:56)
jei jus cia dalinates savo patirtimi ,kodel as negaliu issakyti savo nuomones sunglasses2.gif  hihihi.gif Kiekvienas viska supranta pagal savo sugedimo laipsni lotuliukas.gif Jei jau taip reiskiat savo nuomone, tai ar nemanot kad ja reiketu pagrysti bigsmile.gif

Ne vartotojas gali padaryti savireklama, o salono seimininkai, ar darbuotojai, ar ju draugai.As atsiprasau, jei klystu, na tiesiog jusu postas tikrai nuskambejo kaip reklama, net zinutes tekstas skamba kaip reklaminis skelbimas del to taip ir parasiau , ir dvi viena paskui kita einancios zinutes, tik skirtingi dalyviu vardai g.gif . Siame forume daug yra savireklamos, tiek is muzikantu, fotografu, kirpeju ir visu kitu paslaugu, ir tai neisvengiama.Man asmensikai sis salonas irgi nepatiko, buvau jame tik viena karta, ieskojau sau progines sukneles, o aptarnavimas buvo labai nemalonus, ir i ji daugiau nesugrizau ir tikrai negrisiu schmoll.gif . Gal dabar pasikeite darbuotojai ir pasikeite situacija.
Atsakyti
Jus cia visos taip graziai bendraujat, dalinates nuomone, bet naujoku turbut nemegstat 4u.gif isputet cia toki muilo burbula, kad atrodo pasaulinis karas prasidejo gun_bandana.gif nono.gif
Vat apie Di salona tai galeciau pasakyti..........
jeigu leidziat ax.gif jis buvo puikus pries kokius 6 metus o dabar manau kad,uzmigo ant lauru sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(egluze123 @ 2008 03 27, 23:06)
Jus cia visos taip graziai bendraujat, dalinates nuomone, bet naujoku turbut nemegstat 4u.gif isputet cia toki muilo burbula, kad atrodo pasaulinis karas prasidejo gun_bandana.gif  nono.gif
Vat apie Di salona tai galeciau pasakyti..........
jeigu leidziat ax.gif jis buvo puikus pries kokius 6 metus o dabar manau kad,uzmigo ant lauru sleep.gif

