Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai Kaune

QUOTE(Nerciute @ 2008 03 31, 20:04)
Merginos, labai reikia jusu nuomoniu  g.gif Viskas nuo pradziu. Issirinkau savo vestuvine suknele  bigsmile.gif , palikau uzstata  ax.gif , o dabar sugalvojau gal pigiau butu tokia pasisiut  unsure.gif . Ir jau beveik tariuosi pas siuveja kiek kainuos siuvimas. Sutaupau 300lt (jau su uzsatatui paliktais lt). Ka patartumet ir kaip pasielgtumete jus mano vietoje? Ir dar. Toje pacioje nuomoje paliko uztata ir mano liudininke. Padare nuolaida jos suknelei, kadangi nuomavausi as. Tai dabar jeigu as nesinuomuoju tai turbut ir jai nenuleis kainos  g.gif. Labai laukiu jusu atsiliepimu ir patarimu  verysad.gif

Na galiu pasakyti tik viena dalyka su kuriuo susiduriau tam salone: pernai pavasari ten drauge nuomavos, o paskui per pazystamus gavo pigiau suknele. Tai uzstato neatidave. tik tiek galiu pasakyt mirksiukas.gif
Atsakyti

O tu 100 proc. isitikinusi,kad siuveja pasius tau taip kaip tu nori,nes man kazkaip aiskiau ir ramiau buna, kai matai drabuzi realiai, o kaip pasius tai negali zinoti.. ax.gif Nebent tikrai labai gera siuveja ir tu ja pasitiki.Na nezinau, cia tik mano bailiukes nuomone.. verysad.gif Cia Nerciutei rasau del sukneles siuvimo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manciux: 31 kovo 2008 - 21:46
QUOTE(Nerciute @ 2008 03 31, 21:04)
Merginos, labai reikia jusu nuomoniu  g.gif Viskas nuo pradziu. Issirinkau savo vestuvine suknele  bigsmile.gif , palikau uzstata  ax.gif , o dabar sugalvojau gal pigiau butu tokia pasisiut  unsure.gif . Ir jau beveik tariuosi pas siuveja kiek kainuos siuvimas. Sutaupau 300lt (jau su uzsatatui paliktais lt). Ka patartumet ir kaip pasielgtumete jus mano vietoje? Ir dar. Toje pacioje nuomoje paliko uztata ir mano liudininke. Padare nuolaida jos suknelei, kadangi nuomavausi as. Tai dabar jeigu as nesinuomuoju tai turbut ir jai nenuleis kainos  g.gif. Labai laukiu jusu atsiliepimu ir patarimu  verysad.gif

Kaip supratau tu suviesi ne lt? kazkaip ebejoju,kad siuveja gerai pasius,lt tai dar kruopstesnes,sakau is to,koks man ispudis susidare bent jau uk ,kai nuvaziuoji ir paziuri kokios sukneles buna pasiutos pagal orginala ,tai doh.gif o dar ir saloniukus tokius buna isikure,nebent jau matei jos darbus ir esi tikra del to,koki darba gausi ax.gif na as nerizikuociau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerciute @ 2008 03 31, 21:04)

As irgi nerizikuociau ir nesisiuciau suknytes, be to, kad tu jau esi issirinkus, tai kam dar metytis del tu 300lt, o jeigu negraziai pasius tau suknyte, tai kiek tada nervu kainuos, gailesies. Geriau jau nuomuokis ta suknyte, kur gyva matei ir matavaisi. Ir priedus juk visus gausi salone, o pas siuveja nieko negausi, turesi ieskot papildomai. Turbut dauguma man pritartu smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos. issinuomojau suknele okeanides salone, priesais stoti. ir noreciau isgirsti atsiliepimu apie si salona, ar nebuvo kilusiu kokiu problemu su siuo salonu ir ko butu galima is ju tiketis unsure.gif nes kiek paskaiciau atsiliepimu inetrnete vos ne graudumas ima kad neisdurtu fear.gif
Atsakyti
sveikos, 4u.gif

Gal teko kuriai matyti Kaune salonu, kurie nuomuoja La SPOSA sukneles, be Ingridos salono???? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(pantera estera @ 2008 04 01, 14:20)
sveikos,  4u.gif

Gal teko kuriai matyti Kaune salonu, kurie nuomuoja La SPOSA sukneles, be Ingridos salono????  ax.gif

Jei neklystu tai Zeigoj, savanoriu-taikos sankryzoj ji randasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerciute @ 2008 04 01, 13:44)

aciu 4u.gif pasidomesiu!
Atsakyti
QUOTE(Nneringga @ 2008 04 01, 12:04)
sveikos merginos. issinuomojau suknele okeanides salone, priesais stoti. ir noreciau isgirsti atsiliepimu apie si salona, ar nebuvo kilusiu kokiu problemu su siuo salonu ir ko butu galima is ju tiketis unsure.gif  nes kiek paskaiciau atsiliepimu inetrnete vos ne graudumas ima kad neisdurtu fear.gif

Na ten kainos blink.gif Kiek nori tiek pasako, kai buvau, tai klause uz kokia suma noretume, kai pasakem, kad nesvarbu, tai pasake, kad nuomos kainos 800-5000lt. Bet uz 5000 taip ir neatnese sukneles, taip ir neisivaizduoju kokia ten galetu buti. O siaip palyginus pagal kitus salonus - tai brangu. Baisiausia, kad nuomuoja uz tiek, kiek nori.
Atsakyti
Mes nuomavomes sukneles is Okeanides per drauges vestuves.. Tai jokiu problemu nekilo.. Nuomavosi ir nuotaka ir pamerges, as buvau liudininke irgi suknele is ten nuomavausi.. Jaunasis ir MB eme kostiumus is ten.. Jokiu nesusipratimu nekilo.. Manau nereikia jaudintis.. g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerciute @ 2008 04 01, 13:44)

Taigi Ingridos salonas ir Zeiga tai tas pats.Juk Ingrida - Zeigos savininkes dukra... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera estera @ 2008 04 01, 12:04)
aciu  4u.gif  pasidomesiu!

QUOTE(manciux @ 2008 04 01, 20:44)
Taigi Ingridos salonas ir Zeiga tai tas pats.Juk Ingrida - Zeigos savininkes dukra... smile.gif

taip smile.gif ir dar Zheiga neturi tu sukneliu, jos siunchia i Ingridos salona, pasimatuoti, nors katalogus ir turi smile.gif beja, Kaune pigesnes sukneles nei shiauliuose, uzh ta pachia la sposa suknele, manes Shiauliuose paprashe 2500 i Kaune 2000 smile.gif tai vat,
Atsakyti