Cia naujokai labai megiami ir juos mielai priima i savo buri - patyriau tai ant saves. Tiesiog pati pirma tavo zinute buvo puolimas ant nuotaku issakiusiu savo nuomone. Juk galejai tiesiog pasakyt, kad tau patinka minetas salonas ir tiek. O pradejai varyti, kad jos specialiai cia taip sneka atseit nori sugadint reputacija.
Tai as irgi galeciau uzsipulti, kad cia kazka nori pasakyt ant Di salono, nes mane ten ir aptarnavo maloniai ir svajoniu suknele surado, ir isiklause i mano norus.. Bet jeigu kitom kazkas nepatiko tai as ju uz tai nepuolu. Gi tai ne mano salonas, kad ji ginciau ar galeciau 100 proc. garantuot uz paslaugu kokybe kitiem..
Atsakyti
Jau tokios perdetai saldzios zinutes, kad mirk is juoko. Beje, as issakiau savo nuomone, ir uz kazka peikTi to salono neturiu(0 galetu kazkam tokiu priezasciu buti galbut??) Mano vestuves jau praejo, taip kad tikslo kazka juodinti tikrai nera. Pasakiau ka maciau, suplysusi pasijoni, pajuodusia pigia bizuterija (tiesiog kvaila, kai suknele nuomuotis ieskojau nuo 2000lt, o papuosalai tokie...sakyciau labai labai pigus... jei jau salonas nuomuoja originalias, La Sposa ar Pronovias sukneles(bet veliau drisau tuo abejoti), tai galetu istengti ir bizuterija atnaujinti...tai va, nuomone susidaro is smulkmenu mirksiukas.gif
sukneliu pasirinkimas, deja, tikrai ne didziausias Kaune, ir nereikia cia kalbeti nesamoniu..sakyciau vidutinis tas pasirinkimas, netgi prie mazesniu.
Va ka gero galeciau pasakyti apie salonus, tai, Birutes, nes labai grazios suknytes, ir labai kantri ir maloni moteris pati Birute.
Taip pas Nuotaku namai (ten radau savo suknyte). Labai draugiskos merginos dirba, buvau nustebusi, tokio silto bendravimo, ypac po Zeigos salono.
Dar nepatiko salonas(nepamenu pavadinimo), kur netolo Maximos, kur netoli baziu ir senuku, kitoje puseje Straiko. Na moteris labai grudanti savo nuomone, net sakyciau nepgristai...jei suknele toje ar toje vietoje atrodo nekaip, tai ji sako, cia taisyti neverta...cia vistiek niekas nematys biggrin.gif
O dar labai patiko (tik tuo metu kaip man reikejo, jie dar neturejo daug suknyciu), salonas, kur virs buvusio "Laukinio arklio", irgi labai maloni moteris dirba smile.gif
Atsakyti
Labai nustebau pamaciusi, kad mano issakyta nuomone sulauke tokios audringos reakcijos verysad.gif Nors ir esu naujai prisiregistravusi, taciau supermamos forumus skaitau jau labai seniai ir manau, kad cia yra buten ta vieta, kurioje galima pasidalinti savo patirtimi ir pastebejimais. Mano patirtis su tuo salonu yra tik teigiama, todel norejau ja ir pasidalinti. O kas liecia reklama, tai manau, ar mes snekame apie ka nors teigiamai ar neigiamai, bet kuriuo atveju, tai yra reklama mirksiukas.gif
Atsakyti
tai va...ir imk cia pasitiketi visais, kurie uz ekranu sedi.Teisintis nereikia, nuomone pakeisti apie save SM parasius 2 zinutes (paneigiant antraja pirma), gan sudetinga...Juolab, kad pirmos zinutes forume buvo parasytos ne "Kertele sielai" temose, o apie viena konkretu Kauno salona.
Atsakyti
Sveikos panelės.Norėjau paklausti, gal kuri nors buvote salone Matilda?jis yra Kaune.Neseniai atsidaręs. ieškojau kokių kontaktų bet nerandu, tik žinau, kad laisvės alėjoje jis yra.Gal kuri ką mors girdėjote apie jį?
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2008 03 27, 14:37)
kazkaip man cia labai keistai skamba hestija.ru ir egluzes123 komentarai, kaip savirekalam butu  g.gif , tik uzsiregistravo ir abi panasiu metu raso geriausius atsiliepimus apie ta pati salona. Kas gi daugiau pakels suniui uodega, jei ne jis pats  lotuliukas.gif . Ir tos merginos kurios cia raso savo atsiliepimus tik dalijasi nuomone, o ne smeizia salona. Jei joms ten nepatiko, tiesiog issako savo nuomone ir ispeja nuotakas ko galima tiketis.

O kuriam cia puslapy ta hestija ir egluzes123 parase, kad skaiciau viska is eiles ir ju neradau. Jauciu jas istryne , kad reklama daro? smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(raptor @ 2008 03 30, 20:54)
O kuriam cia puslapy ta hestija ir egluzes123 parase, kad skaiciau viska is eiles ir ju neradau. Jauciu jas istryne , kad reklama daro?  smile.gif  tongue.gif

bigsmile.gif aha tikrai istryne ju tas dvi zinutes, tik tas velesnes paliko, kur paskui rase
Atsakyti
Merginos, labai reikia jusu nuomoniu g.gif Viskas nuo pradziu. Issirinkau savo vestuvine suknele bigsmile.gif , palikau uzstata ax.gif , o dabar sugalvojau gal pigiau butu tokia pasisiut unsure.gif . Ir jau beveik tariuosi pas siuveja kiek kainuos siuvimas. Sutaupau 300lt (jau su uzsatatui paliktais lt). Ka patartumet ir kaip pasielgtumete jus mano vietoje? Ir dar. Toje pacioje nuomoje paliko uztata ir mano liudininke. Padare nuolaida jos suknelei, kadangi nuomavausi as. Tai dabar jeigu as nesinuomuoju tai turbut ir jai nenuleis kainos g.gif. Labai laukiu jusu atsiliepimu ir patarimu verysad.gif
Atsakyti